Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אסף , ברכות מהשכן שלך, אוטו נהדר ,היו לי 3 מכוניות כאלו (80L 80LS 80GLS) מה שלא היה לי ובעת האחרונה חיפשתי בנרות הן בארץ והן ב EBAY זו אודי 80GT - ואין בנמצא.

בהצלחה בשיקום.

מצא

לפני אולי שנתיים ראיתי אודי 80GT במצב מושלם למכירה.

היא הייתה קצת יותר חדשה מזאת.

אז זה אומר שעדיין יש סיכוי...

פורסם

תתחדש תתחדש...אומנם לא פיאט אבל כל אחד והשריטה שלו.

שמעתי שיש קבוצת תמיכה באלכאודי...בעלי האודי, הבעיה היא שהקבוצה עומדת להעלם מאחר ואתה קונה את כל האודי הבא ליד.

שיהיה לך בהצלחה,

דרך אגב יש שמועות שהאודי קופה המדהימה שהחנתה מחוץ למקום האסיפה היום היא שלך.....תרשה לי להוריד את הכובע בפניך..היא מדהימה, תביא אותה ביום שישי שנראה אותה.

פיאט 128 SL קופה

פורסם

גב' שרייבר, ומר 128SL היקרים,

השירשור שייך לאסף כהן, בעלים גאה של (בין היתר) אודי 80 74'........להבדיל מאסף בקר, בעלים גאה של אודי אחרות (בין היתר של הקופה שחנתה בפתח האסיפה...)

ועדיין, תודה :-)

פורסם

אסף בקר ואסף כהן אנא פיתחו מתחם אחד שירכז את כל ה"אודי"ם שבשטח מדינה ישראל הריבונית, ואז יהיה ניתן להתחיל לייזום את מוזיאון האודי בישראל.

בריאות, חיים ארוכים ואישה טובה,יאפשרו גם לי להביא ,מגרמניה, בעוד מס' שנים (בין 4 ל 6 שנים) האודי 80 קופה GT - ירחם השם, נקווה לטוב.

מצא משה

פורסם
איזה קטע זה היה רכב של אחד מהאיזור שלי משפחת סיטון יבנה אוליי הייתה שם אחת ממש לייד סובארו ישנה שעברה תאונה?

יפה תתחדש.

נכון צודק!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
גב' שרייבר, ומר 128SL היקרים,

השירשור שייך לאסף כהן, בעלים גאה של (בין היתר) אודי 80 74'........להבדיל מאסף בקר, בעלים גאה של אודי אחרות (בין היתר של הקופה שחנתה בפתח האסיפה...)

ועדיין, תודה :-)

לשניכם קוראים אסף זהו צירוף מקרים מעניין.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

מתעלק על השרשור. יש עדיין אודי 75 נוסעות בארץ?

היתה להורי אחת כזו. נמכרה לחלקים. :-(

אני אוכל את עצמי כבר שנים שלא חשבתי להציע להם לשמור אותה.

מנוע 1647 סמ"ק. מספר רישוי 761-647. אדומה.

פורסם

יש עוד כמה שנוסעות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מתעלק על השרשור. יש עדיין אודי 75 נוסעות בארץ?

היתה להורי אחת כזו. נמכרה לחלקים. :-(

אני אוכל את עצמי כבר שנים שלא חשבתי להציע להם לשמור אותה.

מנוע 1647 סמ"ק. מספר רישוי 761-647. אדומה.

אז זהו, ש....לי.

נפח מנוע הוא 1697 סמ"ק, וההספק 75 כ"ס (ולכן השם של הדגם: עד אז הספק המנוע היה נגזרת של השם)

הרכב מודל 71', הילוכים (עדיין) על ההגה, ונמצא בסיומו של שיפוץ אשר החל לפני למעלה מ - 5 שנים.

20-02-08_1617.jpg

20-02-08_1618.jpg

20-02-08_1625.jpg

פורסם

נו, אז פיספסתי ב-50 סמ"ק. בכל זאת, יותר מ-20 שנה, והייתי אז ילד.

בכל מקרה, עשית לי את היום עם התמונה. :-D

בהצלחה בשיפוץ.

נדמה לי שאצלנו מוט ההילוכים יצא מהרצפה, כמצופה. אני טועה?

• תוכן חדש...