Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסכומים פה נראים לי נמוכים מדי- עד כמה שאני יודע, כולל בחתונה שלי, 200-250 זה נחשב סביר לקרבה רחוקה.

אכן אני לא מתפלא שמי שהביא פחות הם דווקא מבוגרים שלא יודעים כמה עולה מנה בימינו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לעומת זאת, אצלנו בחבר'ה - מקובל לתת איזה תאורת חירום שעלתה 89.90 בהום סנטר.

צביקי

אתה לא רציני? מי החברים שלך? איך אתה היית מרגיש אם קיבלת מתנה מחבר שלך לחתונה שלך עם פתק החלפה מהום סנטר?

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה.

החברים שלי (בתור מי שהתחתן בגיל 20) היו חיילים וסטודנטים נטולי הכנסה אך מרובי חתונות.

ובכלל, במגזר הדתי - אשכנזי, אלו מתנות מקובלות.

כל המושג של "לכסות את המנה" לא קיים.

וגם המנות זולות יחסית.

אה, ואם הייתי מקבל כזו מתנה מחבר, הייתי מרגיש מצויין. לא הזמנתי אותו לחתונה כדי שיממן לי ירח דבש. הזמנתי אותו לרקוד איתי ולשמוח איתי.

חוצמזה, שכשהוא יתחתן, אני לא בטוח שיהיה לי 400 ש"ח פנויים לתת לו.

פורסם

צביקי, צר לי לומר, אבל אתה (קצת) חי בסרט.

אני ראשון המתנגדים לחתונות מפוארות עם זיקוקים, מופעים, חיות קרקס,

צלמים, מעצבי מפיות, וגזלני כספים אחרים שהופכים את הארועים המשמחים האלה

לבזבוז כסף מחליא.

אבל מנה עולה יותר ממאה שקלים, לא משנה איפה,

וגם בחתונות הזולות ביותר (תאמין לי, שלי הייתה זולה)

לא חסרות הוצאות. לכסות מנה זה דווקא אחלה רעיון,

ותאמין לי שאין שום זוג בעולם או במגזר מסוים

שירצה להתחיל את החיים המשותפים במינוס.

אני מכיר לפחות זוג אחד כזה, זה מאוד לא נעים.

שוב, בפעם המיליון: לדעתי, אם אין כסף, מביאים את מה שיש (וכותבים כרטיס ברכה יפה מכל הלב)

אבל לזוג זה עולה יותר ממאה שקלים לראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה זה קשור למגזר? להביא מנורת חירום מהום סנטר בתור מתנה לחתונה,זה ממש מבזה,גם בחתונה שלי היו מס ' קרובי משפחה של אשתי שלא בדיוק חזקים מבחינה כלכלית והם לא שמו מעטפה בכלל וזה לא הפריע לי כי ידעתי שאין להם ,אבל הם באו לעשות לי שמח,עדיף לא לשים כלום ולתת ברכה יפה עם התנצלות(חבר טוב אמור להבין אם הוא מכיר את המצב) מאשר להביא סט כוסות מששת .

גם לי לא הייתה חתונה מפוארת עם הפקה של טדי הפקות ואין קשר לסכום ששמים אם הוא מיועד לכסות את הוצאות החתונה או לא אבל פחות מ200 ש"ח לאדם לחתונה באולם, גם אם הוא לא מפואר, אני חושב שזה לא מכובד בכלל ועדיף לא להגיע בכלל.אצלי בעבודה כאשר יש ארוע למישהוא ולא מתכוונים להגיע,אוספים 50 ש"ח בתור מתנה קבוצתית וזה בד"כ מצתבר יפה לסכום של 800,1000 ש"ח.

פורסם

מיכאל, בשביל זה שאלתי מה מביאים כדי לבדוק אם יש שוני. אני רחוק מאוד מהעולם המוסלמי וכפי שאתה יודע המנהגים שם שונים משלנו, אז שאלתי רק ליתר ביטחון.

דבר שני, אני לא מאמין שהפריע לחברים של צביקי מה הוא הביא להם, כל חבר'ה והקטעים שלהם (או בעברית, אני בטוח שהם לא רואים את זה כמשפיל שהוא הביא מה שהוא הביא).

פורסם

האמת שזה נכון..כל מגזר עם ההרגלים שלו. אבל עדיין במגזר החילוני שאני משתייך אליו ,לשים מתנה של פחות מ200 ש"ח לאדם לחתונה זה לא כל כך מקובל(ואני מדבר על מכר לא על חבר קרוב או משפחה).

פורסם

אני מוזמן די הרבה לאירועים של מוסלמים,150 ש"ח לאדם זה מכובד אם הם עושים את זה בחצר,במידה וזה באולם מינימום 200.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לצורך העניין, הבחורה המזמינה (הכלה שחוגגת נישואין) היא קולגה לעבודה של חברה שלי והן מכירות כחודש וחצי, זה כל הקשר ביניהן.

נראה לי נביא 100 כל אחד ונסגור עניין.

הפתרון מאוד פשוט.

לחתונה של מישהו בעבודה הולכים לבד ומביאים 200-250 ש"ח.

בכל מקומות העבודה שלי היה מקובל להגיע לבד לאירועים של עבודה, אלא אם כן יש היכרות יותר חברית, ואז כמובן מביאים יותר - אבל זה לא המקרה פה.

• תוכן חדש...