Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 2002 התפרסמה כתבה באתר nrg באשר לחברה בשם 'אפלייד ננומטריאלס' המנוהלת ע"י שני חוקרים/מדענים ממכון ויצמן שמוצריה זוכים במוניטין בלתי רגילים: http://www.nrg.co.il/online/archive/ART/310/314.html

היום, יום ד' 16.07 מתפרסמת כתבה בידיעות אחרונות(לא פרסומת!) שממשיכה את הכתבה ההיא. התוסף לשמן מנוע של חברה זאת "ננולוּב" נבדק מעבדתית ובתנאים קשים במיוחד ע"י כמה וכמה גופים מקצועיים ואומץ ע"י חברות ענק, זאת לאחר שבבדיקות המחמירות ביותר נמצא שהתוסף גורע את השחיקה/בלאי במנועי בעירה לשליש יחסית לאותו מנוע ללא התוסף.התוסף גם טוב לתיבות הילוכים רגילות (לא אוטומטיות!). התוסף הזה לא דומה בהרכבו לשום תוסף כזה או אחר שיוצר עד כה בעולם.בקרוב ימכר בתחנות הדלק בישראל(בסונול אם אני זוכר נכון בעלות של 99 ש"ח).נראה כמו בשורה מרועננת, זאת יחסית לתוספים שונים ומשונים שמנסים לדחוף לנו בשנים האחרונות ללא תועלת(מוכחת ומבוססת) של ממש.

גאווה בתוצרת כחול לבן.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

בוא נראה קודם תוצאות - דיבורים,במיוחק בשוק התוספים... יש מפה ועד הונללו...

לפני כמה שנים התוספים שגילגלו הכי הרבה כסף וזכו לאותם הסופרלטיבים היו תוספי טפלון ( כמו סליק 50 למשל ), כיום הם כבר לא קיימים משום שמצאו אותם כמזיקים למנוע בטווח הארוך ,במקום ההפך( והם גם נתבעו על כך בהרבה כסף ).

הייתי שמח לראות את הכתבה בידיעות אחרונות וכמובן את המסמכים הרלוונטיים המוכיחים את פריצת הדרך של התוסף הנ"ל.

בכתבה מוזכר הMOS2 כאחד מחומרי הבסיס , חומרים מבוססי MOS2 יש בשפע - לא משהו מיוחד, כנ"ל לגבי תיאור החומר - חומרי סיכה יבשים.

יכול להיות שיש פה משהו, אבל עד שאני לא רואה את ההבדלים בבדיקה מקובלת באופן ברור ואמין ביותר , אני לא מתקרב.

כמות ה"שמן נחשים" בתעשיה מפתחת את צורת המגננה הזאת כי פשוט יש כל כך הרבה בולשיט OUT THERE...

פורסם
בוא נראה קודם תוצאות - דיבורים,במיוחק בשוק התוספים... יש מפה ועד הונללו...

לפני כמה שנים התוספים שגילגלו הכי הרבה כסף וזכו לאותם הסופרלטיבים היו תוספי טפלון ( כמו סליק 50 למשל ), כיום הם כבר לא קיימים משום שמצאו אותם כמזיקים למנוע בטווח הארוך ,במקום ההפך( והם גם נתבעו על כך בהרבה כסף ).

הייתי שמח לראות את הכתבה בידיעות אחרונות וכמובן את המסמכים הרלוונטיים המוכיחים את פריצת הדרך של התוסף הנ"ל.

בכתבה מוזכר הMOS2 כאחד מחומרי הבסיס , חומרים מבוססי MOS2 יש בשפע - לא משהו מיוחד, כנ"ל לגבי תיאור החומר - חומרי סיכה יבשים.

יכול להיות שיש פה משהו, אבל עד שאני לא רואה את ההבדלים בבדיקה מקובלת באופן ברור ואמין ביותר , אני לא מתקרב.

כמות ה"שמן נחשים" בתעשיה מפתחת את צורת המגננה הזאת כי פשוט יש כל כך הרבה בולשיט OUT THERE...

מסכים ב 100% עם הדברים.

יחד עם זאת העובדה שמדובר בשני מדענים ממכון ויצמן(בעלי שם בתחומם) והעובדה שהחומר נבדק במעבדות הממשל הפדראלי....זה בכ"ז מהווה אינדיקטור למוצר בעל פוטנציאל. שווה בדיקה או לפחות המתנה לעוד התייחסויות מקצועיות.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אולי קצת לא קשור אבל אני מתפלא איך אף פעם לא דיברו פה על הseafoam זה התוסף הכי וותיק בשוק אומנם לא נמכר בארץ

אבל הבנתי שהוא טוב למישהו יש נסיון איתו?

אפשר לראות הרבה סרטים שלו ביוטיוב והרבה תגובות טובות עליו ברשת

לפי מה שהבנתי מרוקנים שליש למנוע שליש למיכל דלק ושליש לאיינטק

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

דני , זה שהפיתוח ישראלי ומגיע ממפתחים בעלי שם ( כנראה...אני לא מכיר...) זה + 1 במשחק עם הרבה מינוסים.

אם אתה שואל אותי - גם במידה והחומר נמצא יעיל אני ישב על הגדר איזה שנה שנה וחצי , לך תדע...

לא מכיר SEAFOAM אבל אופן השימוש ההזוי שאתה מתאר לא מעודד אותי אפילו לבדוק.

אחלה יום

ים

• תוכן חדש...