Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לאור הבקשות , המכון נמצא בחיפה בצ'ק פוסט מול מסעדת נאפיס , המכון נקרא: מ.מ.מ מכון טסט ורישוי, זה המכון הראשון ישר ממש צמוד לנאפיס מעבר לכביש.

עכשיו שנזכרתי הבחור שבדק לי את הרכב במכון התעקש כמה פעמים שאני ילך לחשמלאי מאד טוב מנוסה ממש צמוד למכון , לא העזתי להתקרב לשם ובכלל לא מעניין אותי עד כמה הוא טוב.

בקיצור ניסו לעשות עלי קומבינה פה ולא וויתרתי והם לא הצליחו, כנראה שבסוף הבינו שממני לא יוציאו שקל אחד יותר מה62 שקל על הבדיקה (ממתי 62 שקל בדיקה?! שנה שעברה היה 30! באותו מכון!).

אוהד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

62 ש"ח בלי בדיקת 4 גזים לרכבים משנת 95 ומעלה.

האמת שגם לי היה השבוע סיפור עם מכון הרישוי הקבוע שלי ב 6 השנים האחרונות, כנראה שבמשרד התחבורה החליטו להחמיר עם הבדיקות וכל פיפס קטן שפעם היו מחליקים או לפחות מבקשים שתסדר בלי להכשיל לא עובר היום.

אבל, הסיפור של פותח השרשור עובר כל גבול,

לדעתי אחרי שהוכשלת על פנס ימין וסידרת אותו המכון אמור לבדוק אותו בלבד לא? הרי אם אתה מבצע טסט חוזר הבדיקה היא האם תיקנת את הליקויים שהתגלו ולא בדיקה כוללת מחדש, אני טועה ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אוקיי לאור הבקשות , המכון נמצא בחיפה בצ'ק פוסט מול מסעדת נאפיס , המכון נקרא: מ.מ.מ מכון טסט ורישוי, זה המכון הראשון ישר ממש צמוד לנאפיס מעבר לכביש.

עכשיו שנזכרתי הבחור שבדק לי את הרכב במכון התעקש כמה פעמים שאני ילך לחשמלאי מאד טוב מנוסה ממש צמוד למכון , לא העזתי להתקרב לשם ובכלל לא מעניין אותי עד כמה הוא טוב.

בקיצור ניסו לעשות עלי קומבינה פה ולא וויתרתי והם לא הצליחו, כנראה שבסוף הבינו שממני לא יוציאו שקל אחד יותר מה62 שקל על הבדיקה (ממתי 62 שקל בדיקה?! שנה שעברה היה 30! באותו מכון!).

אוהד.

אה, הם...

אני עשיתי שם פעם טסט לרנו שהיה לי.

הם הכשילו אותי על זה שלא היה לי וישר אחורי.

עד אותו רגע לא שמתי לב שאמור להיות לי וישר אחורי. הם שלחו אותי למישהו ואמרו שזה יעלה לי בערך 300 שקל. כשהם ראו שאני מתעצבן ושאין לי גרוש הם ויתרו לי.

פורסם

אם לא שמת לב שצריך להיות מותקן לך מגב אחורי, בטח אתה לא יודע היכן מפעילים אותו, אולי גם אתה לא יודע היכן להפעיל את האורות ערפל האחוריים, נכון?

בכלל, קיימת תופעה של נהגים שנוהגים ברכב שהם לא יודעים לתפעל את כל המתגים, מיותר לציין שזה מסוכן. אז רגע לפני שאתם עולים על רכב שהוא לא שלכם או חדש, תבקשו הסבר קצר.

בקשר לבדיקה היא עולה 62 ש"ח, כל שנה אני מעביר את הרכב טסט.

פורסם

אוקיי אז כנראה בקשר לבדיקה אולי טעיתי, משום מה אני זוכר ששילמתי 30 שקל שנה שעברה באותו מכון.

בכל מקרה לאותו מכון אני לא חוזר זה בטוח, אבל רציתי לשאול אם אני יגיש תלונה מה זה ייתן? המכון לא ייסגר ואת ה"פיצוי" אני לא יקבל.

מה לגבי תביעה זה אפשרי? בסעיפים של עוגמת נפש, בזבוז יום עבודה(שבדיקה כזו אמורה להיות בדיוק 10 דקות ולצאת משם) + שריפת דלק ובלאי לרכב של נסיעה של המכון-חשמלאי 4 פעמים.

אוהד.

פורסם

עזוב.

רק הוצאות המשפט (עו"ד + נסיעות + דברים אחרים) יעלו לך יותר.

אולי בבימ"ש לתביעות קטנות - אבל גם אז, רק אם הנזק שאתה תובע גדול ממה שתשקיע בתביעה עצמה.

אולי הרבה אנשים צריכים להתחיל לתבוע בבימ"ש לתביעות קטנות את העסקנים האלה, ואז אולי הם יתחילו ליישר קו עם המציאות.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם
אם לא שמת לב שצריך להיות מותקן לך מגב אחורי, בטח אתה לא יודע היכן מפעילים אותו, אולי גם אתה לא יודע היכן להפעיל את האורות ערפל האחוריים, נכון?

בכלל, קיימת תופעה של נהגים שנוהגים ברכב שהם לא יודעים לתפעל את כל המתגים, מיותר לציין שזה מסוכן. אז רגע לפני שאתם עולים על רכב שהוא לא שלכם או חדש, תבקשו הסבר קצר.

בקשר לבדיקה היא עולה 62 ש"ח, כל שנה אני מעביר את הרכב טסט.

כנראה שלא ראית את הרנו 11 שלי... הוא היה אלתור חשמלי אחד גדול (ולא באשמתי).

המתגים של החימום היו מפעילים את המזגן ובשביל להתניע היית צריך ללחוץ על כפתור במקום הסוויץ'

את אורות הערפל האחוריים דווקא יכולתי להפעיל, אבל לוישר האחורי לא היה כפתור.

פורסם

טסט מלפני שבוע - 78 ש"ח (כולל בדיקת זיהום).

אם כבר במכונים עסקינן, אז אני רוצה רק לומר מילה טובה על מכון הדרום בסגולה בפ"ת (שיש עליו דעות לכאן ולכאן, תלוי באיזה יום נפלת ועל מי), הבחור שבדק את הרכב שלי ראה שנכשלתי בהתחלה בבדיקת הגזים על הבדל דיי קטן, וללא כל עלות נוספת, ומבלי שהיה צריך לעשות זאת (כך אני מניח בכל אופן ..), עשה לי עוד 2 בדיקות, למזלי האחרונה יצאה תקינה :) חייך אלי בקטנה ואמר לי להמשיך קדימה.

יצאתי מבסוט, כבר חשבתי מאיפה אני מתחיל עכשיו לסדר את זה..

פורסם
לפני חודש הייתי במכון בדיקה בראשל"צ עם חברה של אמי שרצתה לרכוש טויוטה יאריס

אחד הבוחנים לקח את הרכב לבדיקה, עברו 10 דק'... 20 דק', חצי שעה... והרכב עדיין לא חזר

בעלת הרכב ואני התחלנו להתעצבן ובמקביל לברר היכן הבוחן.

הפקידות התקשרו אליו והוא טוען שהוא תקוע בפקק בכלל בכיוון אחר בראשל"צ.

הזמן המשיך לחלוף לו, 40 דק', 45 דק', והרכב איננו.

כעבור שעה, הועיל בטובו הבוחן הנחמד לחזור עם הרכב, אחרי שהוא עשה סיבוב של 15 ק"מ!!

כמובן שישר שהוא הגיע בדקנו שהכל נמצא ברכב, אי אפשר כבר לדעת.

תגידו לי, אנשים במדינה הזו נפלו על הראש?

הסיבוב על הרכב אמור להיות במקסימום של 10 דק', ואולי 5 ק"מ של נהיגה - בטח שלא שעה ו-15 ק"מ!!

פשוט גועל נפש ההתנהגות של מכוני בדיקה ורישוי, ועוד לא התחלתי בכלל לדבר על הכסת"חים שרצים בבדיקות עצמם.

לפונים בפרטי אני אשמח לתת את שם המכון.

האם מדובר על "קומפיוטסט" במערב ראשל"צ.. כי אני נתקלתי בסיפור זהה לחלוטין שם לפני כשבועיים.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
לפני חודש הייתי במכון בדיקה בראשל"צ עם חברה של אמי שרצתה לרכוש טויוטה יאריס

אחד הבוחנים לקח את הרכב לבדיקה, עברו 10 דק'... 20 דק', חצי שעה... והרכב עדיין לא חזר

בעלת הרכב ואני התחלנו להתעצבן ובמקביל לברר היכן הבוחן.

הפקידות התקשרו אליו והוא טוען שהוא תקוע בפקק בכלל בכיוון אחר בראשל"צ.

הזמן המשיך לחלוף לו, 40 דק', 45 דק', והרכב איננו.

כעבור שעה, הועיל בטובו הבוחן הנחמד לחזור עם הרכב, אחרי שהוא עשה סיבוב של 15 ק"מ!!

כמובן שישר שהוא הגיע בדקנו שהכל נמצא ברכב, אי אפשר כבר לדעת.

תגידו לי, אנשים במדינה הזו נפלו על הראש?

הסיבוב על הרכב אמור להיות במקסימום של 10 דק', ואולי 5 ק"מ של נהיגה - בטח שלא שעה ו-15 ק"מ!!

פשוט גועל נפש ההתנהגות של מכוני בדיקה ורישוי, ועוד לא התחלתי בכלל לדבר על הכסת"חים שרצים בבדיקות עצמם.

לפונים בפרטי אני אשמח לתת את שם המכון.

זה מזכיר שירשור על אחד שקיבל קנס בזמן שהאוטו היה צריך להיות במוסך.

ממתי עושים סיבוב עם האוטו??? משהו חדש???

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מאז אני מעביר טסט כבר כמה שנים ב"טכנו טסט" רמת ישי, מכון מצויין, דקה אני שם, עובר, ונוסע.

כשגרתי באיזור ,גם כן הייתי מעביר שם טסטים.

הם בסדר

היה לי סיפור שהם לא מצאו את מס' השילדה - כל הטסטרים באו לחפש, עד ש"אחד שיודע" גילה לי איפה מסתתר המספר ברכב הזה .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
זה מזכיר שירשור על אחד שקיבל קנס בזמן שהאוטו היה צריך להיות במוסך.

ממתי עושים סיבוב עם האוטו??? משהו חדש???

פעם הייתה לי תאונה (מישהי נכנסה בי מאחורה כשאני עמדתי ברמזור). מלפני הייתה אלפא 145 (לא נראה לי שיש בארץ) ונכנסתי בה.

כשהגיע השוטר הוא רצה לקחת למאסר את זה שהיה מקדימה כי הוא היה מכונאי שלקח את האוטו לסיבוב. למזלו הגיע בעל המוסך וקיבל קנס במקום זה.

פורסם

אני רוצה לזרוק מילה טובה על מכון "חן" בפרדס חנה, שלמרות שקימבנו עלי תיקון נורת ברקס, לקחו סכום זעום של 5 ש"ח, אז עזבו אתכם, כאלה קימבונים אני אקח בכל טסט.

לא הרבה זמן, אנשים בסה"כ די אדיבים (למעט אחד שהיה פדופיל שצולם בכלבוטק או שידור חוקר או משהו כזה ושבוע לפני זה בדק לי רכב לפני קנייה), את האמת - המקום טוב.

יש לי נסיון עם הרבה מקומות יחסית - (שני רכבים בבית כבר 10 שנים), חלקם בצפון וחלקם פה באזור, באמת לא מקומות הגונים במיוחד.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...