Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

יש לי רנו קליאו 96 אוטומט ויש לי בעיה האוטו נוסע רק אחורה רק רברס וכל הילוך אחר בכלל לא מגיב, והשאלה שלי היא אם הגיר הלך או שזאת רק הדיאפרגמה הזאת שיש שם ונקרעה בא הגומיה?

תעזרו!!! בבקשה!!

תודה מראש!

פורסם

זהו גיר שלושה הילוכים MV1, קורא בגירים אלה שסולונאים תקוע מזיהום (תפוס) ,ניתן לשחרר אותו בקלות:

א. נתק את התקע בעל שלושה פינים של הצמה המתחבר למחשב הגירבחלקו התחתון, הצמה יוצאת מהגיר ומתחברת למחשב עם התקע הנ"ל.

ב. חבר חוט ארוך חשמל למצבר לקוטב + , חבר חוט חשמל ארוך למינוס המצבר, הבא את קצוות החוטים אל הפינים וסגור מעגלים בכל המצבים על ידי מגע פיזי בפינים, לא להבהל מניצוצות ,עשה זאת מספר פעמים עד לשחרור הסולונואידים. חבר הכל בחזרה ונסה לשלב R , אם זה לא הצליח הבעייה היא בגיר.

בהצלחה.

דוד ברזילי

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מצטער ,קראתי עם הרבה רעש סביבי , עניתי לך על בעיה ב-R . אם אין נסיעה ב-D אזי בעיה בגיר פנימית !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם זה היה מצמד חד כיווני, אז ב 1 הוא היה נוסע קדימה.

אם הדיאפרגמה קרועה (מה שסביר להניח שקרה), המנוע יונק לתוכו את שמן הגיר ושורף אותו.

בשלב מסוים, כשחסר הרבה שמן גיר, חוסר הלחץ גורם להחלקות בגיר ולהרס הגיר.

אם בבת אחת הרכב הפסיק לנסוע קדימה, אז אולי יש מקום לבצע תיקון מקומי של בעיה, אלא שגם תיקון כזה מחייב פירוק של הגיר מהרכב.

בכל אופן, בכל תיקון בקליאו A (לא B), כדאי להקפיד על וואקום מודולאטור חדש והתקנת קולר חיצוני.

הקולר המקורי נוטה להיסתם, ואז הגיר מתבשל, וזו עוד סיבה טובה שהגיר החזיר נשמתו לבורא.

פורסם
רק רגע, מבצעים החייאה. אם הבעייה אינה במח או חשמלית יכול להיות שמצמד חד כיווני אינו תקין ויהיה אפשר להחליף רק אותו.

איך אני בודק אם זה בעיה חשמלית או בעיה במוח?

ואיפה נמצא המוח באוטו?

ואם הבעיה חשמלית או במוח איך אפשר לסדר את זה?

תודה...

• תוכן חדש...