Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586942,00.html

חשש כבד לחייה של ילדה בבת 4.5 מנתניה, שנעדרת כבר, כ3 חודשים, המשטרה חוקרת כבר כשבועיים את הפרשה, והטילה צו איסור פרסום, עד שהיום הסירה את חלקו של צו אישור הפרסום, בגלל חשש כבד לחייה.

תמונתה המפורסמת בקישור, מעיד ללא כל ספק על ילדה קטנה מפוחדת עד אימה, שסבלה ללא כל ספק מהתעללות פיזית(לפי סימני החבטה האדומים במצחה) ויתכן גם נפשיים.

האיחור בבקשת עזרה מהציבור, נובע כנראה, מסיבות של חקירה סמוייה, של המשטרה, כנראה לאחר תלונה של קרובי משפחה על התעללות, ועל ניסיון לחוטפה, על ידי אחד מהוריה.

משכלו כל הקיצים ושכלא נמצא שום שביב מידע על מקום המצאה, הסירה כנראה המשטרה, חלק מצו איסור הפרסום.

כל מי שיודע פרטים על מקום המצאה, או ראה אותה, בתקופה האחרונה, מתבקש להודיע לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריו,או למוקד 100.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ילדה מסכנה, כולי תקווה שתמצא בריאה ושלמה.

"מדובר בפרשה מזעזעת, מהחמורות שידעה ישראל, אולם בשלב זה לא ניתן לפרט" - מעניין על מה מדובר. נראה לי עוד מקרה של התעללות קשה או משהו בסגנון.

פורסם

בכל מהדורות החדשות דיברו על "פרשה מהחמורות בתולדות המדינה.." "חוקרים קשוחים ומנוסים שהזילו דמעה.."

ועוד הקרינו שידורים חוזרים על פרשת הילדה שנרצחה על ידי אביה בזמנו, כאילו בלי קשר..

מריח רע מאד, רע מאד מאד אפילו...

HFturbo

פורסם

כשראיתי את השידור מייד חשבתי על הבנות שלי (בנות 6 ושנתיים) ואני פשוט לא יודע איך הייתי מחזיק מעמד אם אחת מהן היתה נעלמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צו איסור פרסום,בגלל זה רק "עכשיו" נזכרו.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לא בגלל הצו, ההורים הגישו את התלונה לפני שבועיים.

זאת אומרת שההורים הגישו תלונה כמה חודשים אחרי שהיא נעלמה (לדעתי העלימו אותה כדי לסגור חשבון)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המילים האלה "אחת הפרשות המזעזות יותר בתולדות המדינה" וזה שלא מספרים כלום עושה לי צמרמורת בכול הגוף

ואני מתפלל מכול הלב שקודם כל היא תמצא בריאה ושלמה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כל פעם החרה שובר שיאים חדשים, פרשה מזעזעת שלא נודע כדוגמתא?

כמה יותר מזעזע כבר יכול להיות מאבא ששורף את 2 ילדיו למוות?

אלוהים...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהיעדר מידע הדיון הופך כר נוח לספקולציות, וכאלה יש מאתמול כמעט בכל פורום ברשת הישראלית.

אני מבקש להימנע מהכיוון הזה, או שניאלץ לנעול אותו.

לכל ילד מגיעה ילדות מאושרת, בטוחה, כשהוא מוקף חום ואהבה, וקשה לתפוס שלילדים רבים כל כך אין בחייהם לא אושר, לא חום, לא אהבה ולא בטחון.

אני מקווה לסוף טוב, אבל קריאה של כל הרמזים העבים כפיל שמפזרים העיתונאים מלמדת שהתקווה הזו לא רציונלית כל כך.

פורסם
תמונתה המפורסמת בקישור, מעיד ללא כל ספק על ילדה קטנה מפוחדת עד אימה, שסבלה ללא כל ספק מהתעללות פיזית(לפי סימני החבטה האדומים במצחה) ויתכן גם נפשיים.

לאור כל הרמזים בעיתונות אכן ניתן להבין שמשהו שם מסריח ויתכן שהילדה עברה התעללות, אבל אני מבקש ממך להיצמד לעובדות.

מדובר על תמונה אחת, כשיש גם תמונות נוספות בהן היא מחייכת, לא כזה נדיר שילדים בני ארבע בוכים בגלל שטויות. גם סימן החבטה הוודאי שאתה מתאר יכול להיות עקיצת יתוש ותו לא. יתכן בהחלט שאתה צודק, אבל במקומך לא הייתי כותב "סבלה ללא כל ספק מהתעללות פיזית" בלי שיש לי עובדות שמבססות את העניין. יכולת לכתוב יתכן, אבל המוחלטות איננה במקומה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז למה לעזאזל קצין בכיר (ראש היחידה המרכזית אם אני זוכר נכון) מתפרסם בשמו - כלומר מידע אמין ולא אנונימי\חסוי

ומספר על מקרה מזעזע שהוא לא זוכר כמוהו - ואח"כ... כלום!

זה מה שיעזור לחיפושים? אם זה לא היה מקרה מזעזע (וחס וחלילה אני לא מזלזל!) אז לא היו מחפשים אחריה?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מכיוון שאני בחופש ממחר עד יום ראשון מעבודה, עלה בדעתי להציע את עצמי לטובת החיפושים לפחות ליום אחד

האם המשטרה תאות לבקשתי להצטרף לחיפושים? יש מי שיודע היכן כדאי לגשת להציע עצמי?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תתקשר למשטרת נתניה ,אני מאמין שימצאו לך מקום בחיפושים.

יפה מאוד מצדך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...