Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם המגאן יש לי נסיון ארוך של כמעט 3 שנים.

עם הI30 יש לי נסיון של כ5000 ק"מ.

אומנם לא בגרסאות הליסינג הדי ערומות מבחינת איבזור, אבל כרגע זה פחות חשוב.

שני הרכבים טובים - הבחירה לא פשוטה.

עם הינך מסיע כל יום חמישה אנשים, עדיין יש עדיפות למגאן, לה פשוט שפע של מקום.

ליונדאי מנגד ניהוג טוב יותר באופן ברור.

פורסם

לא לא זה ממשך לא כל יום חמישה אנשים יש לי בת בצבא שלא נמצאת הרבה בבית ועוד בן בן 15 ובן קטן ואנחנו נוסעיםפ כולם ביחד כולם אולי פעם בשבוע או שבועיים תלוי מתי הבת שלי יוצאת מהצבא.. אבל היא פחות מרווחת מאחורה בהרבה מיונדאי אלנטרה שנת 2005 ? כי זה מה שיש לי עכשיו ויש מקום אפילו ל4 בלחץ וגם אחד מהילדים הוא קטן ככה שלו יהיה שם בעיה משמעותית. כמו שאמרו לפני 3 תגובות הבגאז של המאזדה גדול אך בגלל הצורה שלו והפתח שלו אין ניצול מלא לעומת הI30 שיש לה ניצול מלא של התא מטען . מבחינת איבזור I30 לעומת הרנו מגאן, יש לה (I30) מראות חשמליות חלונות חשמליים מקוריים והיא גם נראית יותר טוב..

נראה אולי אני יילך תכף לעשות עליה נסיעת מבחן...

תודה למגיבים!!

פורסם
לא לא זה ממשך לא כל יום חמישה אנשים יש לי בת בצבא שלא נמצאת הרבה בבית ועוד בן בן 15 ובן קטן ואנחנו נוסעיםפ כולם ביחד כולם אולי פעם בשבוע או שבועיים תלוי מתי הבת שלי יוצאת מהצבא.. אבל היא פחות מרווחת מאחורה בהרבה מיונדאי אלנטרה שנת 2005 ? כי זה מה שיש לי עכשיו ויש מקום אפילו ל4 בלחץ וגם אחד מהילדים הוא קטן ככה שלו יהיה שם בעיה משמעותית. כמו שאמרו לפני 3 תגובות הבגאז של המאזדה גדול אך בגלל הצורה שלו והפתח שלו אין ניצול מלא לעומת הI30 שיש לה ניצול מלא של התא מטען . מבחינת איבזור I30 לעומת הרנו מגאן, יש לה (I30) מראות חשמליות חלונות חשמליים מקוריים והיא גם נראית יותר טוב..

נראה אולי אני יילך תכף לעשות עליה נסיעת מבחן...

תודה למגיבים!!

אני האחרון שאמליץ נגד.

בהצלחה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שטויות!!! המגאן לא מגיעה עם מערכת שמע מקורית גם בגרסה הכי יקרה והכי מאובזרת בשוק הפרטי.

זה תלוי בחב' הליסינג. אבל ברוב החברות מתקינים רדיו-דיסק כי בכל זאת אנחנו במאה ה21.

למרות זאת אבא שלי קיבל רכב השכרה חלופי(טידה) והייתה בו מערכת כל כך עלובה שזה בושה.

אם תיפול על כזאת אכלת אותה.

מסקנה: כך רכב עם מערכת מקורית כמוC4, פוקוס, I30(מערכת מצוניית נשלטת מההגה MP3 בגרסת ליסינג).

פורסם

אני חושב שה- I30 בגירסת הציים מאובזרת למדי...

6 כריות

ESP

כניסה ל-iPod ודיסק און קי (מדהים כמה שזה שימושי!)

שליטה על הסטריאו מההגה

ISOFIX

מראות חשמליות

חשוב לציין גם את הביצועים, ה-I30 חזקה משמעותית מהמתחרות.

האוטו כמובן לא מושלם, איכות הרכבה לא מצטיינת (קירקושים) ונוחות נסיעה בינונית. גם ההגה החשמלי לא להיט...אבל לא יפריע לכולם.

אישתי עשתה על האוטו הזה 18K ק"מ ב- 8 חודשים והיא מאוד מרוצה.

היא כל כך מרוצה שהיא התעקשה שוב פעם על I30 במקום העבודה החדש.

מה שאומר שכרגע אנחנו על סקודה אוקטביה כרכב גישור... :shock:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...