Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

בעזרתכם האדיבה אקבל ארכוש בימים הקרובים פיאט פונטו ספייס. מכיוון שזהו הרכב הראשון שלי ואין לי ממש "היסטוריה" הייתי רוצה לקבל המלצה על מוסך לטיפולים אמין באיזור עכו, קריות, נהריה או לכל היותר חיפה (אני עכואי). אשמח לקבל מכם המלצות על מוסכים מורשים אמינים וטובים, מקומות בהם לא נוהגים להונות את ה"לא מבינים" כמוני (הי, אני איש מחשבים, לא מכונאי אחרי הכל).

תודה מראש.

פורסם

אתה איש בר מזל.

מוסך מורשה פיאט בעכו הוא אחד המוצלחים של פיאט בכל הארץ.

יחס אישי, מחירים טובים והוגנים - מה צריך יותר.

המוסך נקרא מוסך "פטין", נמצא ליד סוכנות של פיאט וקאיה בעכו. לידו יש תחנת דלק זולה.

בהצלחה.

פורסם

את האמת? אני מכיר את המקום מצד שלישי ועד היום די זילזלתי במקום (נראה כמו חור, בלי להעליב חורים כמובן). מעניין.

פורסם

תעשה את השיקול שלך.

אם אתה אוהב לשלם אקסטרא בשביל יחס מזלזל במוסך מורשה בחיפה, שם יתייחסו אליך כמו חלק מפס ייצור וגם תשלם על אולם המתנה מפואר, ENJOY.

פורסם

הי,

אני טיפלתי בפיאטים שהיו לנו במוסך שאפיק מאזווי ברח' ת"א בחיפה.

הייתי מאוד מרוצה מהשירות והמיקצועיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...