Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בונה מערכת שניה וזקוק להצעות לרכיבים שונים

שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אחרי 2 התקנות שנעשו ותוצעות שלא השביעו את רצוני, אני הולך על התקנה חדשה מ - 0 עם רכיבים חדשים. קשה להגדיר תקציב כי הוצאתי כבר הרבה מאוד כסף שהלך כמעט לפח אבל אני רואה את זה כשכר לימוד לתחום שהתאהבתי בו.

מכרתי כמעט את כל מה שהיה לי (מה שנשאר נמצא בעמוד מכירה למי שמעונין).

לגבי מה ייכנס עכשיו לאוטו:

הזמנתי כבר 2 מגברים מחו"ל וני נוסע לאסוף אותם שבוע הבא: DLS A4 ו - DLS A6 המחיר הפתיע לטובה 900$ לשניהם.

לגבי כל השאר:

חשבתי ללכת הפעם על 3 WAY מאחר והיה חסר לי צליל חם שאליו התרגלתי ממערכות בבית. חשבתי על ה ELTE 6.

לגבי הסאב, מאחר ואני מחפש SQ, הלכתי על ה genesis Audiophile 30.01 שהבנתי שהוא המלך בקטגוריה שלו (למרות שגם נסיך זה בסדר בשבילי..)

איטום - יש כבר והוא ישופר עם עוד שכבה אולי - SECOUND SKIN

לגבי החיווט, STINGER הסדרה הגבוהה.

וכמובן - מבחינתי הדבר הכי חשוב (ומנסיוני הקטן, לי זה יותר חשוב מהרכיבים) המתקין הוא יוסי alpine.

לגבי הHU, חשבתי על ה DXZ866MP וClarion כי יש לי עליו מחיר יחסית טוב. אבל אני מתחיל לחשוב לקחת אולי ALPINE.

המערכת תחובר כרגע לא בי אמפ כי אין תקציב לפרוססור, אבל הקרוסים ישבו לי בבאגז' ככה שכשיהיה תקציב רק ישאר לחבר את הפרוססור ולא להריץ שוב כבלים מיותרים.

אשמח להצעות שלכם לשינוי בכל דבר ממה שרשום פה (מלבד המגברים שכבר הוזמנו). התקציב אתם כבר יודעים (פחות או יותר לפי הרכיבים פה). אשמח להצעות לשמוע מערכת אחת או שתיים של אנשים פה (מוכן להגיע לכל מקום בגוש דן ולהגיד תודה יפה). במה שאפשר להוזיל עלויות - עוד יותר טוב :-)

תודה רבה ושבת שלום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לומר הגברה הכי טובה שניתן להשיג היום ובהחלט אפשר לומר שהמגברים לכיוון החם :)

אלייט 6 סט משובח

אני אישית הייתי מנסה להשיג DEC של קלריון ולהימנע מפרוססור .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...