Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני מבקשר המלצות למקום טוב ואמין באיזור חיפה והקריות שמתמחה בצנרת ואגזוזים

תודה רבה מראש

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש מקום שבו ריתכו לי אגזוז שבור (ממש לשני חלקים) ב 50 ש"ח, הרבה אנשים מהעבודה המליצו לי עליו - הוא זול ויודע לרתך מצויין, אני לא יודע עד כמה הוא טוב בפתרון בעיות שמצריכות מחשבה...

לא זוכר איך נקרא המקום. באיזור תעשייה קרית ביאליק ברחוב הנס מולר - אם תסתכל במפה יש מפגש (המפגש הצפוני) בין רחוב יוסף לוי לבין רחוב הנס מולר מהמפגש הזה קח 150 מטר דרומה.

עריכה: עשיתי חיפוש בגוגל נדמה לי שזה:

אריאל אגזוזים ורדיאטורים

טלפון:04-8755213

כתובת:הנס מולר 24 קרית ביאליק

פורסם

יש לך את "שפע חלפים" בדרך חיפה (בין צומת דשנים לצומת קרית אתא) הטלפון שלהם הוא 8420620

יש לך את "דרעי" ברחוב השיש הטלפון שלהם הוא 8723130

ויש לך בחוף שמן את "ברו" הטלפון שלהם הוא 8627608

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי רעשים באגזוז, חשבתי שזה בגלל שהממיר הישן התפרק אל תוך הדוד האחורי. הייתי מוכן כבר להחליף את הדוד.

הגעתי לאריאל אגזוזים בצור שלום. היה שם בחור בשם מוסטפה.

מסתבר שמה שעשה את הרעש זה הפחיות מסביב לממיר החדש שהתקנתי לא מזמן ועוד חור קטן.

עלות התיקון - 80 ש"ח.

הבחור היה מאד אדיב ולא ניסה לערבב אותי.

יצאתי מרוצה.

VW Golf 2.0

פורסם

אני לא ממליץ להתקרב לאריאל אגזוזים, לא מקצועיים ולא אמינים! מנסיון עם ה306 שלי

בהחלפת ממיר הם המיסו את הכבל רוורס לידית הילוכים, והרכב היה מושבת ל4 ימים. כמו כן עשו שם עוד נזקים שגיליתי בדיעבד.

לעומת זאת יש לי נסיון חיובי עם "ברו" בחוף שמן. מי שמכיר את מוסך GTA אז הוא ליד המקום הישן שלהם.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...