Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 על השורה האחרונה של ליביו.

וחוצמזה, לא נראה לכם "קצת" מוזר שדגם מתקדם יותר יהיה ממוספר במספר נמוך יותר? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזבו שטויות, אין כמו BROTHER 235C

אני כ"כ שונא את השיטה של חלוקה לצבעים !

אם נגמר הצהוב ואתה רוצה להדפיס בשחור, אתה לא יכול. אותי זה יכול להטריף.

אני שונא את השיטה שאם נגמר צבע אחד, צריך להחליף את כל הראש.

החיסרון היחיד שאני רואה בראשי הצבע של Brother, זה שאי אפשר למלא אותם והם נזרקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מאז שעברתי ללייזר, אין לי שום כאב ראש בקשר לדיו. לא סובל הזרקת דיו בגלל הקטע של הדיו, דפים שיכולים לצאת מרוחים וכו'.

אישית כמעט בכל מוסד אפשרי כיום אני רואה מדפסת של XEROX. לפני 2.5 שנים קניתי ראשונה ומאז אין לי שום כאב ראש שקשור למדפסות. אם כבר ליביור ציין את הרשת האלחוטית, אחת המדפסות שחור לבן (2121 אם אני זוכר נכון) עובדת אצלי עם רשת אלחוטית בלי שום בעייה.

אם כבר מדפסות - שונא את lexmark. רק הכאב ראש בלהעיף כל דרייבר וקובץ שקשור אליה טימטם אותי וזה לא שלא ניסיתי בעזרת תוכנות מיוחדות להסרה מושלמת, הסרה/הוספה של win וכו'. אין, כמו חיידק שמשתלט על המחשב.:evil:

Veni Vidi Vici

פורסם

תרשה לי להגיב בציטוט.

עדיין לא החלפתי טיונרים.טונר שחור מקורי עולה בסביבות ה-350 ש"ח וכל צבע 250 ש"ח. עניין אותי כמה טונרים לא מקוריים או מילוי עולים (סתם מתוך סקרנות).

וכמו שכתבתי - אתה פשוט טועה ה6130 היא אותה מדפסת טכנית כמו ה6125 רק עם עוד כמה תוספות.

זה שאולי עכשיו מעדיפים לשווק בארץ רק את ה6125 כי היא עולה פחות ורוב האנשים לא צריכים את התוספות שלה זה משהו אחר לגמרי.לזה התכוונתי! כל עניין החלפת הדגמים הוא לפי מטרות שיווק ותו לא.

אני יכול להגיד לך שאצלנו מכרנו את ה-6130 האחרונה לפני שבוע ולא מתכוונים להביא אותה עוד הפעם כ"כ מהר.

בקשר לידע של סוכנים , אני מביא לך לינקים מהאתר הרשמי של זירוקס , הם יודעים קצת יותר טוב מאיזה סוכן של מפיץ בארץ עם כל הכבוד. זה מובן מאליו, אך אני דיברתי על סוכן, משמע עוסק בתחום וכל החיים שלו זה זירוקס (המוח של הסוכנים האלו תמיד נדפק, עד כדי כך שהם כל הזמן מציגים את עצמם שלום קוראים לי X זירוקס:lol:).

ולגבי זה שאתה עובד בחנות מחשבים , נו כבר בתרד הקודם כבר ראינו שזה לא אומר יותר מדי, חבר , אני "בתחום" קצת יותר מעבודה זמנית בחנות מחשבים ובתחביב בצורה רצינית כבר די הרבה שנים (גם אקדמית , לא שזה קשור בכלל). פה אתה כבר יורד לפסים אישיים. אני עובד בחנות מחשבים שלא צריך בה ידע טכני, אם אני מסביר ללקוח שיש במסף מסויים 2MS, הוא בגלל לא מבין מה אני רוצה ממנו - סתם דוגמא, להראות לך שמקצוען לא צריך להיות (לכן זו עבודה זמנית).

דרך אגב, אני די מתבייש להגיד שאני לא מבין כ"כ בכרטיסי מסך, אבל כל זה הולך להשתנות. לצערי, לא נולדתי גאון מחשבים ואני לומד את העניין לאט- לאט ובזהירות רבה, אז אני מבקש ממך לא להתנשא (אני מניח שגם אתה פעם לא ידעת ש-9600 זה דגם של כרטיס מסך, נכון?)

ידע ויכולת מחקר יש לי - ה6125 לא מחליפה את ה6130 , נקודה סוף פסוק.

כשמדפסת מחליפה אחרת - זירוקס כותבים את זה באתר (תחפש 6110 לדוגמא ותראה מה כתוב בעמוד שלה , שהיא באמת מדפסת שהוחלפה).היא לא ממש הוחלפה רשמית. היבואן עדיין לא הביא את המחליפה שלה אלינו או לאף מקום אחר, לפי בירורים שונים.

ליביו

בקיצור, אני עדיין מעדיף HP :-).

פורסם

350 ש"ח לטונר שמדפיס 2500 דפים לפחות = סביר ביותר בעיני (וגם זה קצת חוצפה לקחת עליו יותר מצבעוני כשבחול הוא יותר זול אבל נו ...)

בקשר לפסים האישיים וההיתנשאות , זה נאמר בכיוון השני , העובדה שהזכרת לי שאתה עובד בחנות מחשבים בעבודה זמנית כאילו זה נותן גושפנקא כלשהי למה שאתה אומר כנכון היא בעיני מגוכחת , במיוחד כשאתה טועה / לא מדייק (אולי נכון לשוק המקומי , ממש לא נכון בעולם) ומפה נבעה ההודעה הזאת.

אני לא מצפה ממך להיות ספץ על , אני גם לא מצפה שתבין מה ההבדל בין סוגי המדידות של MS למסך אפילו (מה שאומר שהנתונים האלו של 2 MS משעשעים במקרה הטוב כששיטות המדידה שונות) וכו , אבל אם סגרנו על זה , אל תצפה להגיד שאתה עובד בחנות מחשבים ולפי זה אתה יכול לתת הצדקה למה שאתה אומר.

ובקשר לחוסר ידע , אין בושה בלהגיד שאתה לא יודע ורוצה ללמוד , אבל מה שבאת ועשית בנושא הזה היה הפוך - טענת שיש ידע , חלק מזה הצדקת בזה שאתה עובד בחנות מחשבים , כשבפועל - מה שאמרת לא ממש מדויק.

(ו9600 ידעתי שזה כרטיס מסך עוד ממתי שATI הוציאה כאלו :)http://ati.amd.com/products/radeon9600/radeon9600pro/index.html כשAGP כפול 8 היתה הטכנולוגיה הלוהטת בשוק )

אני לא רושם בפורום לא מאתמול ולא משלשום , ואם אתה עוקב אחרי הודעות שלי אתה רואה שבנושאים שאני כן מתערב , אני כנראה די בטוח במה שאני רושם ורושם מידע , אז כמו שאתה רוצה שאני אתן לך קרדיט - תן גם לי.

ואם נעלבת ממה שרשמתי - לא זאת היתה הכוונה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני שונא את השיטה שאם נגמר צבע אחד, צריך להחליף את כל הראש.

החיסרון היחיד שאני רואה בראשי הצבע של Brother, זה שאי אפשר למלא אותם והם נזרקים.

.

סט ראשי דיו תחליפיים עולים איזה 70 ש"ח אם אני לא טועה, זה לא יקר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר,

כן. רק שבכל פעם שניה שהשתממשתי בדיו תחליפי הייתי צריך לשלוח את המדפסת לתיקון - ותמיד זה נגמר בהחלפת ראש הדפסה (או משהו דומה) בעלות של 500 ש"ח. נכון גם קיבלתי כלול בתיקון סט ראשי דיו מקוריים.

כך שלמקרה של הברדר שאצלי, כנראה שסט תחליפי הופך ליקר מידי.

כשעבדתי בקביעות עם דיו מקורית בלבד, אף פעם לא היתה תקלה.

ואיך לא- גם ספק הדיו תחליפי מתנער וטוען שנכון שהוא נותן אחריות, אבל התקלה היא לא מהדיו שלו ולכן אינה כלולה באחריותו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כנראה שזה תלוי של איזו חברה הדיו.

אני יכול להגיד לך שקניתי בעבר דיו מקורי צבעוני של HP, בהדפסה היה אמור להיות לוגו עם צבע צהוב, במקום הצהוב היה ירוק על הדף. גם במקורי יש בעיות.

אני מניח שהדיו התחליפי שנמכר זה אותם הקסטות של המקורי (שמולאו שוב), כנראה שהדיו שהכניסו באיכות לא טובה במקרה שלך.

יש לי חבר שהחליף בשבוע שעבר את HP שלו לבראדר, בקסטות של HP הוא היה ממלא דיו בעצמו בעלות נמוכה ומעולם לא היתה לו בעיה. רק קצת ליכלוך.

in the face

with a chair

פורסם

לי היו שתי מדפסות HP 2600N, כמו שאמרו כאן, החלפנו את הראשונה כשנגמר הטונר. רביעיית טונרים עלתה אז 1600 ש"ח, ומדפסת חדשה עלתה קצת פחות מ-2000, והיא באה עם ראש שחור נוסף במתנה. לא מזמן החלפנו גם את ה HP השניה (שוב, נגמרו הטונרים). רצינו לקנות את ותה מדפסת פעם שלישית, אבל כבר לא מצאנו אותה, אז קנינו את ה XEROX 6125.

מה שהיה מענייין ב HP2600 הוא שהטונרים שלה היו מגיעים מלאים- ולכן באמת יותר השתלם לקנות מדפסת חדשה. בדגם מקביל, שנקרא 1600 והיה זהה למעט העובדה שלא היה לו חיבור לרשת, הטונרים הגיעו חצי מלאים, והוא עלה רק 300 ש"ח פחות אאל"ט (משמעותית פחות מחצי המחיר של רביעית טונרים) ולכן לא היה משתלם לקנות אותו. לצערי, גם בזירוקס הראשים באים חצי מלאים (לפחות היא זולה משמעותית ממה שעלתה ה HP בזמנו).

"ai motoare capul doare"

פורסם

בעניין XEROX לייזר, במדפסות החדשות יש הליך מיחזור או שזה כמו בישנות שלהם שאין מיחזור אמיתי?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...