Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,אני צריך את עזרתכם לגבי ייעוץ למחליפה ראויה לסובארו לגאסי שנת 90 שהייתה לי ומכרתי אותה שבוע שעבר, לאחר 3 וחצי שנים איתה אני מעוניין ביפניות בלבד כגון סובארו גראנד לאונה או אימפרזה או מזדה 323 סדאן או טויוטה קורולה,שוב רק אחת מהשלושה האלו מה הכי מומלץ צריכת דלק של השלושה וכמובן ביצועים,אה ושחכתי לומר התקציב נע בערך 17000 עד 20000 שח גג לא יותר.תודה על העזרה מחכה לתגובות.:-)

imprza new age

פורסם

הכי מומלץ - מה שתמצא במצב סביר ושמור.

כל שלושת הרכבים נחשבחם לאמינים מאוד.

אם אין לך צורך בגיר אוטומטי לך על גיר רגיל (ביצועים יותר טובים , צריכת דלק יותר טובה).

אתה גם לא צריך לפסול מיצובישי סופר לנסר ידנית - מכונית מצויינת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחר הצהריים טובים,ניתקלתי היום בסובארו אימפרזה LX גיר ידני שנת 96 172000 קמ יד 3 הבנאנדם דורש 22000 הצלחתי להוריד אותו עד 19000 אבל נגמר הטסט עוד חודש וחצי והוא הסכים להוריד עוד 500 שח מה אתם אומרים שווה:?: שוב יש במחירים האלה עד 20000 שח המון מכוניות על מה בכל זאת אני אמור לשים עין,ואיזה מכל הרכבים הכי אמינה שוב אני רוצה רק יפנית.

imprza new age

• תוכן חדש...