Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

היום פירקתי את המושבים של הרכב למטרת נקיון יסודי שלהם + רצפת הרכב, אני צריך לפרק מחר את המגברים שיושבים מתחת לכסאות וחשבתי שאם כבר הכל מפורק, אוליי זאת הזדמנות טובה להחליף כבר כבלים למגברים כי מה שיש שם זה מלפניי 4 שנים בערך שלא היה לי מושג וחצי מושג לגביי מערכות וכל זה, ויש לי שם איזה חוט 8 גייג' מעפן שמספק חשמל לשני מגברים.

המערכת :

HU : Alpine 9830

Copm : Dragster DSK672 - 150 RMS

Sub : Clarion 1245 375 RMS

מגבר סוני (לא זוכר את הדגם) שמגביר את הקומפוננטים 75X2 RMS

מגבר פלטניום אודיו שהומלץ פה בעבר בתור מגבר זול (יוחלף ברגע שיהיה תקציב למשהו נורמלי, בינתיים מגביר את הסאב בגישור)

היום החשמל הולך בצורה כזאת : הכבל |+| בעובי 8 גייג' רץ למגבר של הסאב, מהמגבר של הסאב יוצא עוד חוט חשמל באורך 10 ס"מ בערך עם בית פיוז למגבר של הסוני ששוכן לידו.

חשוב לציין שהחשמל יציב מאוד ברכב ואין בעיות או משהו, בגלל זה אני שואל האם יש צורך בכלל?

תודה רבה והמשך ערב טוב :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הוא אמר שהכבל מתח מלפני 4 שנים ואם כבר הוא מוציא את המגברים למה לא להחליף נזק זה לא יעשה אם כבר רק טוב

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...