Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תלאותי בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=189833

קיבלתי השבוע את המחשב החדש - XPS m1330 :twisted:

המפרט הינו :

מעבד T7500 מהירות 2.2 Ghz

2 גיגה זכרון

160 גיגה הרד דיסק

Nvidia Geforce 128 Mb

לצערי, כבר שללתי את Crysis (אין סיכוי שהוא יזוז על המחשב). איזה משחקים, בסגנון הCrysis, ניתן לשחק בו?

רק אציין, כי הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק מחשב באופן רציני היה איפשהו בשלהי 2002, ככה שמשחקים מלפני שנה בהחלט רלוונטיים.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

boulder dash classic ירוץ טוב עליו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברה , יפה שאתם מתבדחים אבל הלפטופ הזה הוא די בהמת ביצועים יחסית ללפטופ (וגם די עומד יפה עם רוב המחשבים הביתיים שנה אחורה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מציע שבכל זאת תנסה Crysis,

יש לי מחשב (ליום יום) שאולי הוא הכי ישן בפורום, אני לא מת על מחשבים ולא משחקים, ברור שמבין והכל אבל ככל שהזמן עובר (גיל 20) כל הפלייסטשנים והמשחקי מחשב בקושי מעניינים לכן אני לא משדרג אותו ומצידי שיישרף מחר,

בכל מקרה המפרט שלו

פנטיום 4 1.4Ghz! (מהפנטיום 4 הראשונים שיצאו)

256 RDRAM

70 ג'יגה (3 הארדיסקים מחוברים אליו, במקור הגיע עם 1 של 40 ג'יגה)

וכרטיס מסך ג'יפה 4 440MX 128 MB

בטח אתם חושבים איזה משחקים הוא כבר יכול להריץ חוץ מהסוליטר?

FARCRY - עבד בצורה חלקה לגמרי על גרפיקה גבוהה

DOOM3 - עבד בצורה מעולה על דרישות בינוניות ועדיין נראה מצוין

Half-life 2 - גם עבד בצורה מצוין

אפילו הנסיך הפרסי : חולות הזמן שצריך כרטיס מיוחד, עבד אצלי עם תוכנה צדדית שמבטלת את הצורך "בכרטיס מיוחד"

והמחשב בן 8 שנים, סוס עבודה משתמש איתו רק להורדת סרטים , אינטרנט ומוזיקה.

למה כתבתי את כל זה? כל המפרטים שנותנים לך למשחק מסוים זה בולשיט, עד שלא תנסה לא תדע אם זה עובד

בקיצור אני מציע שתנסה את הCrysis לדעתי יעבוד טוב אולי לא על גרפיקה הכי טובה שיש אבל יעבוד כמו גדול.

אוהד. (סורי על החפירה).

פורסם

לXPS יש 8400GS , עם 128 RAM משלו ויכולת "לשאול" עוד זיכרון מהמחשב.

אוהד , קרייסיס הוא פשוט משחק מחשב שכתוב גרוע מבחינת אופטימיזציה - מה הכוונה , גם מחשב חדש ביתי ב6000 ש"ח (רק על המחשב , בלי המסביב) כנראה לא יצליח להריץ אותו חלק על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות.

(מזל שיוצאות גירסאות PS3 וXBOX :))

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

האמת שעל FARCRY שמעתי שהוא דורש הרבה מבחינת חומרת המחשב. אם הוא רץ אצלך, עוד יש תקווה.

לגבי Crysis - כשהמתנתי לקבל את המחשב אצל הספק, הייתה לו עמדת משחקים עם מחשב די רציני ( מעבד 4 ליבות, כרטיס גרפי 512 או 768, ומאווררים יותר גדולים מאשר יש לי ברכב) עם מסך 27 אינץ', והמשחק פשוט מדהים - אבל גם שם, באופן אקראי, המשחק מאט קצת. נראה לי שמבחינת מאיץ גרפי, המחשב שלי עומד על דרישת המינימום, אבל לנסות לא כואב.

ואכן, הדגם הספציפי הינו 8400 GS. הבנתי שבגלל שהוא עובד עם DDR3 הוא דווקא יכול לספק ביצועים סבירים, יחסית לכרטיס 128.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לא רק סבירים אלא לא רעים בכלל.

אל תזלזל בו - הוא כרטיס לא רע בכלל , אבל להריץ את CRYSIS ?

אתה אופטימי , למרות שרוב הדברים מהשנים האחרונות הוא יריץ בכיף (אולי ברזולוציה טיפה יותר נמוכה ובלי פילטרים אבל עדיין)

FAR CRY אמור לטוס עליו עם הכל

Then dying is forgetting

פורסם

חכה ל-GTA4.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תחכה לGTA4 , או שתצתרך לחכות די הרבה.

הוא יוצא באפריל לPLAY STATION 3 ולאקס בוקס 360 בלבד, ההערכות אומרות שפלוס מינוס - חצי שנה אחרי זה תצא גירסאת המחשב (וככה גם היה בעבר)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...