Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם אומרים חבל שאין סדנאות כאלו בארץ, כאילו שבן אדם שפוי בדעתו בחו"ל יעשה דבר כזה.

בנייה יפה לבגאז'. ניחא.

פודים - בכיף.

אבל לעשות רה-קונסטרוקציה לרכב חדש (או כל רכב) לבטל למעשה את המושב האחורי ולשים שמה 2 מושבי פלסטיק שמזכירים לי את הכסאות בבית ספר.

גם אם הייתי כול בוקר מנגב ת'תחת עם שטרות של 100$ לא הייתי עושה את זה.

זה רכב רק לתצוגה.

אולי איזה פסיכי אחד בכל מדינה ירצה לעשות דבר כזה לרכב שלו.

בסופו של דבר הרכבים משמשים את רובנו לעוד צרכים חוץ ממערכת סטריאו ניידת.

ורק דבר אני רוצה לציין בהקשר לבנייה שחבל לי שהם לא הראו.

את המגברי PDX אפשר להתקין בערמה (אחד על השני). חבל שהם לא יישמו את הקונספט הזה.

זה דבר ממש מיוחד.

פורסם

הם שמו רק מגבר אחד אז מן הסתם הם לא ישמו את השיתה של הערימה

גם אתם מלחימים את כבלים לרמקול? כי שמתי לב שהם הלחימו את הכבלים לרמקול

sound connecting people

פורסם

קשה לי מאוד להיסתכל על תמונות כאלה, באמת תמונות קשות.

מה הייתי עושה אם היה לי את הכסף לפרוייקטים שכאלה,לרכיבים,ורכבים שכאלה.

מקס.:bigcry::bigcry::bigcry:

פורסם

ראית בעכו מפעל ליציקות פיבר? לא של מכוניות זה בטוח.

עושים מגלשות מפיבר.

יש אנשים בארץ שיכולים להגיע לרמה כזאת,האמת אם היה בארץ זול כל הכלים הללו וחומרים כמו שיש להם הרבה היו יכולים להגיע לרמה כזאת!

רק חבל במדינה שלנו מלטשת פנאומטית 6' עולה 600 שקל ובחול זה עולה 40 דולר.

בן.

Got To love It

פורסם
מישהו יודע במקרה מהו החומר החום שהם שמים שהוא כמו חימר,שמתי לב שהוא רק ליצור צורה ונורא קל לגלף\לשייף אותו.

בן.

איזה כיף!

כיף לראות כזה דבר נעשה והכי כיף זה שהראו לנו חלק גדול מתהליך היצירה.

הם השתמשו לדעתי בחימר רגיל לכל דבר, אפשר גם להשתמש בפלסטלינה או קצף או כל דבר אחר שנוח לעבוד איתו.

אחרי שהם יצרו את הצורה הסופית מהחימר הם עשו עליו שכבת ג'ל ועל שכבת הג'ל הם יצרו תבנית מפיבר.

בתוך התבנית עם עשו שכבת ג'ל נוספת ועליה הם עשו את היציקה שאח"כ כמו שראית הם הפרידו אותה מהתבנית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אנחנו כ"כ קטנים שאפילו החברה הישראלית מורל לא מוכנה ל"הפסיד" עלינו כסף .

מוכרת כאן את הדברים יותר יקר מאשר בחו"ל (וכולנו יודעים את זה).

אני ממליץ לכולם לעזוב את הארץ .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
יעקב דווקא אני הבנתי שלמשל הפולס נמכר פה יותר זול מאשר בחו"ל

לא רוצה להעליב , אם הוא נמכר פה יותר זול מאשר בחו"ל זה במחיר זניח , וגם ככה אנשים לא מחפשים את הפולס שיעלה פחות 150ש"ח ובח"ל , אלה מחפשים את הסופרימו והיולטימו כדי להנות באמת מסאונד מצויין .

וכל המחירים בחו"ל יותר זולים מהארץ ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שוב זה דיי זניח ... הבדל של 250 ש"ח , זה אולי אחוזים גבוהים , אבל בוא לא נשווה את הקומפוננטים ברמות הגבוהות יותר .

יעקב

פורסם

צודק.

סליחה.

טעות.

יצאתי טמבל.

ד"א, למי שרוצה לבנות לעצמו מערכת כזאת.

אז מחירי החלקים לא כולל המסכים האחוריים, הסאונד פרוססור שמתחבר למגבר וה-DVD הנוסף היא כ-2200$.

אני מאמין שעם הכל לא נגיע להרבה יותר מ-3000-3500$.

פורסם

בסוף הסרט או משהו אמרו שמה שטוב ברכב הזה שהוא מציאותי והכל כולל הכל לא יקר ואפילו האדם הנורמלי יכול לקנות את זה וגם הרכב פרקטי ואפשר לסוע איתו בכבישים.... משהו בסגנון

sound connecting people

• תוכן חדש...