Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323 סדאן 92

הקלאצ' כבר עשה את שלו אחרי 199K , הלכתי לברר וקיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת לקלאצ' קוראיני ואחת לקלאצ' יפני של "דייקין" שנאמר לי שזה הקלאצ' המקורי של מאזדה, זה נכון?

חיפשתי "ולאו" אבל אמרו לי שאין "ולאו" למאזדה, גם זה נכון?

תודה.

פורסם

זה שאין בארץ זה לא כל כך עוזר, אבל יש לך מושג האם "דייקין" היא החברה המקורית של מאזדה?

פורסם
זה שאין בארץ זה לא כל כך עוזר, אבל יש לך מושג האם "דייקין" היא החברה המקורית של מאזדה?

בטח שיש וולאו בארץ

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בטח שיש וולאו בארץ

שמוליק

שמוליק יש לך מושג האם זו החברה ("דייקין")המקורית של מאזדה?

פורסם

עשית הרשמה וזה יפה, עכשיו פתח שם נושא חדש לגבי השאלה שלך על הקלאץ ותקבל מענה.

אגב שמוליק שענה לך פה מיקודם הוא רשום שם (זה המועדון שלו) בקיצור אנחנו קהילת מאזדה גדולה מאוד ויש לנו שם הרבה משתמשים עם ידע רב תוכל להשתתף במפגשים ואירועים משותפים.

פורסם
עשית הרשמה וזה יפה, עכשיו פתח שם נושא חדש לגבי השאלה שלך על הקלאץ ותקבל מענה.

אגב שמוליק שענה לך פה מיקודם הוא רשום שם (זה המועדון שלו) בקיצור אנחנו קהילת מאזדה גדולה מאוד ויש לנו שם הרבה משתמשים עם ידע רב תוכל להשתתף במפגשים ואירועים משותפים.

טעות!

פורסם
מה טעות??..

כתבתי שמחקו לי את הנוושא אבל טעיתי

העבירו אותו לפורום אחר, ולכן ערכתי וכתבתי "טעות"

פורסם

חברה טובה ואיכותית DAIKIN\EXEDY

מייצרת קלאצ'ים באיכות גבוהה.

זו לא אותה חברה?!

כי על הקופסא כתוב את שניהם.

בכל מקרה תודה פרידמן!

ניראה לי שבאמת אני ילך על daikin