Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ביום ראשון הקרוב אני נוסע לצפון (איזור הכנרת, אבל גם שאר הצפון אולי) למשך 5 ימים במסגרת משהו מהצבא. בין כל הטחינה אני מאמין שיהיו לי כמה שעות פנויות פה ושם, ואני רוצה לנצל אותן כדי לנסוע למקומות ששווה לבקר בהם (נוף יפה, כבישים מאתגרים וכדומה).

אני אהייה עם רכב, אך לא אוכל להתעכב במקום מסויים יותר מדי זמן, ככה שאני מחפש בעיקר מקומות שאפשר להגיע אליהם עם רכב, ולא צריך להתעכב יותר מדי בשביל היחוד של המקום (למשל איזה נוקדת תצפית עם נוף עוצר נשימה וכדומה).

*אחרי חיפוש במפה ראיתי שיש הרבה מקומות באיזור הסובב כנרת שאולי כדאי לקפוץ לשם, אם יש למישהו המלצות נוספות אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

מצוקי ארבל.

הליכה של 5 דק' ברגל אבל הנוף שווה את זה(נוף שמשקיף על כל הכנרת ועל טבריה.

תהנה.

פורסם

כבישים מהנים לנהיגה.

כביש צומת ברניקי, עד הישוב פוריה (לא זוכר מספר).

כביש צומת המושבה עד צומת אלומות.

כביש צומת עין גב - חמת גדר.

בנוגע לתצפיות, סע מעין גב צפונה, בצומת הראשונה קח ימינה לכיוון הרמה, איך שאתה מסיים את העלייה קח ימינה על כביש עפר, אתה תגיע למצפה אופיר שזה משקיף על כל הכנרת ועמק הירדן.

בנוגע לחלק הצפוני יותר אני פחות מוכר.

נ.ב.

אם אתה עם ג'יפ, יש את המג'רסה בצפון הכנרת ממש על כביש 92.

פורסם
בנוגע לתצפיות, סע מעין גב צפונה, בצומת הראשונה קח ימינה לכיוון הרמה, איך שאתה מסיים את העלייה קח ימינה על כביש עפר, אתה תגיע למצפה אופיר שזה משקיף על כל הכנרת ועמק הירדן.

.

במצפה אופיר יש נוף מדהים, והחניון עצמו מאוד מסודר ויפה.

אני ממליץ בחום על המקום הזה. הייתי שם לא מעט פעמים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...