Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , קיבלתי הבייתה את האגרה לחידוש רשיון , הרכב מודל 88 זה אומר ב 2004

צריך לעשות לו בדיקת בלמים ת השאלה איך מתי הגיע הזמן בדיוק להראות את הרישיון בדיקת בלימה הכוונה היא שאם לדוגמא אני אגיע למכון רישוי עוד שבוע זה עדיין לא יהיה 2004 ואז אני לא אצטרך להביא אישור בלמים ?? (הרישיון הנוכחי תקף עד 8/1/04)

שאלה נוספת אם ואכן אני צריך אישור בלמים , האם החלפת/חריטה בלמים במוסך מורשה במסגרת טיפול לפני הטסט היא אישור בלמים כלומר האם המוסכניק אמור לחייב אותי בנפרד על האישור או שזה עצם ההחלפה/חריטה מובילה לכך שיש לי אישור והוא פשוט צריך לרשום את זה

מצטער על הסירבול לא מצאתי דרך טובה יותר לכתוב זאת :)

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם
שלום לכולם , קיבלתי הבייתה את האגרה לחידוש רשיון , הרכב מודל 88 זה אומר ב 2004

צריך לעשות לו בדיקת בלמים ת השאלה איך מתי הגיע הזמן בדיוק להראות את הרישיון בדיקת בלימה הכוונה היא שאם לדוגמא אני אגיע למכון רישוי עוד שבוע זה עדיין לא יהיה 2004 ואז אני לא אצטרך להביא אישור בלמים ?? (הרישיון הנוכחי תקף עד 8/1/04)

שאלה נוספת אם ואכן אני צריך אישור בלמים , האם החלפת/חריטה בלמים במוסך מורשה במסגרת טיפול לפני הטסט היא אישור בלמים כלומר האם המוסכניק אמור לחייב אותי בנפרד על האישור או שזה עצם ההחלפה/חריטה מובילה לכך שיש לי אישור והוא פשוט צריך לרשום את זה

מצטער על הסירבול לא מצאתי דרך טובה יותר לכתוב זאת :)

אישור בדיקת בלמים אינו מחייב החלפה של רכיב כלשהוא.

אתה נכנס למוסך ומבקש אישור בלמים לפני טסט.

המכונאי יבדוק את הבלמים (יוריד 4 גלגלים) ויוודא שפיזית הצינורות תקינים, אין נזילות ומצב המערכת תקין (רפידות/צלחות/תופים/סנדלים).

על זה מקבלים אישור בכתב שהרכב עבר בדיקת בלמים ועם זה הולכים לטסט (ביחד עם רישיון רכב שאגרתו שולמה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוסיף לדבריו של איציק - אם לפני הטסט הרכב נכנס במילא לטיפול שכולל את מערכת הבלמים, יש לבקש מהמוסך גם אישור בכתב על תקינות מערכת הבלימה (על טופס מיוחד שקיים בידיהם), ואז אין צורך ללכת במיוחד לבדיקת בלמים.

פורסם

אישור בלמים - תקנה 273 ה' -

המבקש חידוש רישיון לרכב מנועי כתום 15 שנה לאחר שנת ייצורו(החל מהשנה ה-16) לפי הרשום הרישיון הרכב, יציג לפני הבדיקה תעודה מאת מוסך מורשה, בנוסח שקבעה הרשות, המאשרת כי מערכת הבלמים המותקנת ברכב נבדקה או תוקנה ונמצאה במצב תקין תוך שלושה חדשים לפני מועד הבדיקה.

מוסכניק הגון לא ידרוש תוספת תשלום על כך.

הכוונה היא שאם לדוגמא אני אגיע למכון רישוי עוד שבוע זה עדיין לא יהיה 2004 ואז אני לא אצטרך להביא אישור בלמים ??

ראה החלק המודגש בתקנה, קביעת הצורך היא לפי המועד הרשום ברישיון הרכב ולא לפי מועד הטסט בפועל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפני טסט אתה מגיע לעשות הכנה לסטס.. אז אתה אומר לו שצריך אישור בלמים עושים את זה ללא תוספת כסף.. (לפחות במוסף סוברו ליד השופ-אין בחולון\רשל"צ)

אם אני לא טועה

אחרי 15 שנה (גיל הרכב) אתה צריך בדיקת בלמים

אחרי 20 שנה (גיל הרכב) בדיקת בלמים ועוד משהו ... (עשו לי את זה לא זוכר :oops: )

זה רגיל באוטו ישן... (כמו שלי שהוא בן 21 .. מודל 82... :lol: )

המשך יום נעים!

פורסם
לפני טסט אתה מגיע לעשות הכנה לסטס..

שום דבר. לא צריך לעשות שום הכנה לטסט :!:

מספיק לקבל אישור על הבלמים ממוסך מורשה לפני הטסט.

שאף אחד לא "ימכור" לך שחייבים לעשות הכנה לטסט, אם הרכב תקין- ואני מקווה מאוד שהוא תקין בכל מקרה...

הכנב לטסט זה לאנשים כמו אמא שלי שלא יודעים להחליף נורה לבד. קפיש?

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
שאף אחד לא "ימכור" לך שחייבים לעשות הכנה לטסט, אם הרכב תקין- ואני מקווה מאוד שהוא תקין בכל מקרה...

O.- !!!

אבל תמיד אני עושה הכנה לטסט...

חפיף.. הוא עושה לי את זה בחינם קובע... (5 שנים כבר..) רק אם יש בעיה על החלק אני משלם ... 8)

המשך יום נעים!

פורסם

שמע.

אם הוא עושה את זה בחינם ואתה סומך עליו שלא יכניס את האלמנט על חשבונך,

אז בסדר.

בסך הכל רציתי להבהיר שזה שאנחנו נוסעים ברכבים ישנים (מיושנים) זה לא אומר

שהרכב שלנו במצב פחות טוב מרכבים אחרים, חדשים יותר, ומשום כך אנחנו חייבים להכניס את האוטו לטיפול לפני כל טסט.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
שמע.

אם הוא עושה את זה בחינם ואתה סומך עליו שלא יכניס את האלמנט על חשבונך,

אז בסדר.

בסך הכל רציתי להבהיר שזה שאנחנו נוסעים ברכבים ישנים (מיושנים) זה לא אומר

שהרכב שלנו במצב פחות טוב מרכבים אחרים, חדשים יותר, ומשום כך אנחנו חייבים להכניס את האוטו לטיפול לני כל טסט.

צודק !

אני מאמין לו... נדיר שהוא רוצה שאני יחליף משהו בכלל ... בזמן האחרון בכלל לא החלפתי משהו .. 8)

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...