Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי, כנראה שפספסת את כל המטרה של השרשור... תציץ למעלה.

כן, ראיתי את הכותרת, פשוט הבעתי תסכול.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז איפה כן אפשר ללכת להנות מבלי לסבול מערסים לידך?

mayrun כתב:

יוסי, כנראה שפספסת את כל המטרה של השרשור... תציץ למעלה.

כן, ראיתי את הכותרת, פשוט הבעתי תסכול.

יוסי.

אז גם התעלמת מהמטרה של השירשור/כותרת וגם לא קראת באשכול.

תתיחס לתגובה 6.

מקומות עם אחוז נמוך מאוד של אנשים בעלי אגו שבאו לעשות שמח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI קראתי את השרשור ולא, לא התעלמתי משום הודעה. אני אחד שנוהג בדר"כ,כמו בשרשור הזה, לקרוא את כל התגובות ואז להגיב. אני לא פה מאתמול.

עדיין לא ראיתי מקום שקרוב להיות מושלם. תמיד הוא יהיה או מסריח, מיקום לא משהו, מוזיקה על הפנים או מלא ערסים.

בריץ' שהצגת דווקא הייתי. המקום טוב, האוכולוסיה לא משהו.

כשיהיה מקום טוב לבלות בו, אני אהיה שם, אפילו אני אלך לשם כדרך קבע. לצערי עדיין לא מצאתי, וכמה שאתה מבקר יותר במקומות כאלה ומתאכזב מחדש ככה יורדת לך המוטיבציה להמשיך לחפש.

נראה לי בסופו של דבר שאני אצמד למועדוני הסנוקר למיניהם, שם אני בטוח נהנה. עדיפות גדולה לרשת לנקולן שהייתי ברוב הסניפים שלה (חוץ מי-ם) ועדיין לא החלטתי איזה אני הכי מעדיף כי כולם פשוט מעולים, אם זה איכות השולחן והמקלות, היחס של העובדים, המיקום של השולחנות אחד מהשני (לא צפוף מדיי גם כשהמקום מלא) המיקום (ת"א רשל"צ חולון רעננה) שכולם בזמן נסיעה קצר ממני ואם זה איך שהמקום נראה, רואים שעם השקעה באה התוצאה.

לעומתם הייתי באולמות סנוקר אחרים, בעיקר פרטיים ומקומיים ופשוט התבאסתי לשחק שם.

מי יודע אולי יש גם דאנסברים טובים באמת באזור. שווה לחפש.

בינתיים פרשתי לסנוקר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חזרתי עכשיו מסיבוב בפארק המדע, הטרומן היה מפוצץ באנשים שהמתינו בחוץ והתחננו שיכניסו אותם אז ויתרנו.

בעניין הסנוקר, תנסה את ה סקורס בא.ת הישן בראשל"צ, לא תתאכזב.

פורסם

דווקא ההמלצות שלי היו יותר לכיוון אלו עם מוזיקת ההאוס, שמהשורש שלה היא מסננת את הערסים.

אבל שם אין איפה לשבת.

מקום מושלם ?

זה כמו לימצא בחורה מושלמת .

בשביל זה קיימות פשרות, ועם הפקטור שלהם התוצאה מושלמת.

רק צריך להסכים עם זה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...