Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה אתה "קצת" מגזים. נראה לי שאתה זה שלא היית שורד פגיעה בפיל. (בגמל הבנאדם לפעמים לא שורד, שזה עוד שוקל 0.5 טון ~ 0.75 טון. פיל שוקל 3.5 טון ~ 6 טון. אז אל תשווה. זה מחריד!)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אחחח כמה שאני מכיר מקרוב את העסק הזה של כלבים של בדואים שמשוטטים חופשי בכבישי ארצינו .

רק שאני גמרתי את זה עם תפרים ברגל כי הייתי על קטנוע במהירות 60 קמ"ש.

וטיפ קטן

אל תקח רציני את אלה שמטיפים לך על העניין כי בזמנו שגם אני פתחתי שירשור על הנושא הספיציפי שלי (ושם גם אני נפצעתי , והכלב המשיך לרוץ לו) היו את אלו שדאגו להטיף לי , למה לא רצתי אחרי הכלב ושאלתי אותו \ את הבדואי מה שלומו והאם הוא צריך סיוע כלכלי , סיעודי וכו'.

פורסם

וטיפ קטן

אל תקח רציני את אלה שמטיפים לך על העניין כי בזמנו שגם אני פתחתי שירשור על הנושא הספיציפי שלי (ושם גם אני נפצעתי , והכלב המשיך לרוץ לו) היו את אלו שדאגו להטיף לי , למה לא רצתי אחרי הכלב ושאלתי אותו \ את הבדואי מה שלומו והאם הוא צריך סיוע כלכלי , סיעודי וכו'.

למה לא לקחת את זה קשה?

כי קשה לך לתפוס שאתה חי בעולם בו יש יצורים חיים שאינם אתה?

אז הוא דרס כלב, אני בטוח שהוא לא עשה את זה בכוונה, אבל לגיטימי לחלוטין לשאול ממה קרה למי ולמה, ולא משנה אם הכלב היה של בדואי או של ילדה בת 12 [שבאותה מידה יכולה להיות אחותך, האם גם אז זה היה כל כך שולי עבורך?]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חברה בואו נתחיל בזה שאני הבעלים הגאים של 2 כלבי רוטווילר שנמצאים איתנו במשפחה כבר 5 שנים,

ואני מאוד אוהב אותם וקשור אליהם, ובכלל אני נורא אוהב חיות.

אז אני מבקש להפסיק עם כל ההתיפיפות הזו שלכם, כמובן שהכלב נדרס ללא כוונה ואם הייתי יכול למנוע את זה הייתי מונע גם בשביל הכיס שלי, וגם בשביל הכלב.

ד"א הכלב מת למי שסקרן לגבי זה.

דבר שני, היום הזמנתי חלקים, טמבון, תריס שמאלי, ומגן אמצעי, הכל כולל צביעה ועבודה יצא לי 2000 שקל, חלופי כמובן.

:)

פורסם

זה הנזק היחידי? יצאת בזול

אצלינו ביחידה (לפני 7 שנים כעוד הייתי בצעירותי), נהג (אני) הוריד עם טויוטה היילקס כלב גדול (דומה לזאב) שקפץ לכביש

נזקים: פגוש קידמי (ניקל), רדיאטור, גשר תחתון ופנס. נזק: 12K

זה היה או הוא או אני גומר בתעלה. (בטבע החזק שורד)

חבל :(

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כן זה הגיוני, חזק שורד

זה מזכיר לי את התוכנית בנשיונל גיאוגרפיק כשה- WRX טרפה גור פונטו עם טיפוטרניק וגלגלי מגנזיום , עצוב אבל זה שרשרת המזון

טבע זה כבר מזמן פאסה

פורסם

מה נסגר איתכם? בנאדם שואל איך לתקן טמבון ואתם שואלים מה שלום הכלב, כאילו מה? הוא וטרינר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

על שלומו של הכלב או כל הערות אחרות לגביו אפשר לפתוח שרשור באוף טופיק או ב"תנו לחיות לחיות".

בפורום הטכני בואו נתרכז בנושא הטכני, שהוא הנזק לרכב ואיך הכי טוב לתקנו.

(אף בעל חיים לא נפגע במהלך כתיבת שורות אלו...).

• תוכן חדש...