Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ריפוד נמתח לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להוציא את הריפוד הישן שנמצא על הדלת באוטו שלי, הרכב הוא סיויק סדאן 94'

העיניין הוא שהדלת לא שטוחה או משהו בסגנון ובגלל זה אני מחפש בד שימתך טוב ויקבל צורה רצויה (בהדבקה כמובן) שיחזיק טוב ושיראה מצויין,עדיפות לדמוי עור.

למישהו יש מושג או רעיון כלשהו?

איפה ניתן להשיג את הבד באיזור המרכז?ואיך הוא נקרא?ואם מישהו יודע מה העלות שלו בערך.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

מצטרף לשרשור עם הבעיה הבאה.

פניתי לפיליפ הרפד מרעננה והוא לא מעוניין להתעסק עם הבעיה.

לגבי הרפד שברחוב המסגר הדעות חלוקות (קראתי דברים טובים ורעים)

אשמח ליעוץ.

גם במקרה הזה דרושה יכולת מתיחה לא פשוטה.

20080209_00332.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השבוע הייתי אצל רפד רכב ברחוב יצחק שדה שנקרא race car, הבחור מתעסק עם רכבי אספנות ורכבי יוקרה.

הוא חידש לי את הריפוד בגג ועשה עבודה לא רעה.

פורסם

"לא רעה" זה טוב? טוב מאוד? מומלץ? יש מקום לשיפור....

העבודה אצלי לא נראית לי פשוטה. וחבל לי לשלם למישהו שלא יעשה עבודה טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מצטרף לשרשור עם הבעיה הבאה.

אשמח ליעוץ.

פנה בה"פ לאיתמר (מנהל פורום אודיו) ובקש שיפנה אותך לרפד שעשה לו את הקורות בסטארלט.

לאור מה שראיתי אצלו, אני מאמין כי אותו בעל מקצוע יוכל לעזור לך גם במקרה הנ"ל.

פורסם
"לא רעה" זה טוב? טוב מאוד? מומלץ? יש מקום לשיפור....

העבודה אצלי לא נראית לי פשוטה. וחבל לי לשלם למישהו שלא יעשה עבודה טובה.

נכון לעכשיו זה נראה כמו חדש, לא היית שם לב להבדל, העניין הוא שריפוד כזה צריך לבדוק לאורך זמן.

פורסם

תפנה לרפד רכב חיים ברחוב וולפסון (אם אני לא טועה) בתל אביב. עשה עבודה מעולה על המושב של הוויראגו.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...