Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה ניסו ככה"נ לגנוב לי את הרכב,

טנדר מגנום מודל 2000

וכאשר הגעתי למקום והגנביםברחו - מצאתי ביןהשאר מחכה לי בסוויץ' --- מפתח!

יש למישהו רעיון להסבר כיצד זה הגיוני לייצר דבר כזה בפרק זמן קצר כ"כ? - - יש לצייןשהמפתחהמקורי היה עלי כל אותו הזמן.

פורסם

אולי במסגרת טיפול במוסך שכפלו לך את המפתח.

דיברו בעבר על שיטה של שכפול באמצעות פלסטנינה כאשר הצרור נמצא בעגלת הקניות בסופר - חשוב מאוד לאלו שמפקירים את צרור המפתחות של הרכב בעגלה.

נתקו את המחזיק מפתחות מהצרור.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מחזק את דבריו של BigMac

זאת שיטה דיי ידועה של הגנבים, גם בשכפול מפתח לרכב וגם מפתח לבית

היו זהירים ואל תשאירו את המפתחות בלי השגחה

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

זה שיטה ידועה אל תביהל.

שלב א' : הם מפרקים את הצילנדר במנעול של דלת נוסע וחולצים אותו.

שלב ב': הם מתאימים מפתח במקום ע"י איבחון של הצילנדר.

שלב ג': מכניסים את המפתח לסוויץ ומנסים להניע.

שלב ד: לא מניע שוברים את כל האוטו לחפש ניתוקים ומערכות איתור.

חשוב מאוד: קיים מיגון שנקרא MED שיוצר חסימה מכנית על היוניט במשאבת הזרקת דלק. אם לא קיים מיגון כזה אז אתה בבעיה. להניע אוטו כזה, זה משחק ילדים.

עוד עצה בשבילך במידה ואתה אוהב את הרכב. תעשה ברז חשמלי המתק את הסולר מהפילטר לכיוון המשאבה עם איזה כפתור סודי, זה עדיף על הכל.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

• תוכן חדש...