Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לXPS יש 8400GS , עם 128 RAM משלו ויכולת "לשאול" עוד זיכרון מהמחשב.

אוהד , קרייסיס הוא פשוט משחק מחשב שכתוב גרוע מבחינת אופטימיזציה - מה הכוונה , גם מחשב חדש ביתי ב6000 ש"ח (רק על המחשב , בלי המסביב) כנראה לא יצליח להריץ אותו חלק על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות.

(מזל שיוצאות גירסאות PS3 וXBOX :))

ליביו

הגזמת.

המחשב שלי נטו עלה 4.5 יש לי 8800GT ואני מריץ את המשחק כשכל ההגדרות על הכי גובה ב1280 על 1024 ב50FPS

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום מחשב נכון להיום לא מריץ את קרייסיס בצורה חלקה לגמרי על VERY HIGH... אפילו לא SLI של 2 8800GTS 512

ועם מעבד Q6600 בOC ל3.4 עם 4 ג'יגה זיכרון פנימי. בוודאות.

פורסם

Iron Horse , עכשיו תפעיל גם פילטרים.

אני אחסוך לך , מול העיניים שלי - מחשב עם q6600 ו8800gt עם 4 גיגה זיכרון קירטע קלות ב1200 על 800 (מסך רחב) עם הכל דלוק.

וסתם שתראה בנצ'מארק:

http://www.pclabs.gen.tr/2007/10/29/crysis-benchmark-with-8800gt/

איך בדמו הוא מוציא ב1024 על 786 כשהכל דלוק פחות משלושים FPS ואתה טוען משהו כמעט כפול ברזולוציה יותר גבוהה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אל תחכה לGTA4 , או שתצתרך לחכות די הרבה.

הוא יוצא באפריל לPLAY STATION 3 ולאקס בוקס 360 בלבד, ההערכות אומרות שפלוס מינוס - חצי שנה אחרי זה תצא גירסאת המחשב (וככה גם היה בעבר)

ליביו

אז נקווה שיש למה לחכות :-)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מציע שבכל זאת תנסה Crysis,

יש לי מחשב (ליום יום) שאולי הוא הכי ישן בפורום, אני לא מת על מחשבים ולא משחקים, ברור שמבין והכל אבל ככל שהזמן עובר (גיל 20) כל הפלייסטשנים והמשחקי מחשב בקושי מעניינים לכן אני לא משדרג אותו ומצידי שיישרף מחר,

בכל מקרה המפרט שלו

פנטיום 4 1.4Ghz! (מהפנטיום 4 הראשונים שיצאו)

256 RDRAM

70 ג'יגה (3 הארדיסקים מחוברים אליו, במקור הגיע עם 1 של 40 ג'יגה)

וכרטיס מסך ג'יפה 4 440MX 128 MB

.

קראתי את ההודעה שלך וחייכתי קלות מוך המסך...

מה אתה אומר על המחשב שלי?

פנטיום 3 450MHz (המעבד הראשון של P-3)

384MB SDRAM

37.2 ג'יגה (כונן אחד)

וכרטיס מסך VOODOO 3 3000 16MB

מערכת הפעלה Windows XP מקורית

המחשב בשימוש יומי רצוף 8 שנים וחודש אחד. מטופל ומתוחזק בקביעות על ידי, לא ראה מעבדה כבר שנים. אז, שברתי את השיא?

בחדר השני, לגיבוי:

פנטיום 1 233MHz מסדרת פנטיום MMX

128MB SDRAM

3 גי'גה (כונן אחד)

כרטיס מסך ATI 4MB

מערכת הפעלה Windows 98 מקורית

המחשב בשימוש 11 שנים, פועל מצויין, בקצב שלו.

פורסם
ואכן, הדגם הספציפי הינו 8400 GS. הבנתי שבגלל שהוא עובד עם DDR3 הוא דווקא יכול לספק ביצועים סבירים, יחסית לכרטיס 128.

לפי מה שאני יודע מדובר ב DDR 2 ולא DDR 3

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני מציע שבכל זאת תנסה Crysis,

יש לי מחשב (ליום יום) שאולי הוא הכי ישן בפורום, אני לא מת על מחשבים ולא משחקים, ברור שמבין והכל אבל ככל שהזמן עובר (גיל 20) כל הפלייסטשנים והמשחקי מחשב בקושי מעניינים לכן אני לא משדרג אותו ומצידי שיישרף מחר,

בכל מקרה המפרט שלו

פנטיום 4 1.4Ghz! (מהפנטיום 4 הראשונים שיצאו)

256 RDRAM

70 ג'יגה (3 הארדיסקים מחוברים אליו, במקור הגיע עם 1 של 40 ג'יגה)

וכרטיס מסך ג'יפה 4 440MX 128 MB

בטח אתם חושבים איזה משחקים הוא כבר יכול להריץ חוץ מהסוליטר?

FARCRY - עבד בצורה חלקה לגמרי על גרפיקה גבוהה

DOOM3 - עבד בצורה מעולה על דרישות בינוניות ועדיין נראה מצוין

Half-life 2 - גם עבד בצורה מצוין

אפילו הנסיך הפרסי : חולות הזמן שצריך כרטיס מיוחד, עבד אצלי עם תוכנה צדדית שמבטלת את הצורך "בכרטיס מיוחד"

והמחשב בן 8 שנים, סוס עבודה משתמש איתו רק להורדת סרטים , אינטרנט ומוזיקה.

למה כתבתי את כל זה? כל המפרטים שנותנים לך למשחק מסוים זה בולשיט, עד שלא תנסה לא תדע אם זה עובד

בקיצור אני מציע שתנסה את הCrysis לדעתי יעבוד טוב אולי לא על גרפיקה הכי טובה שיש אבל יעבוד כמו גדול.

אוהד. (סורי על החפירה).

עם המפרט הזה, בתפריט של קרייסיס זה אמור לקרטע לך.

או שאתה מספר שטויות או שאתה משחק על 5 FPS ובאמת כיף לך.

לי יש פנטיום 4 על 3.0

1 גי'גה זיכרון סטיק אחד 2.5 CL של קינגסטון DDR400

הארד דיסק 160 ג'גיה 8 מגה בופר של סמסונג

וכרטיס גראפי 9550 MB256 RADEON (שנמצא באוברקלוק די גבוהה עם מאורר מכוון ישירות עליו לצורך בדיקה)

אני משחק על 768*1024

דום בקושי זז על הגדרות גבוהות

קרייסיס, מרוב בושה נאי אפילו לא מתכוון להתקין אותו

ופאר קריי על גרפיקה גבוהה מקרטע בטרוף.

כנראה היה משמעם לך

נכון להיום כמו שכתבו אפילו SLI של 8800ULTRA

ריץ בקושי בצורה חלקה את קרייסיס.

נכון להיום, קיים כבר 3 SLI, כן 3 כרטיסים למחשב הביתי.

פורסם

ofer_dotan כתב:

לפי מה שאני יודע מדובר ב DDR 2 ולא DDR 3

יכול להיות שיש כמה גרסאות לכרטיס, זה שמותקן ב-XPS הוא DDR3, בוודאות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

למתןG , מה זה המשחק הזה ?

אם שום דבר לא היה מריץ אותו חלק לא היו מצליחים להוציא את המשחק .

תן לי את השם המקורי של המשחק , אני יוריד ונראה מזה יתן ..

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב - תן לה בראש , תן לה בבלאגן - תן לה ב5FPS שיעבוד אצלך - Crysis

http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis

לא קשה במיוחד.

ויעקוב , טיפ קטן,

אם אין לך:

2+ גיגה זיכרון DDR2 במהירות 800

כרטיס מסך עם לפחות חצי גיגה זיכרון * 2 מסידרת 8800 או 3870 הכפול החדש (רמז מחיר מעל 2000 ש"ח , בטיפה...)

דיסק קשיח רציני , עדיף ברייד

וספק כח של סביבות ה600+ במקרה הטוב

וותר על לנסות להריץ את זה בVERY HIGH וברזולוציה גבוהה באמת.

תעיף מבט בלינקים הקודמים , ועוד קצת נסיונות ברשת של אנשים להריץ את המשחק (הם מדברים על רמה מתחת להכי טובה ובלי פילטרים במחשבים די יקרים)

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1234849

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאכזב אותך ?

יש לי FX60 . 2G .7800GTX-SLI .OCZ EVOSTREAM 600W .DFI LAN PARTTY SLI .מסך בטטה 19" .G5 + חרא מקלדת.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן אבל אני מתנצל אם אני אאכזב אותך ואומר כי ה SLI שיש לך לא חזק יותר מכרטיסי בודד של ימנו שעולה 1250 שקל כבר והוא:

8800GT . כן נקודה.

תכנס לכל אתר מפורסם כגון

www.tomshardware.com

ותראה כי ה SLI שלך אשר מורכב משני 7800GTX אינו עובר כרטיס בודד היום שעולה כ 1250 שקל כבר במבחנים של משחקים

(יש שם מדורים מיוחידם שבהם אתה בוחר סוג כרטיס מסך לשם השוואה וכו'). שלא נדבר שהפער בין 8800GT בודד לבין ה- SLI שלך גדול מאוד, מאוד.

ואם יש לך SLI של 7800GTX מה שאומר שבזמנו הוצאת לפחות 3000 שקל מינימום. אם לא יותר.

רק מה שאני לא מבין הוא, אם יש לך מערכת כל כך טובה, האם אתה לא קורא ברשת כי SLI כלל לא משתלם אלה אם כן יש לך מסך 24 אינצ' שזקוק לרזולוציות מטורפות בכדי להחזיק משחקים? או שאתה אחד שיש לו מספיק כסף, רק אחד מן השניים.

מסך 19 אינצ' הרזולוציה היא נמוכה וכרטיסי בודד עושה את העבודה.

אתה יכול בראש קל להוציא את המערכך שלך ולקנות כרגע 8800GT ב 1250 שקל כבר, שיתן לך ביצועים גבוהים בהרבה מהמערכת שיש לך כרגע.

מצטער לאכזב אותך ידיד אבל, לא תצליח באמת לשחק בקרייסיס על הכל VERY HIGH עם לפחות 30 FPS עם המערכת שלך, בדוק וחתום.

ולמה המשחק כל כך כבד וקשה לכרטיסי המסך? כי זהו משחק "פורט" שזה אומר שפשוט לא עוש לו אופטימיזציה טובה ומתאימה למחשב, כמו כן המשחק גרוע בממשק הניהול שלו, של הזיכרון, והכרטיס הגראפי, לכן הוא פשוט כל כך כבד.

עוד מידע עליו ולמה הוא כזה גרוע תמצא בגוגל ברשת :).

פורסם

שלום אוטומטיק ...

אני לא יודע אם המשחק יעלה על 125FPS מלא , אבל כמו שאתה אומר 30FPS ננסה ונראה , כרגע המשחק בהורדה .

אכן לפני שנה+- שקניתי את המחשב (הספק הוחלף) לא היה את כל סידרת ה 8 , סידרת ה 7 הייתה אז הכי חדשה וה 7800GTX (512mb(היה הכי נורמאלי .

מה עוד שאני בטוח שהכרטיס 8800GT לא מביא יותר יכולות משני כרטיסי המסך שלי , הם עובדים בSLI (כמובן) עם OC נחמד וברמה גבוהה .

יעקב

פורסם

דווקא המערך שלך לא רע ועדיין אחד החזקים שיש (הלוואי ועליי כזה, אבל חייבים להכניס אותך למציאות) אבל אני עדיין מצטער, אינך צודק בקשר ליכולתיו של המערך (SLI).

אני מבין שלא נכנסת לאתר לבדוק אבל בכל מקרה הינה:

המערך שלך מוציא ב BattleField 2 ברזולוציה 1024*1280 מקסימום איכות 74 FPS.

ברזולוציה 1200*1600 מקסימום איכות מוציא 57 FPS.

סה"כ FPS מכל המשחקים בכל הרזולוציות הוא אסף 2090 FPS.

עכשיו: הכרטיס 8800GT 512MB 256BIT מוציא באותו משחק:

ברזולוציה הראשונה 92 FPS.

ברזולוציה השנייה 68 FPS.

סה"כ FPS שהוא אסף מכל המשחקים בכל הרזולוציות הוא 2125 FPS.

עכשיו, מה שמאוד היה מעניין זה במשחק DOOM 3 למשל, שהמערך שלך עבר בכל פעם בכל רזולוציה בכ- 20 FPS את הכרטיס (הבודד) 8800GT, זאת מכיוון שהיתרון בכך הוא בגלל שיש קיבולת של 1 ג'יגה זכרון גראפי ורוחב פס גדול יותר.

בשאר המשחקיםם, הדבר אינו כך ולפעמים ברזולוציות ממש מטורפות מעל 1200*1600 הכרטיסים לפעמים, משתווים.

אבל זה כי לכרטיס ה- 8800 יש בקר של 256BIT ו 512 מגה אם היה לו ג'יגה ובקר 512BIT סביר להניח שהיה עובר את המערך.

אבל רק כאן.

מה שאני רוצה להסביר הוא, שמערך SLI לא משתלם אלה אם יש לך מסך 24 אינצ' שבוא תוכל לנצל את כוחם ברזולוציות המטורפות שלו, או שאתה פשוט עשיר, אחד משניהם.

וכן, צריך להתרגל למציאות, הכרטיס הבודד הזה בכ 1250-1300 שקל, מצליח "לכסח" את זוג הכרטיסים HIGH END שעלו לך אז מעל ל- 3000 שקל. לפני שנה. אם היית קונה אחד, היית מחליף אותו היום כעבור שנה וחצי וקצת, ככה זה תמיד, לא שווה SLI אלה אם כן הסיבות שהצגתי למעלה. וזה ידוע.

כנס לאתרים ותעשה השוואות.

אני בטוח שהחומר טוב, אם אתה מאמין שהמשחק ירוץ לך על 125 FPS ב HIGH אפילו, אתה יודע מה, אולי זה באמת יריץ לך על 125 FPS ברזולוציה 480*640 VERY LOW.

רק כל הרשת באינטרנט וכל אתר אפשרי פירסמו שלא הצליחו לקבבל מעל 50 FPS יציב על VERY HIGH עם כל האנטי אלייסינג וכל הפילטרים, עם זוג 8800ULTRA או 8800GT.

אולי אצלך זה יצליח?

אם תוכל לבדוק אצלך על הרזולוציה 1024*1280 על VERY HIGH או על 768*1024 VERY HIGH פלוס איזה פילטר קטן בדרך, ונראה אם תקבל 30-35 FPS יציב.

אתה ואני יודעים, שבכדי לשחק במשחק יריות כלשהו מלא אפקטים ונשקים שיורים ללא הפסקה זקוקים ללפחות 45-50 בכדי לשחק חלק חלק.

• תוכן חדש...