Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.הייתי רוצה להבין האם מותר לי בגיר רגיל להפעיל את המנוע( להפעיל את האוטו) בכל מצב כלומר גם כשהוא על הילוך ראשון שני וכו' ואם אני צריך ללחוץ על המצמד או שזה לא בגדר חובה או על הבלם.

2.כשאני רוצה להתחיל לזוז עם האוטו האם אני צריך ללחוץ על המצמד והגז ביחד כלומר כשאני רוצה להזיז את האוטו

אני לוחץ על המצמד ואז אני משחרר לאט לאט באותו זמן אני חייב ללחוץ על הגז או שמא עד שאני מרגיש שיש חיכוך במצמד

ואז אני יכול ללחוץ על הגז כמובן שהוא בהילוך ראשון (אגב זה לא יכול להיות בהילוך שני או אחר חוץ מראשון)

והאם אתם ברובכם באתר נהגים מנוסים מכירים שיטה טובה להבנת המצמד בכל פעולה אחרת באוטו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

1. כן, לחץ גם על המצמד (כשהרכב בהילוך) וגם על הבלם.

לא חובה ללחוץ על הבלם, פשוט כדי שהאוטו לא ידרדר אם הורדת את הבלם יד, לעומת זאת, אם הרכב בהילוך, חובה ללחוץ על הקלאץ'.

2. כדי להתחיל נסיעה, אתה מרפה בעדינות מהקלאץ' ותוך כדי מוסיף גז.

אפשר להתחיל נסיעה גם מחמישי (לפחות באוטו שלי אפשר) פשוט צריך לתת יותר גז.

לא כל כך הבנתי את החלק השני של שאלה 2.

מה זאת אומרת להבנת המצמד בכל פעולה אחרת באוטו,

הוא קשור לעוד משהו חוץ מהילוכים?

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

יבגני תודה שענית ואני אשמח לעוד טיפים דרכים שונות

יבגני תגיד לי שאני מתניע אני לא יכול לעשות את זה רגיל גם שזה בהילוך סרק והבלם יד למעלה

פורסם

פשוט תדאג תמיד כשאתה רוצה להניע שסיבובי המנוע מופרדים מהגלגלים. (קלאץ' לחוץ במצב הילוך, ניוטרל\ סרק)

מנוע בהילוך - לחיצה על הקלאץ' והתנעה.

מנוע בניוטרל (סרק) - התנעה.

אין קשר בין הבלמים\ בלם היד להתנעת הרכב, אתה יכול להתניע את הרכב גם במהירות 100, אין קשר בין הדברים.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
הייתי מציע לך ללכת לכביש צדדי ללא תנועה

וללמוד לבד, בהנחה שכבר למדת נהיגה לפני זה, דבר שלא ברור לי!!!

אני מציע שאחרי שהוא יהיה בן 17 שיקח מורה נהיגה וילמד לנהוג.

אייל

פורסם

אל דאגה! עוד מעט נגמר החופש הגדול :D

ולפותח השירשור - קצת סבלנות, על השאלות שלך יענה מורה הנהיגה שלך כבר בשיעור הראשון - ולדעתי גם הכי טוב שהוא יהיה זה שיסביר לך את זה פנים מול פנים.

פורסם

אפילו אם היה לוקח שיעור ראשון הוא לא היה שואל את זה

אפשר להסיק מזה שהוא מנסה להוציא רכב לא שלו מהחניה.

בכל אופן אם המצב עגום ויש לאדם בעל רשיון נהיגה כאלו שאלות אז זה הזמן לחזור לקחת שיעורי ריענון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר להסיק מזה שהוא מנסה להוציא רכב לא שלו מהחניה.

בכל אופן אם המצב עגום ויש לאדם בעל רשיון נהיגה כאלו שאלות אז זה הזמן לחזור לקחת שיעורי ריענון

+1

עוד מאט ספטמבר והכל יהיה טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מקווה מאוד שספטמבר לא מאט, אחרת הוא בחיים לא יגיע והחופש הגדול ימשך לעד.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

נהיגה לא נלמדת בהתכתבות.

לפי השאלות שלך אני מסיק שכלל אין לך רישיון נהיגה. קרא בבקשה שוב פעם את כללי הפורום, ובמיוחד את כלל מס' 6, ולאחר מכן התקשר למורה נהיגה וקבע שיעור בהקדם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...