Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה מקווה להתפתח בפורום,

אני צריך להחליף בעבוד את האוטו שלי לאחד מהמכוניות בכותרת מכיוון שזה אוטו מהעבודה אני לא צריך להתחשב באמינות וצריכת דלק.

אבל מה שחשוב לי זה שזה שיהיה תא מטען מספיק גדול איבזור חדשני ונוח בעיקר.האוטו ישמש למשפחה (5 אנשים).

תודה רבה!

פורסם

C4 יש רק בתצורת האצ'בק - תא מטען בינוני בגודלו.

מאזדה 3 לא מאוד נוחה וגם מעט צפופה.

לנסר מיושנת.

I30 טובה, אבל הכי מתאימה לצרכים רנו מגאן - תא מטען ענק בגרסת 4 דלתות, אבזור מכובד, מרווח טוב ונוחות נסיעה מצוינת.

וכמובן - ברוך הבא!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה על התגובה !

חשבתי גם על רנו מגאן אבל היא לא נראית מדהימה לעומת הC4 שהייתה לידה באותו רגע שראיתי חח אבל זה לא תמיד מה שחשוב והיא באמת בטיחותית כמו שאומרים? או שזה סתם בולשיט מהפרסומות?

פורסם

מגאן יותר שימושית למשפחה של 5 נפשות.

גם בגאז' ענק וגם פנים הרכב מרווח מאוד (במאזדה 3 שלושה אנשים במושב האחורי מרגישים כמו סרדינים).

וכן, למגאן בטיחות גבוהה. גם לסיטרואן C4 הבטיחות גבוהה. אבל הבדלים בגודל של בגאז' בין שני הרכבים משמעותיים מאוד בשביל משפחה גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למגאן עדיפות משמעותית בכל הנוגע לנוחות נסיעה על מתחרותיה, כולל ה C4. אוטו נוח ברמה של מכונית סלון גדולה ולא איזה ליסינג של פרולטריון, כמו השאר.

פורסם

יש עוד כמה סוגי מכוניות שלא כל כך מדברות אליי יונדאי MATRIX ניסאן טיידה סוזוקי SX4 ויונדאי אקסנט המגאן לוקחת את כולם? הבנתי שניסאן טיידה גם בסדר אבל מכוערת ממש...

פורסם

ניסן טיידה בנוייה על בסיס של קליאו החדשה.

למשפחתך מגאן עדיפה על כל אלה שכתבת בהודעה האחרונה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

או קיי תודה אני אלך רנו מגאן תודה לכל העוזרים!

דרך אגב ראיתי שהיא מגיעה בלי מערכת שמע זה נכון או שבליסינג או השכרת רכב מעבודה תמיד מביאים את האוטו אם מערכת שמע?

פורסם

אם יש לך בעיה עם המראה של מגאן- לך על פורד פוקוס.

היא מתאימה לצרכים שלך בדיוק כמו מגאן, כולל בטיחות.

פורסם

לצערי אין לי אותה באפשרויות מהעבודה היה שנה שעברה עכשיו אין... אבל בקשר למערכת שמע היא באמת מגיעה ללא מערכת שמע? או שבמקומות עבודה בדרך כלל שמים מערכת שמע?

פורסם
לצערי אין לי אותה באפשרויות מהעבודה היה שנה שעברה עכשיו אין... אבל בקשר למערכת שמע היא באמת מגיעה ללא מערכת שמע? או שבמקומות עבודה בדרך כלל שמים מערכת שמע?

ראשית כל הבחירה הנבונה - מגאן.

גרסאות הליסינג עניות באיבזור, אבל במגאן יש מערכת built -in, אלא אם כן חב' הליסינג והיבואן מצאו איזו שיטה גאונית גם את זה לפרק.

פורסם

אין מערכת בילט אין, אבל יש מקום לרדיו, והרכב מגיע מהיבואן עם רמקולים. התנסחתי ככה כי אני לא בטוח שהרדיו עצמו מגיע עם הרכב (אני במגאן השניה שלי מהחברה, ושתיהן הגיעו עם רדיו, אבל אני לא יודע מי התקין אותם, היבואן או החברה). בכל מקרה, אני מאמין שגם אם הרכב לא מגיע עם רדיו מהיבואן, בחברת הליסינג או בחברה שלך ידאגו להתקין לך אחד.

"ai motoare capul doare"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממש סליחה על ההקפצה אבל עשיתי נסיעות מיבחן על מאזדה 3 רנו מגאן ולנסר

אף אחת לא אהבתי ממש מכל הבחנות כולן דלות באיבזור זה העיקר...

אך ראיתי אבל עוד לא יצא לי לנסות את היונדאי I30 וראיתי בתמונות ומפרטים שהיא מלאה מאד באבזור ועכשיו האוטו שאני עומד להחליף זה יונדאי אלנטרה 2005 שהבנתי ש I30 זאת המחליפה שלה וזה אוטו מאד מאד מרווח אם לא נתחשב בתא המטען ושביונדאי I30 לדעתי יש ניצול מלא בגלל הצורה שלו ובהנחה שלא נוסעים עם הרבה מזוודות אם כל הילדים יותר מפעמיים בשנה ואז כבר נסתדר... אז הI30 שלושים היא גם ראיתי אם יותר ביצועים אז כדאי לי אותה? היא גם עולה קצת פחות...

פורסם

ממה שאמרת ניסיתי את המאזדה ואת ה C4.

לא לזרוק עלי אבנים, אבל לא אהבתי את המאזדה. אני לא סופר גבוהה, סתם 1.80מ' אבל הרגשתי שהתקרה לוחצת לי על הראש. מצד שני ב C4 זה המושבים(של הנהג לפחות) הכי נוחים הישיבתי בהם פעם ולא רק במכונית. פשוט מחבקים את הגב שלך, ואתה מרגיש שלכל נק' ונק' בגב יש תמיכה.

ולמרות שהבגז' במאזדה די גדול, פתח ההכנסה נורא קטן ולא נוח, שוב לדעתי!

* קרא את כללי הפורום בענייני חתימה. תודה. *

פורסם

לא נראה לי שגרסת הליסינג של ה-I30 משופעת באבזור. בטח שלא יותר מהמתחרות. יש לה רק יתרון אחד בדמות שקע ל-IPOD וכניסת USB. בכל מקרה, נסה אותה ותראה אם היא מתאימה לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...