Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מי שזוכר יש לי כרגע מיצובישי קולט 94' 1600 ידנית

באמת אחלה רכב, אמינות דיי גבוהה, זריז וחזק.

הרכב אצלי שנה ו4 חודש~.

חשבתי על מכירה (לא משנה מה הסיבה), הבעיה היא שחשבתי, מה אני יקנה במקום שיהיה יותר טוב בכל פרמטר?

התקציב הוא 25אלף בדיוק לרכב עצמו, ביטוחים \טיפולים ומה שמסביב זה משהו אחר.

המטרה כמובן להתקדם ולא לרדת, אני מחפש רכב שיהיה חזק כמו הקולט או יותר חזק ממנה, לא אכפת לי איזה מנוע מצידי 1400 העיקר שהכח לא יפחת לעומת מה שיש כרגע, בנוסף שאותו הרכב גם יגיב מהר, בקיצור רכב זריז.

מבחינת מרכב זה רק 2 דלתות מרכב או האצ'בק או קופה, לא מוכן להסתכל על משהו אחר.

מבחינת איבזור (אם אין ברכב את הדברים הבאים לא מוכן בכלל להסתכל):

משענת יד (שתהיה מובנית, לא מאוטו דיפו)

חלונות חשמל

הגה כח

מראות חשמליות (חשוב מאד)

כיוונון של הכיסא + גובה

כיוונון הגה

וכמובן ברור מראש זה מד סל"ד, טמפ', מזגן וחימום.

מבחינת מכאנקיה: לא קרבורטור, הזרקה רב נקודתית (אולי יותר מזה) ורכב ידני בלבד.

האם קיים משהו כזה במחיר של 25אלף שקל שיהיה יותר מהרכב הנוכחי?

**2 דרישות ענקיות: לא רוצה רכב צרפתי בחיים,לא משנה מאיזה חברה ומצידי שיהיה 2008, היה לי 306 והספיק לי.

לא מוכן להסתכל על פיאט, היה לחבר, היה להורים, זה פשוט לא זה.

לגבי שנתון, כמובן 94 והלאה.

אשמח לעזרה ממי שמתמצא במה שיש היום בשוק, הרכב כמובן אמור להיות אמין ולעשות נסיעות עירוניות כמובן ושיוצא (פעם בשבוע) נסיעות בין עירוניות.

תודה מראש ולילה טוב,

אוהד.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במחיר כזה ניתן למצוא סיויק שנת 94 ידנית עם 120 סוסים. כמו כן במחיר כזה, אם תמצא אחת שמורה במצב סביר, ניתן לקנות 205 GTI ועוד ישאר לך עודף, מנוע 1.9 125 סוסים, רנו קליאו RSI שנת 96 גם במחיר כזה עם מנוע 1.8.

כמו כן אפשר למצוא מזדה 323 שנת 96-97 דגם F עם מנוע 1.8 וגיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צר לי אבל אתה חי בעולם החלומות..

205 1.9 GTI, תמצא אחת כזו נראה אותך בכול מצב למכירה..

סיביק 94 , אולי ביום שיצאה היו לה 120 כ"ס

קליאו RSI , ועוד ממודל 96 , תגיד אתה אמיתי ?

בקיצור, חפש אולי 323 צורה ישנה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
צר לי אבל אתה חי בעולם החלומות..

צר גם לי, חלומות שלי מציאותיים למדי ובשלך אני די בספק?

ממליץ לחזור למציאות ומידי פעם להסתכל גם באתר יד 2. המכוניות המומלצות מבוססות על המחירים שמוצגים באתר הזה. ראיתי שם גם סיויק אוטומט שנת 95 ב-25K.

205 1.9 GTI, תמצא אחת כזו נראה אותך בכול מצב למכירה..

תעשה חיפוש ביד 2, הנה לינק: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=288&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=GTI&SubSubModelID=0&OwnerID=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=

מה לא מצאתי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מופיעה בלוחות הפורום -

אלפא 145, שנת 95, מנוע 1700, סרן דיסק אחורי, סרן דיסק קדמי.

מנוע שבמקור מוציא 130 כ"ס וניתן לשפרו בקלות ולהוציא ממנו הרבה יותר.

מתנהגת מעולה, נוסעת מעולה, חלונות חשמל, מיזוג, מראות, כל המותרות שאתה מחפש [כולל מד סל"ד :)]

נראית מדהים, נוחה, ואחרי הכל זו אלפא - יש לה את אחד הצלילים היותר נעימים שמנוע יכול להפיק.

והכי חשוב - מ25 יישאר לך עודף.

לא הוגן שאני כותב את זה [כי במקרה הרכב שייך לחבר מאוד קרוב שלי] אבל לטעמי - בסביבת המחירים האלה רק אולי 106 שתוכל למצא תתחרה ברמת ההנאה והפרקטיות שהרכב הזה מציע [וגם אז, לא יהיו לה חצי מהשיק שיש לאלפא]

רון.

נ.ב. הבעיה עם ה205 1.9 או רכבים מסוגו הוא שקשה נורא למצא רכבים במצב טוב, או ראוי, יש המון, אבל כולן מכוסחות, מאולתרות, בנויות ועברו התעללויות מהתעללויות שונות

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
במחיר כזה ניתן למצוא סיויק שנת 94 ידנית עם 120 סוסים. כמו כן במחיר כזה, אם תמצא אחת שמורה במצב סביר, ניתן לקנות 205 GTI ועוד ישאר לך עודף, מנוע 1.9 125 סוסים, רנו קליאו RSI שנת 96 גם במחיר כזה עם מנוע 1.8.

כמו כן אפשר למצוא מזדה 323 שנת 96-97 דגם F עם מנוע 1.8 וגיר ידני.

פותח השרשור רשם במפורש לא רכב צרפתי אז אתה מציע לו 205GTI וקליאו RSI? באמינותם המופלגת? נו באמת.

אגב, לסיוויק 125 כ"ס, פעם, רובן שחוטות ומתות.

לפותח השרשור, אתה יכול לבדוק לגבי פולו 16V, מאובזרת כמו שרצית ויותר (סאן רופ, חישוקים), שנת 97 (התקדמות בשנתון), לא פחות זריזה.

פורסם

אלפא 145, שנת 95, מנוע 1700, סרן דיסק אחורי, סרן דיסק קדמי.

ללא ספק אלפא 145 זה רכב מעולה והייתי ממליץ אותו לפותח שרשור, אבל הוא רשם:

לא מוכן להסתכל על פיאט, היה לחבר, היה להורים, זה פשוט לא זה.

ואלפא זה חלק מקונצרן פיאט ויותר מזה מבוססת על טיפו. אני לא הייתי לוקח את זה כשיקול ללמה לא, מכיוןן שאני אוהב מאוד רכבים איטלקיים, אבל הלכתי לפי קריטריונים של פותח שרשור. אז אם פותח שרשור, בכל זאת מוכן להסתכל על פיאט שסובל מסטיגמות מיותרות בארץ. ה-145 תהיה אחת האופציות הטובות ביותר, במיוחד בגירסא 1.7 שלא כ"כ קל למצוא.

רשם במפורש לא רכב צרפתי

אגב, לסיוויק 125 כ"ס, פעם, רובן שחוטות ומתות.

לגבי צרפתיות לא שמתי לב. סיויק זה רכב עמיד יחסית וכל הצ'בקים שמצעים משהו קרוב ל"ספורטיבי" שחוטים כי ילדים קונים אותם.

סיויק שהצעתי אומנם סדאן, אבל אפשר למצוא קופה והצ'בק גם באותם שנים.

פורסם
צר גם לי, חלומות שלי מציאותיים למדי ובשלך אני די בספק?

ממליץ לחזור למציאות ומידי פעם להסתכל גם באתר יד 2. המכוניות המומלצות מבוססות על המחירים שמוצגים באתר הזה. ראיתי שם גם סיויק אוטומט שנת 95 ב-25K.

תעשה חיפוש ביד 2, הנה לינק: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=288&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=GTI&SubSubModelID=0&OwnerID=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=

מה לא מצאתי?

כן מצאת רכב שעולה כפול מהתקציב שפותח השירשור מבקש, ועוד צרפתי.

פורסם
כן מצאת רכב שעולה כפול מהתקציב שפותח השירשור מבקש, ועוד צרפתי.

אני חושב שאין שום דבר העייתי ברכבים צרפתיים. כמובן כמו כל דבר בארצנו, גם הם סובלים מסטיגמא.

CX25GTI יקר, מדוע אינך קורא תגובות שלי לפני שאתה עונה עליהן? ההמלצה הראשונה שלי הייתה סיויק.

פורסם

תגיד אתה מראשון?

לפי דעתי לך על הסיויק אבל חפש אחת שמורה ועדיף הצבק

דרך אגב לא תמיד עדיף שתי דלתות חח יותר קשה להיכנס שם 2 אנשים ולהנות ..

פורסם
אני חושב שאין שום דבר העייתי ברכבים צרפתיים. כמובן כמו כל דבר בארצנו, גם הם סובלים מסטיגמא.

CX25GTI יקר, מדוע אינך קורא תגובות שלי לפני שאתה עונה עליהן? ההמלצה הראשונה שלי הייתה סיויק.

אתה בהחלט צודק, אני צירפתי לינק למודעה בה מוכר הרכב דורש 45 א"ש, כאשר פותח השירשור ביקש רכב ב 25 א"ש.

אני קראתי ואף הפנמתי, ואתה ?

פורסם

אני אישית מעדיף את האלפא 145 שציין הנסיך על פני כל קולט מקבילה לה שאיננה משופרת.

גם העיצוב החיצוני גם העיצוב הפנימי וגם הארומה הנפלאה והצליל של האלפה פשוט עולים עשרת מונים על זה של הקולט.

בהחלט אופציה מצויינת.

עידו

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאבזור של ה145/146 אתה יכול למצוא להוסיף מזגן מקורי מאוד חזק שגם מפוצל ליושבים מאחורה.

חשבתי לרכוש כזאת .

כל עוד שהרכב שמור ומטופל אין מה לחשוש מלרכוש כזאת.

קח בחשבון שבשביל ה1.7 תצטרך הרבה סבלנות בחיפושים כי הם הרבה יותר נדירות מה1.6

ה146 הרבה יותר יפה לטעמי מה145 שהחלק האחורי שלה פשוט מכוער.

למר אלפא 164 TS , אל תשכח שגם האלפא שלך היא בעצם פיאט כרומה , לנצ'יה תמא וסאאב 9000 (טייפ 4)

גם הפיאט קופה, אלפא 155 והלנצ'יה דדרה מבוססות על הרצפה של הטיפו , SO ? זה אומר משהו?

לא שהטיפו כזאת גרועה כמו שמציגים אותה ...

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...