Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבים מהרכבים שנת היצור 98' ומטה(ישנם מעטים שגם מעל זאת) לא רשומים ברשיון הרכב. זהו מחדל של רשות הרישוי אשר נעשה כשעברו מה"קרטון" הישן לרשיון הרכב הכחול החדש.

זו היתה עצלות של ארכיון משרד הרישוי אשר לא עדכן את כל הפרטים.

כיום יש דרישה של משרד התץחבורה למלא את החסר והאזרח סובל ומטורטר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 דברים

1. לחמוד עם התרבות המוטורית. מדינת ישראל ,אין דבר כזה בגלל הממשלה הנחמדה שלך שביכלל כל נושא הרישוי הוא שונה מכלל העולם מלבד מדינות בודדות .

ויש לי קצת יותר ידע ממך בנושא ומספיק בטחון בזה בשביל להגיד את זה:)

2. שוטרים - כנופייה של חסרי תועלת שעבריינים עושים "עבודת שיטור" יותר טוב מהם וגם את הנושא הזה אני מכיר מקרוב ו,אישית. ולמי שתוהה אז לא אני לא עבריין לשעבר. יותר מהצד השני לצערי.

ועוד דבר. משטרת ישראל וכל עניין הדוחות והרישוי זה בסך הכל עוד כלי לסחיטת כסף מהאזרחים ואת זה אמר מפקד תחנת משטרת יבנה ורחובות לשעבר .

ואני עושה גג נפתח לבד ולא מעניין אותי משרד הרישוי או המשטרה והעבודה שלי היא הכי מקצועית שיש (באמת לא סתלבט) אני פשוט לא מכיר ספקים של חלקים כאלה אז מישהו בבקשה מוכן להגיד לי איפה אני משיג כאלה חלקים?

פורסם

אני לא יודע איפה משיגים חלקים.

אבל אשמח להצטרף אליך לעזור ולהתבונן בפרוייקט.

תצור איתי קשר בפרטי.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בסה"כ ניסו להסביר לך שיש בעיה לעבור טסט עם סאן רוף שאתה מתקין לבד (וזה בכלל לא משנה אם זה מסיבה מוצדקת או לא).

אם אתה מתעקש שאתה יותר חכם מקולם אז תחפש ביד 2, הנה כמה שאני מצאתי בחיפוש של 20 שניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אצלי גם סאנרוף מקורי ולא רשום ברישיון. עצר אותי שוטר ורצה להוריד את הרכב מכביש.

17 טסטים הרכב עבר ואף אחד לא שאל, פתאום עצר בוחן תנועה ורוצה להוריד מכביש.:shock:

הטענה שלו הייתה "איך אני יודע שלא חתכת אתמול גג והתקנת את זה". הסברתי לו שזה מקורי ומותקן מיום שנולד הרכב.

היה לי מזל, בוחן תנועה היה איש נחמד מאוד וויתר לי.

מחר בדיוק אני הולך למוסך של יבואן לקבל אישור.

ממליץ גם לך להקדים תרופה למכה ולא להמתין עד להורדה מכביש.

וואו בשטויות האלה המשועממים האלה מתעסקים?:roll:

מה השלב הבא? להציק למי שיש קבריולט בגלל שיש מצב שהוא חתך את הגג?:-(

יוגב

פורסם

אתה לא הראשון ובטח שלא האחרון.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
וואו בשטויות האלה המשועממים האלה מתעסקים?:roll:

מה השלב הבא? להציק למי שיש קבריולט בגלל שיש מצב שהוא חתך את הגג?:-(

יוגב

תתפלא, אותי עצר בוחן ואחרי 10 דקות עיכוב הוא ביקש עוד פעם את הרשיונות בישביל לבדוק שהגג הנפתח רשום ברשיון (אצלי כל הגג נפתח).

פורסם

חוץ מזה האוטו שנת 90 אני מנסה לשמר אותו להחזיר אותו למצב מקורי עם נגיעות קטות וכמה תוספות לא רצניות כמו גג נפתח לא משהו צועק ככה עדין כזה. אז לפי מה שהבנתי גם לא צריך להיות כלום ברשיונות והשאלה היא .. אם לעשות את זה לפני או אחריי הטסט כי אני יכול להגיד שקניתי את האוטו ככה וזה גם הטסט הריאשון שאני מעביר אותו ויש קומבינה קטנטונת מכירים אותי שם .

פורסם

לא הבנת אותי... זה יהיה הטסט הריאשון שאני מעביר את הרכב , כך שמבחינתי לא צריכה להיות בעייה במידה ויש גג נפתח ברכב כי אני אומר שקניתי אותו ככה. העניין הוא שלפי מה שהבנתי רכב משנת 90 גג נפתח לא צריך להיות רשום ברשיון הרכב ואם רק עכשיו הם נזכרים להתחיל לשים לב לדברים כאלה אז אני יכול לעשות אותו לפני הטסט ולהגיד שזה היה ככה אבל חוץ מזה לא הבנתי מה הסיפור כולה שירשמו שיש גג נפתח וזהו לא צריכה להיות בעייה אני יכול להביא קבלה או משהו מעסק מורשה של חבר....

לא שאני מבין מה הולך במשרד הרשוי אבל לכאורה זה ניראה פשוט מאוד מה הסרט..?

פורסם

רכב מיושן אינו פטור מרישום חלון גג. הבעיה הופכת להיות שלך גם "אם קנית אותו ככה" ותחוייב לרשום אותו(אני מכיר אופל "אספנות" שחוייב לביצוע שכזה).

אתה תזדקק לאישור מתקין מורשה ולא "סתם קבלה" מחבר כלשהו.

אין כל "סיפור" ברישום חלון גג כל עוד זה נעשה בדרכים המקובלות(מלבד אורך-רוח וסבלנות בעמדה מס' 1).

• תוכן חדש...