Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, C5, 2004, HDI, או-טו-טו סוגרת 200K.

מהחורף האחרון המעצורים חורקים כאשר אני לוחץ בעדינות על הדוושה. שאני לוחץ בעדינות במהירויות גבוהות (120 ומעלה) נשמע רעש של חיכוך מתכת חלודה.

בטיפול האחרון (אחרי שהחלפתי מוסך כי הם פשוט עצבנו אותי, שניהם היו מורשים, אגב...) החליפו לי גם "סט צלחות בלמים קדמיות". הבעיה נפתרה אך חזרה עם הגשם הראשון.

חזרתי למוסך והם עשו "ניקוי ברקסים" (ללא חיוב), הבעיה הפסיקה אך חזרה אחרי בערך 10 ק"מ.

יש למישהו המלצה למוסך שמתמחה בברקסים באזור השרון-גוש דן שיוכל לפתור לי את הבעיה אחת ולתמיד? אין לי זמן/כוח לחזור שוב ושוב למוסך.

בתודה מראש,

פורסם

החליפו גם רפידות - או רק דיסקים?

האם אתה יודע במיקרה באילו צלחות השתמשו עד עכשיו, או שבמשך כול ה- 200 אלף זוהי הפעם הראשונה?

אם פעם ראשונה - נסה לבדוק אילו צלחות התקינו לך.

פורסם

גש אל חבר הפורום, ניצן, המנהל מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) המתמחה במכוניות הצרפתיות, "מוסך שאפט"

שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 ובקש או את ניצן או את שותפו דודי.

הם מקצוענים, אמינים, הוגנים וישרים ולא חוששים מאתגרים טכניים.

בפורום אוף טופיק בהמלצות על בעלי מקצוע וגם במסך זה, למעלה בדביק, תוכל למצוא המלצות עליהם.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

מנצל שירשור זה לשאול שאלה.

אצלי בפוקוס התחילו לפני כשבועיים חריקות - רק בבלימה בנסיעה איטית - עד עצירה.

במישוש ובמבט הצלחות נראות בסדר, הן לא חדשות לגמרי אבל נראה לי שבסדר.

רק ללכת למוסך לבדוק או שלמישהו יש רעיון?

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

חריקות ברקסים B4 שמונה חודשים על הכביש 14500 קילומטר, הייתי במוסך של סובארו ויש עוד הרבה מאוד בשר על הרפידות ועדיין חריקות, איך תסבירו את זה?

פורסם

MID, מכיר את התופעה הזאת מהפביה - מהרגע שהיא עלתה לכביש ועד הרגע שירדה ממנו

הבלמים שרקו כל הזמן (וזה לא הפריע לה לבלום מצויין).

כנראה שזה קשור לתרכובות החומרים שברפידה/לרמת הקושי של הרפידה

כל עוד הרכב בולם כמו שצריך - שזה לא ידאיג אותך יותר מידי... למרות שזה די מציק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרכב בולם יותר טוב ממה שחשבתי מאז שקניתי אותו ועד עכשיו אני עדיין מופתע מכוח הבלימה.

הרעש משגע את השכל ואני כבר לא יודע מה לעשות.. אולי בהמשך הזמן זה יעלם, אני מקווה :roll:

פורסם

רעשים מהבלמים זו תופעה מוכרת ונפוצה בהרבה כלי רכב, לרוב היא אינה משמעותית כלל מבחינת בטיחות ורק מטרידה ומתסכלת אך ניתנת לפתרון.

האשם הוא לא רק ברפידות והצלחות אך רצוי בהחלט כי הם יהיו ממקור ידוע ואיכותי. יש לבדוק גם את פחיות והקפיצים של הרפידות בלמים שבהרבה מקרים מוזנחים ע"י המכונאי שמטפל בבלמים, מצב הקליפרים והבוכנות שלהן, נקיון כללי וגירוז נקודות עיגון ותמיכה של חלקים נעים.

במקרים חריגים ניתן להשתמש במשחות יעודיות שונות שמסייעות לשיכוך הרעש.

פורסם

דניאל, האם אתה מתכוון לגירוז הנקודות בהן פלטת הברזל (זו הצמודה לחומר הרפידה ) יושבת על הקאליפר? דבר שיאפשר את תנועת הרפידה בתוך הקאליפר (מ- ואל הדיסק) ביתר קלות?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
חריקות ברקסים B4 שמונה חודשים על הכביש 14500 קילומטר, הייתי במוסך של סובארו ויש עוד הרבה מאוד בשר על הרפידות ועדיין חריקות, איך תסבירו את זה?

גם לי יש B4, ויש לי אותה בעיה בדיוק, אפילו החלפתי רפידות וצלחות, ועדיין..

פורסם
גם לי יש B4, ויש לי אותה בעיה בדיוק, אפילו החלפתי רפידות וצלחות, ועדיין..

למה החלפת גם רפידות וגם צלחות?? מה עשית ג'מיקאנה שלוש פעמים בשבוע??

• תוכן חדש...