Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 1700 שקל וכבר וויתרתי על הרעיון של באס ומגבר ...

יש לי מאזדה 323 שנת 96' כלומר מקדימה ומאחורה הרמוקלים הם 6.5.

אני מעיין בפורום כבר זמן מה ובחלק מההודעות קראתי שיש כאלה שממליצים בכלל לוותר על רמקולים מאחורה , האם באמת אפשר לוותר עליהם?

ונחזור לעיקר איך אתם ממליצים לי לחלק את הכסף (לhu , רמקולים מאחורה וקדימה אולי אפילו קומפוננט מקדימה?)

חשבתי על hu מסוג Pioneer DEH-2050MP

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=504&catid=11&subcatid=45

הוא עולה בסביבות ה600 ש"ח

רמקולים קדמיים חשבתי על המורל פולס 6.5 מהדגם הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23401#

שזה בסביבות ה600 ש"ח גם כן

למגש האחורי ראיתי את הפיוניר tsa1681s הם עולים בסביבות ה500

הנה קישור אליהם : http://zap.co.il/model.asp?model_id=343286

אשמח לקבל חוות דעת לגבי המערכת

אין לי דרישות גבוהות מהמערכת ו1700 ש"ח זה המקסימום שלי .

תודה לעוזרים (:

פורסם

אם אתה לא מתכוון להגביר את הרמקולים אז אין לך מה לקנות מוראל פולס, אתה לא תנצל את הפוטנציאל שלהם.

הייתי ממליץ לך על איזה שני זוגות קואקסייל נחמדים ולא יקרים כל כך, באיזור 300-400 שקל לזוג.

פורסם

אם אפשר לוותר על רמקול מאחורה? זה תלוי בך, יש כאלה שלא יכולים בלי, ויש כאלה שבשבילם זה הורס את כל הסאונד

תנסה לשמוע בכמה רכבים ותראה מה נשמע לך יותר טוב

ממליץ על ר"ד קצת יותר טוב, ורמקולים לא פיוניר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הרדיו דיסק שחשבתי עליו לא נחשב טוב? אם כן תוכל לתת לי דוגמא לר"ד טוב במחירים זהים?

לפי הניסיון שלי נראה לי עדיף עם רמקולים מאחורה.. למישהו יש המלצות?

לatombomb השאלה היא האם הקואקסייל יהיו יותר טובים מהמורל פולס?

חשבתי על קומפוננט מכיוון שהוא מכיל גם באס (מצטער אם אני לא מדייק אני דיי חדש בנושא)

פורסם

שמע בעיקרון ההבדל בין קומפננט לקואקסיל הוא לא כזה גדול, בעיקר לא במיד באסים, ההבדל יותר ניקר בצלילים הגבוהים.

ואני הצעתי לך קואקסייל לא חזק כי פשוט זה יותר זול, ממש אין לך טעם להשקיע במוראל פולס שאתה יכול לנצל רק חצי או רבע ממה שהוא יכול לתת.

פורסם

לי יש ר"ד פנסוניק CQ-C5301U ואני מרוצה ממנו, עושה אחלה עבודה. היום הוא עולה 640 ש"ח

קואקסיאל זה סוג של רמקול

לצורך העניין יש מורל פולס שהם קומפוננט (2 חלקים נפרדים של טוויטר ו-וופר) ויש פולס שהם קואקסיאל (שהם אלמנט אחד, הטוויטר "מולבש" עליו)

לדעתי כדאי קומפוננט מקדימה ורמקול זהה מאחורה, לא משנה באיזו תצורה (קומפוננט או קואקסיאל)

אם אהבת את הפולס אז לך עליהם, אם לא שמעת עדיין קומפוננטים, אני ממליץ לך לשבת בכמה רכבים ולשמוע סוגים שונים של קומפוננטים עד שתראה מה אתה מעדיף (FOCAL למשל שונים מאוד ממורל)

פורסם

אין לי ממש אופציה לשמוע קומפוננטים ברכבים כי אני לא מכיר אנשים שברכבים שלהם קומפוננטים לכן אני מסתמך על העצות של האנשים בפורום הזה .

הבנתי שקואקסיאל זה תצורת רמקולים אז יש רמקולים מסוג קואקסיאל שאתם ממליצים לי עליהם לשים מאחורה (במחיר של 500-700 שח)

ועדיין אני לא הבנתי מה עדיף לשים מקדימה קומפוננט (אף על פי שאין לי מגבר ועל פי הבנתי אני לא אנצל את הרמקולים טוב בלי מגבר, הבנתי נכון?) או קואקסיאל?

ובמה שונה הCQ-C5301U שלך srool מהר"ד שהצעתי בהתחלה ? מה היתרון של הCQ-C5301U עליו?

מצטער על כל השאלות שלי ותודה על התשובות המהירות שלכם , התרשמתי לטובה מהפורום (:

פורסם
שמע בעיקרון ההבדל בין קומפננט לקואקסיל הוא לא כזה גדול, בעיקר לא במיד באסים, ההבדל יותר ניקר בצלילים הגבוהים.

זה ממש לא נכון .

קומפוננט בכלל והפולס בפרט הרבה יותר מפורתים ומדויקים במיד LOW.

לפותח השרשור ,הפולס נשמעים טוב גם על רדיו דיסק והם עדיפים.

נ.ב

9*6 זה סוג של רמקול קוואקסיאלי.

פורסם

אתה תהנה מהפולס, זה לא משנה כמה עוד אתה יכול לנצל אותו, מה שמשנה זה כמה אתה מקבל

לא תנהג על 911 כי אתה ממילא לא עובר את ה- 300 קמ"ש ?

פורסם

אז ללכת על הקומפוננט מורל פולס מקדימה הבנתי ומה לגבי הרמקולים האחוריים? יש המלצות מיוחדות בטווח מחירים 500-600?

כנל אשמח לשמוע דעות לגבי hu בטווח מחירים של 500-700

תודה לכל העוזרים (:

פורסם
אתה תהנה מהפולס, זה לא משנה כמה עוד אתה יכול לנצל אותו, מה שמשנה זה כמה אתה מקבל

לא תנהג על 911 כי אתה ממילא לא עובר את ה- 300 קמ"ש ?

לא אני לא ינהג על 911 אם אני לא עובר את ה 300 ואם אני לא מאיץ יותר מהר מ12 שניות.

בשביל להגיע ל 180 ולהאיץ 12 שניות יש לי את המגאן.

נראה לי מיותר מבחינה כספית להוציא 600 שקל על רמקולים שלא יהיה אפשר לנצל חצי מהם.

פורסם

חברה האנולגיה שלכם בין מכוניות לרמקולים ממש לא נכונה.

וחוץ מיזה יש הבדל בין לינסוע 100 קמ"ש בפורש ולינסוע 100 קמ"ש בפיאט אונו!

פורסם

נכון. באונו אחרי 5 דקות הוא יתפרק.

וברצינות.

תשמע. אתה מחפש מערכת חמודה. רדיו דיסק בינוני. -600- עד 800 שקל.

רמקולים קדמיים - 500 שקל

רמקולים אחוריים - 500 שקל.

קדמיים אני הייתי לוקח מורל פולס. מאגנט אולטרה 216 / קלאסיק 216. (יותר יקר.)

ומאחורה בגלל שאתה צריך בס. אני עושה חורים ל 6/9 כמו קנווד / JBL.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי הדעה שלי הרמקולים האלה אתה תוכל לנצל כמה שיותר גם בגלל שהם רק 60W 30W RMS וזה ניראה לי הניצול הכי טוב לרדיו דיסק ללא מגבר,

אין לי ניסיון אישי איתם

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

האם במכונית שיש בה על מקום ל6.5 מאחורה אפשר להרחיב (או להקטין?) ל6X9 ? ואם כן כמה זה בערך עולה?

מה יותר מומלץ ה6.5 או ה6X9?

• תוכן חדש...