Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מודע עדיין קיים צו איסור פרסום.

כאשר אבי דיכטר מפזר רמזים עבים מאוד לגבי הדימיון של הפרשה הזו למטורף

מאוסטרייה שגידל בשבי את הצאצאים שנולדו לו מאונס של אחת בנותיו (אני בטח לא מדייק כי הראה לי שהדחקתי את על הסיפור).

צו איסור פרסום אלק.

פורסם

אני יכול להגיד לכם שהחיפושים הם בפארק הירקון בחורשה שמתחת לנתיביב איילון, כולל צוללנים ואנשי זק"א שמחפשים גם בנחל... כל מי שיצא לו לעבור שם יכול כבר להבין שלא מחפשים אותה בחיים...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
אני לא מבין מודע עדיין קיים צו איסור פרסום.

כאשר אבי דיכטר מפזר רמזים עבים מאוד לגבי הדימיון של הפרשה הזו למטורף

מאוסטרייה שגידל בשבי את הצאצאים שנולדו לו מאונס של אחת בנותיו (אני בטח לא מדייק כי הראה לי שהדחקתי את על הסיפור).

צו איסור פרסום אלק.

מה לעשות... מערכת המשפט והחוקים של המדינה לא כפופים לדברי ההבלים שהפוליטיקאים שלנו כ"כ אוהבים לפרסם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בשביל זה בית משפט בתצרפת לקח את הילדה מהאב והביא אותה למדינה שלנו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לאור כל הרמזים בעיתונות אכן ניתן להבין שמשהו שם מסריח ויתכן שהילדה עברה התעללות, אבל אני מבקש ממך להיצמד לעובדות.

מדובר על תמונה אחת, כשיש גם תמונות נוספות בהן היא מחייכת, לא כזה נדיר שילדים בני ארבע בוכים בגלל שטויות.גם סימן החבטה הוודאי שאתה מתאר יכול להיות עקיצת יתוש ותו לא. יתכן בהחלט שאתה צודק, אבל במקומך לא הייתי כותב "סבלה ללא כל ספק מהתעללות פיזית" בלי שיש לי עובדות שמבססות את העניין. יכולת לכתוב יתכן, אבל המוחלטות איננה במקומה.

ניטש שלום רב!

צר לי מאד, שחשדותי שהילדה עברה התעללות פיזית, התאמתה הרבה מעבר למשוער!

בחלומת הזוועה הגדולים ביותר, לא ציפיתי שסב/אב חורג, יכה /"יתן פליק" , לילדה בת 4.5 , שיגרום בדיעבד למותה, והכנסתה לתוך מזוודה, והשלכתה לנהר הירקון, לפי גרסתו הנוכחית, רק הוסיפה חטא על פשע, והחמירה את גודל הזוועה.

כולי תקווה שתמצא גופת הילדה במהרה, או שיקרא נס, ויתברר שהילדה הועברה, לאנשים אחרים והיא חיה וקיימת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם לי צר מאוד, אבל לחלוטין לא קלטת את הנקודה שלי.

הסקת מסקנות בלי עובדות, ועדיין אין לך ולו בדל עובדה לגבי הסימן על המצח. מה שביקשתי זו קצת ענווה, זה הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש שלום רב!

עם כל הענווה, כתבתי ספונטנית, מהרהורי ליבי, מתוך סערת רגשות, והתמונה של הילדה, דיברה בפני עצמה, אני נתתי רק לרגשותי פרוש.

אינני מתיימר להיות פסיכולוג, חוקר ילדים, או חוקר משטרה, אך את הבעת פניה של רוז, לא חחיב להיות בעל מקצוע שיפרש זאת.

בשיחות רבות שניהלתי עם אנשים , מאז פורסם המקרה לציבור, כל האנשים ששוחחתי איתם, היו שותפים להרגשתי, שהילדה מפוחדת, וסבלה מאלימות פיזית.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה,

מההתנהלות התקשורתית סביב המקרה, ברור היה שהילדה סבלה מהתעללות כלשהיא. עדיין, לא ניתן היה להסיק מהתמונה "ללא כל ספק" כפי שציינת שרוז סבלה מהתעללות פיסית, וזה הנושא שהפריע לי בהודעתך.

אם היו מראים לך את התמונה הזו ללא סיפור רקע, אני בספק גדול מאוד אם היית מגיע לאותן המסקנות.

בכל מקרה, שלא נדע מצרות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צביקה יש לי תשעה אחיינים ואחינייות , שחיים עם הורים מעולים שאני מאחל לכל הילדים בעולם , ועדיין ילדים לפעמים נחבלים בזמן משחק בגינה ,וילדים לפעמים בוכים בכי תמרורים על דברים קטנים מאוד .

התמונה הזו לא אומרת כלום חוץ מדבר אחד .

שמישהו בחר אותה ,כי אף אחד לא יכול להישאר אדיש אל מול תמונה של ילדה בוכה .

אם כל הסיפור אכן נכון , צריך להכניס את המנוול הזה לכלא לכל חייו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי שלום רב!

אין לי אחיינים או אחיניות בגיל הזה כלל.

אני התמקדתי במבט המפוחד, וממה שעיניה העצובות של הילדה הביעו, ראיתי אלפי ילדים קטנים במשך חיי, לשמחתי, לא ראיתי עדיין עינים מפוחדות ועצובות כמו מבטה , הזועק לעזרה של רוז.

נכון ,הכותרת בעיתון על... חשש כבד לחייה של ילדה נעדרת בת 4.5 , ומבטה הזועק לעזרה של הילדה, הביאו אותי למסקנה, שהחשש הכבד לחייה של הילדה, נובע מתמונה של ילדה שהיתה בחיים ברגע הצילום, אך חייה היו כנראה חיים אפלים .

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...