Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

בנסיעתי היום, במהירות של 60 קמ"ש לערך, עזבתי את דוושת הגז די במפתיע, התיבה האוטומטית הורידה הילוכים,

אבל שמעתי איזושהי נקישה קלה (קונטרה כזו) בתיבה במהלך ההורדה ואח"כ ציפצוף והודעה על שגיאת PRND בלוח

המכוונים. הרכב עבר להילוך אחיד כלשהו (שלישי בטיפטרוניק אולי) ונסע דרך אגב לא רע.

נזכרתי בהמלצת אנשים בעלי ניסיון עם רכב זה לעצור, לכבות את המנוע, להוציא את המפתח מהסוויץ' ולהתניע מחדש.

עשיתי זאת, ושום הודעת שגיאה, והתיבה האוטומטית שבה לפעול. פרינציפ דומה הומלץ כאשר יש שגיאת ESP. מסתבר

שזה גם נכון, ולי זה גם קרה פעם. עשיתי לאחר מנוחה של שעה סיבוב קל בעיר, ללא שום תקלת גיר.

אפשר לשכוח מהאירוע?

user_online.gifreport.gif progress.gif

פורסם

לפעמים מחשב הגיר מתחמם וזה גורם לבדיוק בעיות כאלו. זה קורה אפילו למרצדס...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפעמים מחשב הגיר מתחמם וזה גורם לבדיוק בעיות כאלו. זה קורה אפילו למרצדס...

זה לא קורה במרצדס זה קורה במכוניות צרפתיות. המחשבים מתחילים להשתגע ללא סיבה (אין לזה קשר לחום מה גם שלא היה היום יום חם), מה לעשות אני לא יודע אבל אם זה קרה פעם אחת זה יחזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מספיק לכתוב שטויות! מחשבים מתחממים ומאבדים את הראש...נו באמת.

יחידת בקרת התיבה האוטומטית זיהתה בעייה כלשהי והכניסה את התיבה למוד חירום. אני משוכנע שיש תקלה אגורת בזכרון הבקרה ולכן כדאי להגיע למוסך בעל סורק תקלות לקריאת קוד התקלה ומציאת הגורם לה.

להתעלם? לא מומלץ.

פורסם

תודה דניאל.

בנסיעותי דהיום, לא ארע דבר ברוך השם. תיבה תיפקדה נורמלית. לא שהיא משהו משהו ד"א, אבל הכל היה בסדר.

פורסם

אם יורשה לי מלהוסיף : הגיר הזה בנוסף להיותו טיפ-טרוניק הוא גם ADAPTIVE -GEAR קורה לפעמים שיש "היסוס רגעי" בקביעת "סיגנון התנהגות" לאותו נהג בזמן אמת ! לכן תופענה נקישות בזמן שילב עולה או יורד, מיותר לציין כי יתכן מאוד "שנקלטה" שגיאה או נתון שגוי מחיישן כלשהו (אני מקבל את דבריו של דניאל) לכן טוב תעשה אם תסרוק את מחשב הרכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...