Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן , לפחות אני אוהב לקבל תמורה הולמת למה שאני רוכש, גם אם זה זול ויש טובים ממנו וליהפך

חשבתי שאולי יהיה מעניין להעלות פה דוגמאות אישיות שלכם (לא דודה של סבתא שלי) על מה התלוננתם ומה יצא מזה.

להבדיל, אני לא מתכוון לתלונות שישבתם במסעדה וקיבלתם את השולחן חינם כי היה לכם טמפון במקום נקניקיה.

1.שניצל דינוזאורים עוף טוב 25שח~- רשום בפירוש על האריזה שיתכן ויהיו עצמות, מה שקרה בפועל שזה תאכלס מוצר שאמור להיות לילדים וילד לא אמור להבחין בעצם, ומה שקרה זה שילדה בת 3 אכן נגסה לפתע בעצם.

שלחתי את העצם בצירוף 2 מילים, התקשרו מאבטחת איכות, התנצלו ואמרו שהעניין יטופל

שלחו בדואר רגיל התנצלות בכתב והמחאה לקניית 3 אריזות שונות תוצרת עוף טוב

2.אבקה להכנת מילקשייק עלית 13 שח~(מוצר שירד מהמדף כניראה בשל היותו לא טוב)

רכשתי את האבקה, רשום על האריזה שצריך למזוג חלב קר, זה מה שעשיתי, הקצפתי בבלנדר, והופ הכל גושים למעלה, לא מתערבב

שלחתי מכתב לעלית, נשלחה המחאה בדואר רשום ע'ס 70 שח לקניית מוצרי עלית

3.תפוציפס של אסם - התגלה ציפס אחד מגוגלגל ושרוף, אותי זה לא עניין אבל זה הכניס לפראנויה ילדה בת 3 שחשבה שיש לה גו'ק בשקית

לדעתי אוסם צריכים לדעת מזה.

שלחתי מכתב בידיוק עם אותה שורה מעלה בצירוף ה"ג'וק",

התקבלה התנצלות טלפונית ושלחו בדואר רשום 80 שח תוים לקניה ברשתות שופרסל.

4.חיטה תפוחה של אשבול - פתחתי אריזה שרק נרכשה וזה היה כזה לא קארנצי אלא צ'ואי, התאריך היה תקין.

נשלחה תלונה אל אשבול ואלו שלחו בדואר רשום את מגווון מוצריהם כ 3-4 יחידות מכל דבר, הכל הגיע מרוסק :lol:

5.עגלת תינוק תוצרת GRACCO ארה'ב 200$, העגלה נשלחה אך הגיע מפורקת כשאחד הגלגלים השאיר כתם שמן על הבד של העגלה, כניראה השמן שיש על הצמיג לשימור שלו.

נשלחה תלונה במייל בלבד בצירוך תמונה של הכתם ישירות לחברת גראקו, והם שלחו עד לארץ סט גלגלים+סט שכלל את כל חלקי הבד של העגלה+סלקל.

התלונות שנשלחו בדואר נשלוח בדואר רגיל (מעטפה ובול) אל הכתובות המצויינות ע'ג האריזות כולל תאריך ומקום הקניה ללא קבלה עם פירוט קצרצר ולא חפירה על המקרה וצירוף החעצם הפגום ללא האריזה

עושה רושם שהיצרנים מתייחסים ברצינות אל התלונות, כל מה שהתלוננתי לא היה מתוך קטנוניות אלא מתוך רצון לקבל תמורה למוצר ושיתקנות את התקלה ביצור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמא שלי גם אוהבת להתלונן על דברים אבל תתפלא היא עושה את בטלפון בלי לשלוח את המוצר (ברוב המקרים).

והם מתייחסים ברצינות לכל תלונה ושולחים בדרך כלל שוברי קניה.

פורסם

אימא שלי קנתה חבילת דפי קישוט לעוגה לצורך קישוט עוגת יום ההולדת של הבת שלי. על האריזה הופיעו שלט "מזל טוב" בעברית ועוד כמה קישוטים ובפנים היה שלט באנגלית וקישוטים אחרים לחלוטין. היא שלחה מכתב רשום לחברה ולמרות שכבר עברו חודשיים יש התעלמות מוחלטת.

לעומת זאת בקבוק תפוזינה שקניתי בסופר היה מקולקל והחלפתי אותו באחר באותו הסופר ללא שום מכתב תלונה. בזמן ההחלפה בסופר לקחו את מספר הטלפון שלי ואחרי 3 ימים קיבלתי מהסופר טלפון לבוא לקחת עוד 4 בקבוקים כפיצוי מהחברה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בוא תנסה להתלונן לחברת הביטוח שלך על תביעה שלא קרתה ומאשימים אותך בה... ;)

בגדול, החברות הללו רוצות "לקוח מרוצה" כי יש תחרות. לך לארה"ב ותיראה מה קורה שם, אתה יכול לקנות מחשב נייד, להגיע איתו הביתה, ואז להחליט שהוא לא מתאים לך כי מזג האוויר אפרורי וכי היתה מנגינה יפה בזמן שידור הפרסומת למוצר, וכשפתחת אותו היא לא היתה.

את המוצר ניתן להחזיר תמורת כסף מלא. לא זיכוי, לא תווי קניה שמוגבלים בזמן. כ ס ף !

אגב, נסה להתלונן על משהו שהוא טיפה יותר משמעותי (העגלה היא מטוצא אמריקאי, לא נחשב) ותיראה איך אתה מיטלטל בין אנשים, פקידים ואפילו תזכה לדבר עם המנקה של המפעל....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כשהייתי בצבא, קנינו בשקם 2-3 ארטיקים קרח של שטראוס.

על ניילון של הארטיק, הופיע תמונה ובה הראו שבתוך הקרח, בקצה העליון, יש סוכריות.

אכלנו את הארטיקים ונחרדנו לגלות שאין סוכריות.

בעיקר מתוך שיעמום, החלטנו להרים טלפון למוקד שלהם.

הסברנו לנציגה מה קרה, היא טענה שזה כיוון שאנחנו ישר אחרי פסח, הארטיקים כשרים לפסח, וכיוון שהסוכריות לא - הן הוצאו.

אמרנו שזה לא היה רשום על האריזה, ובתמונה רשום סוכריות - וזה לא בסדר.

אחרי כמה ימים קיבלנו בדואר תלוש ל3 אריזות (אריזות! של 10/12 ארטיקים כל-אחת!) של ארטיקים תוצרת שטראוס :)

היה נחמד לאכול ארטיק כל יום במשך כמעט חודש :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגדול, החברות הללו רוצות "לקוח מרוצה" כי יש תחרות. לך לארה"ב ותיראה מה קורה שם, אתה יכול לקנות מחשב נייד, להגיע איתו הביתה, ואז להחליט שהוא לא מתאים לך כי מזג האוויר אפרורי וכי היתה מנגינה יפה בזמן שידור הפרסומת למוצר, וכשפתחת אותו היא לא היתה.

את המוצר ניתן להחזיר תמורת כסף מלא. לא זיכוי, לא תווי קניה שמוגבלים בזמן. כ ס ף !

שמעתי על זה, מדיניות ה-refund בארה"ב זה משהו מטורף. אשכרה שמעתי שאנשים שטסים לשם לטיול מתכננים מראש לקנות מוצרים מסויימיםה למשל), לזיר אותם אחרי זמן מסויים וקבל את הכסף חזרה.

פורסם

אם אתה טס לשבועיים נגיד, ללוס אנג'לס.

אתה יכול לקנות GPS, לטייל איתו שבועיים ולפני שאתה חוזר לארץ, להחזיר אותו לחנות ולקבל את הכסף חזרה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בכל הנוגע לשתי התגובות למטה - ישראליות לשמה .

הרי אתם יודעים כל מה שמחזירים מגיע חזרה ללקוח

ברוב המקרים כמוצר ריפרביש

קיום בישרל מאחר וזה לא כל כך ידוע לציבור

המון מוצרים מגיעים ארצה - מוצרי ריפרביש

והלקוח משלם על מוצר "חדש" .

יום טוב .

פורסם

נשבע ש"חבר", ישראלי כמיטב המסורת [קלאבים באנטליה וכו':wink:], קנה בארה"ב חליפה, הלך איתה לחתונה והחזיר אותה לאחר מכן. הוא קיבל את הכסף במלואו עד הסנט האחרון. וזה היה מתוכנן כך..

פלא שחולים עלינו בעולם..

פורסם

מהימים האחרונים:

א. חבילת סכינים חד פעמיים של ג'ילט נקנתה והסתבר ששנים מתוך ארבעת הסכינים שבורים. החבילה נשלחה לג'ילט ונתקבלו שלושה תלושים, לשתי חבילות ולקצף גילוח (מאיכות ירודה, אגב).

ב. אבקת כביסה סוד לתינוקות הגיעה (כסטנדרט, אגב) ללא כף מדידה (אז איך לכל הרוחות אני אמור למדוד כף וחצי לכביסה מלוכלכת??). נשלחה אלינו בדואר לאחר בקשה טלפונית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כשהייתי בצבא... אכלנו את הארטיקים ונחרדנו לגלות שאין סוכריות.

קשה באימונים וגו'

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לכבוד החתונה של דודה שלי (אני הייתי בן 10 בערך) רצו לחלק לאורחים שקיות עם עדשים (נו הציבעוניים עם השוקולד), קנו סטוק גדול ,וחצי ממנו היה עם תולעים ונמלים.

התאריך היה תקין .

מכתב לחברה + כמובן דוגמא + הסבר על עניין החתונה והבעסה ,ובמשך חודש תחנו אריזות שי של עלית.

יש לציין שהם שלחו כמות באמת מדהימה ,כנראה עקב זה שהיה מדובר על חתונה.

מעבר לזה אמא שלי מקפידה לשלוח כל מוצר פגום ,ולרוב שולחים פיצוי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ביום שקניתי את הרכב , עברתי בסופר באיזור תעשייה וקניתי כמה עוגות של עלית ושתייה לחגוג את המאורע ;)

כשפתחתי אחת מהן במפעל,דווקא האחת שאהבתי (בראוניז) חצי עוגה נמסה (כנראה הייתה בשמש ואז שמו במדף באותו יום)

טלפון זריז לעלית,וקיבלתי תלושים בסך 100ש"ח לקניה חוזרת :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה אמנם קצת יותר גדול מבמבה

אבל קניתי מטבח

מאובזר בכל מיני שטויות שאשתי החליטה שהיא חייבת.

מACE מטבחים.

עלה לי 16K ש"ח

אחרי כמה חודשים המגירות התחילו לאבד את החזית שלהן ולצאת מהמסילות.

עשרות טלפונים לACE הניבו כלום.

האחראי לא נמצא - האחראי חולה - הוא בדיוק משתין/אוכל/יושן/מזXXן

אחרי שהתייאשתי והמטבח התחיל להתפרק בכל מיני מקומות אחרים - יצרתי קשר עם ידיעות אחרונות ועם המדור שלהם לפניות הציבור ב YNET.

לא יודע מה הם עשו אבל לפני שזה התפרסם - אני שומע דפיקה בדלת ורואה לפני גדוד של אנשים עם מברגים/פטישים וכל הארסנל.

החליפו חצי מטבח.

אבל

החזיק בדיוק שנה וחצי והתחיל להתפרק שוב

חרא של מטבח וחרא של שירות

אני מזמן קורא להם "קנה ובכה"

• תוכן חדש...