Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מספיק חכם להשאיר את המכשיר על הדש בטיול , ולראות אותו נדרס ע"י פאג'ארו..( פניה , חלון פתוח.. )

בפעם אחרת הלכתי לשחות ואחרי שעה גילתי שיש לי פלפון בכיס..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לפני כמה שנים טובות היה לי את הסמסונג 2000i עוד לפני שדור המצלמות יצא לשוק.

יום אחד שמתי לב שאיבדתי את הפלאפון. מסתבר שהוא עבר נקיון קל במכונת הכביסה ומייד אחר כך הוכנס למייבש בתוך כיס של ג'ינס.

שום דבר לא נפגם מלבד הסוללה שהתקצרה.

GS300.

פורסם

בתור אחד שניהל מעבדת שרות של סלקום אני חייב להגיד שהסיפורים שלכם נורמליים ויום יומיים.... על מנת לא לעורר גועל בחלק ממתדייני הפורום אני לא אתן דוגמאות ממש ...אבל ממש מגעילות של איפה היו טלפונים סלולאריים. (למרות שיותר מצחיק זה התרוצים של הבעלים שלהם איך קרה המקרה לטלפון או הנסיונות שכנוע שלהם שמה שאני רואה זה לא מה שאני חושב...כן בטח!!:-)).

פורסם

יום אחד שמתי לב שאיבדתי את הפלאפון. מסתבר שהוא עבר נקיון קל במכונת הכביסה ומייד אחר כך הוכנס למייבש בתוך כיס של ג'ינס.

לא קיימת מכונת כביסה שיכולה להשמיד טנק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בתור אחד שניהל מעבדת שרות של סלקום אני חייב להגיד שהסיפורים שלכם נורמליים ויום יומיים.... על מנת לא לעורר גועל בחלק ממתדייני הפורום אני לא אתן דוגמאות ממש ...אבל ממש מגעילות של איפה היו טלפונים סלולאריים. (למרות שיותר מצחיק זה התרוצים של הבעלים שלהם איך קרה המקרה לטלפון או הנסיונות שכנוע שלהם שמה שאני רואה זה לא מה שאני חושב...כן בטח!!:-)).

"הטלפון נפל לאסלה.. שומעים חרא!"

אני בעברי דרסתי את הטלפון הסלולרי עם אמבולנס(משמרות במד"א) בעזרת סופה בשטח.. גרמתי לו לעוף מחלון הרכב(גם מהדש וגם מתוך משחק עם חבר של "לא תקבל") זרקתי אותו מגובה רב.. יש עוד המון רק שאני מעדיף שלא יתבעו אותי :)

:wink:

פורסם

הנחתי שהרוב יחשבון דבר ראשון על שרותים..ואכן זה לא נעים לראות מכשיר נקי ונראה כמו חדש אבל לא עובד(כי בעלי המכשיר ניקו אותו חיצונית) והבעלים ...לא יודע למה... כשפותחים את המכשיר לראות איפה הבעיה ..מגלים "חרצפים" וסירחון שלא מהעולם הזה....כמו כן אנשים שמגיעים עם מכשירים מפורקים..ששואלים אותם איך זה קרה הם מספרים שהם חשדו ששתלו להם מכשירי האזנה בפנים ולכן פרקו אותם למצוא את מתקן ההאזנה... וגם מקרים לא נעימים כמו מכשירים מגואלים בדם ללא ביטוח ואחריות ואז שאומרים למי שהביא את המכשיר שהוא אמור לשלם על התיקון כי אין ביטוח...הוא\היא בוכה שהמכשיר היה שייך לאדם שנפגע בפיגוע מס' ימים קודם...ואז הלב לא נותן לקחת כסף עבור התיקון ואני מאשר לתקן ללא תשלום.

פורסם

קרה לי משהו דומה, אבל עם דיסק און קי (סאנדיסק קרוזר מיקרו- כנראה שלא סתם אומרים שהם בין הטובים).

נפל לנו פלאפון אחד לשירותים- היתה לנו ההגינות לא לשלוח אותו לתיקון לפני שניקינו מבפנים, אם בכלל (אני זוכר שניסינו לתקן לבד ולא הצלחנו, הכל עבד חוץ מהמסך, אבל אני לא זוכר אם זרקנו אותו או שלחנו לתיקון).

"ai motoare capul doare"

פורסם

את הפעמים שהוא נפל לבורות ביוב אני לא סופר (סיכון מקצועי אצלי) אבל אף פעם לא ניסיתי להוציא אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני הגעתי למסקנה שאסור להחליף מכנסיים בתא שירותים ציבורי (ולנסת לתלות אותם על הדלת).

חבל שמי שהיה לפני לא הוריד את המים. :oops:

פורסם

כשלמדתי בבית הספר היה לי חבר שהפיל את הפלאפון לאסלה בזמן חירבון 4 פעמים!

אחרי הפעם הרביעית הוא כנראה הבין למה בד"כ לוקחים עיתון לשירותים!

לא רוצה לחשוב עד כמה הטכנאים של פלאפון שנאו אותו.

GS300.

• תוכן חדש...