Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה בוזורום, יש לך האמר? :lol:

מושיקו - הרבה בלה בלה יש פה בת'רד, אבל ת'אכלס, מה נסגר בסוף?

אתה צריך לחזור לבוחן? או ללכת למכון רישוי לטסט מחדש?

מה אתה מתכוון לעשות? להוריד את השעונים/להחליף הגה וכו'?

או לנסות לאשר את הדברים האלו?

פורסם

אני עוד מבין ומכבד את האנשים שיש להם את הכסף ואפשרויות לרכוש TT, טייפ R או לפחות מיאטה. אבל לצעוק לכל כיוון ולזרוק משפטית יפים כאשר יש לכם רכב בשלושים-ארבעים אלף שקל גג זה מצחיק. זה מאוד מצחיק.

כאילו אתה מכיר את האוטו ויודע כמה כח הוא מוציא

נו כמה הוא מוציא?

אנחנו לא נהגים "תותחים", אנחנו חובבי מוטוריקה אמיתיים שחיים ונושמים מוטוריקה, אם זה מבחינה מעשית (הכלים שלנו), אם זה מקריאת מגזינים, אם זה חידוד כישורי הנהיגה שלנו מעל לנהג הממוצע כי זה מסב לנו הנאה, זה מה שמבדיל בין חובב מטוריקה לאנשים כמוכם.

נו, אז היום זה מוטוריקה, מחר זה כוכב נולד. ככה זה בחיים, כאשר מתבגרים עוברים למשהו אחר. אנשים שבאמת חיים את המוטוריקה וזה בדם שלהם סוחבים את זה כל החיים ובטח שלא באים לפורומים ומנסים להוכיח לאחרים שהם העם הנבחר. מקסימום יקראו קצת בזמנם החופשי ויצחקו על זה, ללא זלילת ריר מול המחשב ונסיון להוכיח משהו למישהו.

אתה ברמה של "מעל לנהג הממוצע"? - מי שיודע כמה הוא שווה לא יצטרך להוכיח לאחר בפורום כמה הוא טוב ו"מעל הממוצע". בגיל ההתבגרות - כן. בטח לא מזמן הורדת "נהג חדש" מהשמשה האחורית וכבר מדיימן את עצמך מעל הממוצע. יקח לך עוד כמה שנים להיות בתוך הממוצע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
חברה באמת,

כולם כבר מיזמן הבינו על מה מדבר BURZUM

אבל מישום מה אתם מתעקשים להמשיך ולהתווכח.-כן,מבלבל שבגלל שהחלפתי ג'נטים מ14 ל15 ולצמיגים של MAXXIS MA V 1 (סידרת V שאומר שעוצבו ל180+)שאם הנחה של50% ש 1 עולה יותר מכל הרביעת ליסינג מצויין אז אני גם פושע.

מושיקו,

הצופר שלך ליד ידית ההילוכים? אני מתאר לעצמי שזה בתיחותי.מסכים לחלוטין.

מצד אחד אתה קונה צמיגים רחבים יותר לאחיזה טובה יותר, ומיצד שני אתה נוהג בזהירות עם יד אחת. (?)

המוט המייצב, ההגה הספורטיבי, אתה יודע שאלו לא חוקיים, אבל בחרתה ללכת נגד החוק,

ואז אתה קורא לפקח טיפש?כן,והוא צודק ,יש לי מוט מקורי,אז אצלי זה חוקי,אם היה לי STI אז גם טורבו היה חוקי וגם אגזוז לחץ.לא סתם בכל העולם מותר לשפר חוץ מישראל.

מעניין לו את התחת שזה רק תורם, אבל זה לא חוקי.לא מעניין אותו גם עם זה חוקי,וזה יותר בעיה, כי זה מצביע על המקצועיות שלו.והנחה בסיסית שלי שאם הוא כבר בוחן רכב שיבין קצת במכוניות,וידע על מה להוריד(אגב,הנמכה זה חוקי נדמה לי).

לא הוא המציא את החוקים, אז למה הוא טיפש אם אתה בחרתה להרקיב אותם ברכב שלך?

אתה מצפה שהוא יתעלם ולא יבצע את עבודותו?מצפה שיעשה את העבודה שלו בצורה מקצועית,לא רק מתי שבא לו, כי לא נראה לו.(כן על הליסאיכסים)

מר itzik901, אני מצטער, אבל מקריאת הפוסטים שלך באמת מצטיירת תמונה של ילד ערס שיושב מאחורי המקלדת.

"גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה"

מה זה אמור להביע?

אני מצטער שיש לי ABS וESP באוטו.חחח,גם אני כוסית אם ABS

...

נקודות למחשבה

Shift happens!:roll:

פורסם
הלוואי לחזור לבוחן. טסט חוזר, זה בתהליכים האוטו עדיין בפירוק מסוף שבוע שעבר.

חבל שלא קראת את מה רשמתי קודם. היית צריך לנסוע קודם כל למכון הטסטים עם הטפסים לפני שהתחלת לפרק את הכל. מנסיון ואני לא אומר סתם חלק מהדברים חוקיים וחבל שתוריד הכל. תשאל בעצמך במכון הטסטים.

פורסם

MAXXIS MH P - סיניים? פשוט ראיתי יותר מדי מאקסיס סיניים.

את מי אתה מנסה להרשים בצמיגים "15 ? אני לא יודע מה אתה הרכבת, אבל אפילו המידות הכי נפוצות 195/65/15 זה כבר פאסה. כמעט כל היצרנים עברו למידה הכי נפוצה כיום של 205/55/16 ברכבים רגילים לחלוטין.

פורסם
MAXXIS MH P - סיניים? פשוט ראיתי יותר מדי מאקסיס סיניים.

את מי אתה מנסה להרשים בצמיגים "15 ? אני לא יודע מה אתה הרכבת, אבל אפילו המידות הכי נפוצות 195/65/15 זה כבר פאסה. כמעט כל היצרנים עברו למידה הכי נפוצה כיום של 205/55/16 ברכבים רגילים לחלוטין.

זה הנקודה,זה לא בישביל להרשים,אגב טעות שלי MA V-1 ולא הם מטייואן.וסתם עלו 2000 שח אם 50% הנחה.195/50/15 ושוב האיכות הרבה יותר חשובה מהקוטר.

Shift happens!:roll:

פורסם

dsc00425jx5.jpgלא מאמין שהעלת את נושא המחיר....מצחיק..

הרכב שלי אישית שווה יותר מ50 אלף ש"ח בהערכת שמאי והוא בן 19 שנים. ניראה איפה המאזדה שלך תהיה כשתהיה בת 19...

פורסם

מה אני אגיד לך, רכב שווה ביותר. אבל אתה גם לא מופיע ב"רשימה השחורה" שלי :lol:

יקירי תעדקן את הידע שלך בתקני צמיגים,אחרי זה נמשיך

אני מתמצא פחות או יותר בתקני צמיגים. מה השאלה?

• תוכן חדש...