Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מצהיר במשפט שהוא נהג ברכבי ללא רשותי.

במילים אחרות אתה מאשים אותו בעבירה של שימוש ברכב ללא רשות, עבירה (פלילית) שאנשים יושבים עליה (בכלא) כמה שנים טובות.

אני מאמין שבמקרה הנ"ל הרכב כבר יהיה מפורק לחלקים קטנים בשטחים אחרי לא הרבה שעות.

Xbox12341

פורסם
אם מישהו ללא רישיון נהיגה היה נוהג לי באוטו (וזה אף פעם לא יקרה, יתרה מכך אף אחד מלבדי לא נוהג על הרכב) אני הייתי מצהיר במשפט שהוא נהג ברכבי ללא רשותי.

למה אני צריך לסכן את הרישיון שלי ולחטוף על זה שהוא נהג ללא רישיון?

ואם השופט ישאל אותך מאיפה לחבר שלך יש מפתח וקוד של האימובילייזר?

היית מוכן שיאשימו אותו בגניבת רכב, אם הוא נהג שלא ברשותך? (לקח מפתח לבד, איך שהוא ניטרל אימובילייזר)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הוא לא צריך להגיד שהחבר לקח את הרכב ללא רשות, פשוט להגיד שהוא ידע שיש לו רשיון ושלא היה לא מושג לגבי השלילה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הוא לא צריך להגיד שהחבר לקח את הרכב ללא רשות, פשוט להגיד שהוא ידע שיש לו רשיון ושלא היה לא מושג לגבי השלילה.

למה אתם משחקים בקקי? נראה לכם שהשופט טן המשטרה מטומטמים?

הוא (בעל הרכב) בודאות ידע שהוא נוהג ללא רישיון בחניה.

לדעתי אין דין קשה, מדובר במגרש חניה, ברשיון שכבר היה אמור להתחדש, קנס לבעל הרכב וקנס גבוה מאוד לנהג ללא רישיון ושלום על ישראל.

פורסם

לא כתבתי כבר משהו לגבי הדעות של אנשים ?

אי אפשר להגיד שהוא ידע שיש רשיון, כי אז הוא היה נותן לנהוג בכביש ולא במגרש סגור, השופטים לא טמבלים, למרות שיש כמה אנשים שחושבים שכן (בינהם החבר שנתפס בעבירה).

מירן, אני רוצה לראות אותך אומר לשוטר, כשאתה בתוך הרכב "הוא נוהג ללא רשותי", אתה תקבל גם על זה זימון למשפט, יאשימו אותך בשיבוש הליכי חקירה :p

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם מישהו ללא רישיון נהיגה היה נוהג לי באוטו (וזה אף פעם לא יקרה, יתרה מכך אף אחד מלבדי לא נוהג על הרכב) אני הייתי מצהיר במשפט שהוא נהג ברכבי ללא רשותי.

למה אני צריך לסכן את הרישיון שלי ולחטוף על זה שהוא נהג ללא רישיון?

אם אתה איתו באוטו, כמובן שאתה יכול לשכוח מזה, וזה מה שקורה בד"כ שחבר נותן לחבר אחר או לחברה שלו לנהוג. "להרגיש את האוטו".

אם אתה לא איתו באוטו, אתה יכול להתלונן על שבל"ר, אבל זה כמו שנאמר כאן עבירה פלילית. ואם המפתחות וכו' היו אצלו אז יש בעיה להוכיח. וכמו שכבר נאמר תואשם בשיבוש הליכי חקירה והכשלת שוטר.

כן? חבל.

גם אני לא ידעתי שהיא בת 12. חשבתי היא בת 18.

ולא ידעתי שאסור ליסוע באדום.

ולא ידעתי שרצח זה פשע.

אי ידיעת החוק לא פותרת מעונש וחובתך לבדוק האם האדם שלוקח ממך את הרכב הוא בעל רישיון נהיגה בתוקף.

כמו שחובתו לבדוק שלרכב יש רישיונות וכו' בתוקף.

פורסם

ציטוט:

מה העונש הצפוי לנהג אשר התיר לאדם ללא רישיון נהיגה לנהוג? י

מדובר בעבירה חמורה שמוגדרת בחוק כהתרת נהיגה. העונש הצפוי כולל רכיב של מאסר, פסילת רישיון וקנס. תקופת המינימום לפסילת רישיון הנהיגה הינה לתקופה של 3 שנים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

השבל"ר היה היסחפות מרחיקת לכת, אז סחיטה באיומים בכלל נראה כמו לרדת מהפסים.

אולי כוחות עליונים לחשו לו :shock:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא רוצה לחשוב מי החברים שלך, אם אתה חושש שיסחטו את רכבך באיום.

החברים שלי יודעים, ברכב שלי האדם היחיד שנוהג מלבדי, הוא אבא שלי, כל זה בעקבות המקרה שהיה לי עם החבר והטנדר האדום.

אף אחד בחיים לא ניסה להכריח אותי לקבל את הרכב, לא לסיבוב ולא לשום מטרה אחרת.

פורסם
אני לא רוצה לחשוב מי החברים שלך, אם אתה חושש שיסחטו את רכבך באיום.

החברים שלי יודעים, ברכב שלי האדם היחיד שנוהג מלבדי, הוא אבא שלי, כל זה בעקבות המקרה שהיה לי עם החבר והטנדר האדום.

אף אחד בחיים לא ניסה להכריח אותי לקבל את הרכב, לא לסיבוב ולא לשום מטרה אחרת.

ידידי , חלילה דברתי על חברים , לצערי זה קרה לי ואני מדבר על עבריינים שרואים אותך נכנסים לאוטו ומבקשים "סיבוב"

ומשם עד שהם עוזבים אותך זה סיפור ארוך ומפחיד.

אני שמח מאוד שלא הכריחו אותך לקבל את הרכב ומקווה שגם לא תתקל בכזה מקרה.

פורסם

אף אחד לא יכול להכריח אותי לעשות מעשים.

באוטו אני מסתובב עם גז מדמיע (תקראו לי כוסית)

באוטו יש לי סכין (תקראו לי עבריין)

באוטו יש לי גם מפתח גלגלים (לא יודע איך תקראו לי)

ולא, אני לא אהסס להשתמש באחד מהם, במקרה המדובר.

מעבר לזה, אני נוסע עם אוטו נעול, עצוב וכואב אבל זה עדיף מאשר להיות מעורב במקרה שאתה מזכיר.

פורסם
אף אחד לא יכול להכריח אותי לעשות מעשים.

באוטו אני מסתובב עם גז מדמיע (תקראו לי כוסית)

באוטו יש לי סכין (תקראו לי עבריין)

באוטו יש לי גם מפתח גלגלים (לא יודע איך תקראו לי)

ולא, אני לא אהסס להשתמש באחד מהם, במקרה המדובר.

מעבר לזה, אני נוסע עם אוטו נעול, עצוב וכואב אבל זה עדיף מאשר להיות מעורב במקרה שאתה מזכיר.

גם אני נוסע תמיד עם רכב נעול,

אבל דיברת פה שטויות, כנראה שעוד לא הכרת צד אחר של העולם הזה ואני מאוד שמח בשבילך.

• תוכן חדש...