Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ניסאן אלמרה 96, ממה שהבנתי קסנון חוקי אי אפשר להשים אבל אפשר להשים קסנון אם אופטיקה נכונה וכך למנוע סינוור,

האם יש איזשהו פיתרון כדי שאוכל להשים קסנון באוטו?

מצאתי את הפנסי חזית האלה, האם זה פיתרון?

תודה מראש,

פורסם

לא, אלא פנסים שלא מתאימים לקסנון, אתה צריך פרוג'קטורים מיוחדים. הפנס שמצאתה הוא פנס רגיל שמפזר את האור.

פורסם

אוקיי,

לפי מה שאני מבין אני בעצם צריך לבנות את המנורה עם פרוג'קטור או שיש משהו שאפשר לקנות מוכן?

תודה

פורסם

להשאיר את המקורי. ערכת קסנון תיקנית/ מקורית, אמורה להכיל גם מנגנון ייצוב לפנס, גם מתזים לפנסים הקדמיים, ולא רק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כדי שהקסנון לא יסנוור כמו שאמרו חכמים מעלי, יש צורך במייצב אשר מגיע עם קיט מקורי ואיכותי

כמו כן יש צורך בריפלקטור מיוחד לקסנון, הריפלקטור הרגיל אינו מותאם לפיזור אור של קסנון מפאת עוצמת אור חזקה יותר מנורה רגילה.

פורסם

אוקיי אז בוא נאמר שאני רוצה עכשיו להשים קסנון, מה הקיט שאני צריך לקחת כדי שיהיה לי מייצב ורפלקטור שיתאימו?

פורסם

כמו שנאמר אתה צריך קיט זנון מקורי עם מייצב.

הרפלקטור שלך לא מתאים בגלל שהוא לא יישא את כמות האור

המטורפת שהזנון מאיר.

האור יהיה ממש לא ממוקד.

נהגים אחרים סתם יסתנוורו וגם לך זה לא ממש יעזור בהארת הדרך.

אתה צריך פנסי חזית כאלה -

xenon1bz7.jpg

אבל בוא נשאל את זה בצורה אחרת -

בשביל מה אתה רוצה להתקין זנון ?

בשביל הדאווין ?

בשביל האור הכחול ?

בשביל אור למרחק רב יותר ?

את כל אלו אתה יכול להשיג עם הדיימונד וויז'ן של פיליפס.

עולה הרבה פחות, הרבה יותר בטיחותי והכי חשוב לא צריך לעמוד כמו מטומטם מול

בוחן בטסט ולהסביר לו שזה חוקי.

פורסם

בשביל הראות הטובה שהקסנון מוסיף לנסיעה, נסעתי עם חבר שיש לו קסנון לאילת והראות ממש עולם אחר

מזה הדיימונד וויז'ן של פיליפס והאם זה יתן אור חזק יחסית או סתם יעשה לי אור כחול?

שבת שלום

פורסם

קסנון לא חוקי, אם בוחן עוצר אותך, זה הורדה מהכביש. לא מעניין אותו אם זה קיט איכותי או לא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...