Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גישור של 300\4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת איך אני מגשר את המגבר 300\4 של JL ל300\2?

השאלה היא האם אני צריך לגשר את הרמקול כמו סאב?

כמובן שאני מזיז את כפתור של ה 4 ל 2 ערוצים...

אבל איזה מבין השני "גינים" השמאלי או הימני הוא זה שישלוט לי על הסט?

יש לי אייליט של מוראל.

אני צריך בכלל לגשר?:roll:

תודה רבה.

פורסם

למה לגשר?

תעבור לביאמפינג :)

ניצול יותר טוב של האלמנטים שלך.

אם בכ"ז אתה רוצה לגשר, אז אתה מגשר כמו גישור של סאב. [מסומן לך על המגבר אם אני זוכר נכון]

בכל מקרה, אתה לא מעביר את כפתור השליטה ל 2CH , אתה אמור להשאר על 4CH. אחרת לא תהיה לך הפרדה בין ימין ושמאל.

מה שאתה כן צריך זה שני מפצלי Y לRCA.

אתה מפצל כל יציאת RCA שיש לך לפני המגבר, ומכניס את זוג צד ימין ל FRONT ואת זוג צד שמאל ל REAR.

ככה בעצם נוצר לך שיציאת הFRONT תהיה צד ימין ויציאה ה REAR תהיה צד שמאל אחרי הגישורים.

על הגיינים תצטרך לכוון כל צד בנפרד , למרות שאני זוכר שהכפתור גיין עובד על קליקים , פשוט תספור קליקים לכל צד, וככה תהיה בטוח 100% בכיוון זהה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כדאי שלפני שתתחיל לשחק בכלל עם המגברים שלך, תחשוב טוב על הנקודות שנתתי לך במפגש.

אל תשכח שאני מגביר סט חזק כשלך עם מגבר הרבה יותר חלש. העוצמה לא תשנה לך כרגע שום דבר.

וחוץ מזה יש לך גם את הטלפון שלי, אמרתי לך, אם תצטרך עזרה, אנחנו לא כל כך רחוקים.. :)

פורסם

בולי(תומר) באמת תודה רבה רבה על כל הידע שחלקת איתי...:-D

אני היום כבר הולך לאטום את הרכב שלי...

אה... שכחתי להגיד לך שכיוונתי את הטוויטרים, לכיוון שלי.אתה לא מבין איזה הבדל משמעותי, אני לא שומע עמום, כמו מקודם והרבה פחות מלוכלך... אז באמת תודה רבה על הטיפים.

פורסם

בשמחה. וכמו שאמרתי והתכוונתי - אם אני יכול לעזור, רק תגיד.

תחשוב שזה מה שהרווחת רק משינוי זווית של הטוויטר. תחשוב מה עוד תוכל לקבל ממיקום אחר שלו.

אבל צעד צעד. גם לזה נגיע.

בהצלחה בהמשך, מצפה לשמוע עידכונים.

פורסם

הסט ישמע אחרת לגמרי אם הוא יקבל את העוצמה שהוא צריך (בולי יש לך טעות )נכון שהרמקולים עצמם מאוד נצילים אבל הם בלי שום ספק ישמעו טוב יותר עם 150 לערוץ

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

המידים שלו כבר נשמעים נהדר, אלו הטוויטרים שיוצרים את רוב הבעיה אצלו. שמעתי את הסט, יש עוד מה לכוון.

לכן אמרתי, העוצמה לא תשנה הרבה.

אז אני אתקן ואומר שהעוצמה תשנה, אבל לא את מה שהוא מחפש לדעתי, מוסכם? :)

פורסם

אני חייב להגיד שיש הבדל משמעות,י אחרי שאני אטמתי.

ובנוסף אני כיוונתי את המגבר, שינגן על LOW עד עכשיו הוא ניגן על HI ,וזה ממש השפיע לרעה.

אני חייב לציין. אבל לאט לאט, אני מתחיל לשמוע שיפור, וכל זה בזכות בולי. שבאמת עזר לי, נתן לי כמה עצות טובות.

ואני באמת רואה שיפור. אז שוב בולי תודה רבה:wink:

נ.ב-אני בשבוע הבא צריך לקבל את האימפרינט האלוהי. אני מקווה שהוא באמת אלוהי, כמו שאומרים בביקורות.

כי כל הפורום קצת ביאס אותי....:cry:

פורסם

איזה ביקורת אמרה שהוא אלוהי?

בכל מקרה, ההבדל בין ה HI וLOW בJL זה רק ברגישות הכניסה, זה לא משפיע לרעה\טובה.

פשוט על רגישות הגיין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...