Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין steg vs audio system

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין שני מגברים שעולים אותו מחיר שאת שניהם המליץ לי המתקין שלי ,להגברת סט קדמי וסאב הבעיה שלי היא בהגברת הסט הקידמי, הסט הוא elate 6 שרובכם מכירים אותו בע"פ .

מכיוון שהסט נורא חזק התעניינתי באודיו סיסטם f4-600 class d שמוציא בסיטריאו 145*2 ,אך המליצו לי גם באותו מקום על מגבר אכותי יותר של steg k4.01 שמוציא בסה"כ 85*2 class a אני פוחד שהוא היה חלש מדיי לסט ואני לא ינצל את הסט על מה אתם ממליצים לי

תודה לירון :-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה להרים אלייט כמו שצריך אז k2.04 עולה 1150 יורו,מוציא 335*2,אבל נחזור לענייננו,קח את אודיו סיסטם,אני מבטיח שהוא יכול להרוג את הסט הזה,תאמין לי הוא יודע אל מה להמליץ

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אין לי נסיון עם ה- steg אבל אבל ה- system audio שנמצא אצלי כבר למעלה מחצי שנה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש, גם מבחינת הסאונד החם שלו וגם מיכולת ההגברה שלו.

פורסם

אני לא הייתי נוגע לא בזה ולא בזה, אבל זה רק אני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

***הערות כאלה יש לעשות באמצעות מערכת ההודעות הפרטיות***

פורסם

איתמר.

אני רוצה הסבר על התגובה שלך בבקשה.

עם כל הכבוד לציוד שהיה/יש לך, המגברים האלה מצויינים ביחס למחיר.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

איתמר,מחכים לגיבוי על התגובה שלך!!!!!!

פורסם

איתמר.

אני לא עו"ד, אבל לא ראיתי מילה וחצי מילה שלו בגנות המגבר, אלא העדפה אישית שלו.

יש פה כמה חבר'ה עם אודיוסיסטם שמאד מרוצים וטוענים שהוא שווה הרבה יותר מערכו. דבר למשל עם אמיר שעשה איזה השוואה או שניים..

לא כולם מליינים כמוך,

סטודנט עני ומרוד מחפש דירה סטודנטיאלית בבאר שבע. :-)

פורסם

סטודנטים לא משדרגים "רמקולים ברמה"כל חודש

פורסם

אמרו משהו לא טוב על המוטג שלכם וקפצתם ? מה קרה . כל אחד והדעות שלו. ואין בכלל קשר אם לבנאדם יש כסף או אין כסף.

אני גם לא הייתי בוחר לא באודיוססיטים ולא בסטג שהוא בכלל יקר בצורה מוגזמת ולא קשורה.

שמעתי כבר כמה וכמה רכבים עם ציוד של אודיוסיסטם ואף אחד מהם לא עשה עלי רושם.

פורסם
אם אתה רוצה להרים אלייט כמו שצריך אז k2.04 עולה 1150 יורו,מוציא 335*2,אבל נחזור לענייננו,קח את אודיו סיסטם,אני מבטיח שהוא יכול להרוג את הסט הזה,תאמין לי הוא יודע אל מה להמליץ

עוד דבר , כנראה שאתה לא ממש מכיר את הסט של האלייט אם אתה חושב שצריך 335 וואט בשביל "להרים" (התכוונת להגביר אולי ?) אותו כמו שצריך. הגברה אמיתית של 80-100 וואט תספק לחלוטין.

פורסם

f4-600 הוא אחד המגברים החזקים במחיר הזה.

אם אין לך כוח להתעסק עם מונובלוקים וכל מיני סיבוכים,זה מגבר 4 ערוצים מעולה בשבילך.

הסטג גם מגבר איכותי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה אבל שוכח כמה הסטיג עולה. ומדובר במגבר בלי שוק בכלל .

אני הייתי הולך על הסנדאונים. זה תמורה למחיר .

האודיו סיסטים טוב אבל לא מצוין כמו שאומרים .. :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...