Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הסתכלתי בספר טיפולים וכתוב שם כל שנה, או 20,000...

כן כתוב, לבעלי ק.ספורט, מצורף דף נוסף.

במוסך אמרו שאין הבדל מחבינת הטיפולים. נשמע לי מוזר...

שאלתי:

האם יש דף נוסף? איפה משיגים אותו?

(בשירות לקוחות לא יודעים על מה מדובר, כמובן...)

האם יש אכן הבדלים במרווחי הטיפול? בהחלפות השמנים/דלקים/פילטרים השונים?

:shock:

HPIM0034_111.JPG

רון

פורסם

אתה צריך לשנן את מה שכבר אמרתי לך, כל מה שנאמר ע"י "קרסו" והמוסכים "המורשים" שלו זה bullshit אם אתה רוצה אימפורמציה מדוייקת לגבי האוטו שלך, תפנה לאתר של "רנו" העולמי , ותכתוב להם אימייל לגבי פרטים וטיפולים לרכב שלך, ותציין איזה "יבואן" יש להם בארצנו...

לגבי הטיפולים וכו' אין מצב שלקליאו הרגילה ולקליאו ספורט יהיו אותם טיפולים.

בעיקרון אם אתה משתמש בשמן מנוע 5W40 סינטטי מלא, אז מומלץ להחליפו כל 10Kק"מ.

חשוב - תתעקש לקבל מה שאתה רוצה, אם המוסך המטפל לא מוכן לענות לדרישותיך תעבור למוסך אחר.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אתה צריך לשנן את מה שכבר אמרתי לך, כל מה שנאמר ע"י "קרסו" והמוסכים "המורשים" שלו זה bullshit אם אתה רוצה אימפורמציה מדוייקת לגבי האוטו שלך, תפנה לאתר של "רנו" העולמי , ותכתוב להם אימייל לגבי פרטים וטיפולים לרכב שלך, ותציין איזה "יבואן" יש להם בארצנו...

חשוב - תתעקש לקבל מה שאתה רוצה, אם המוסך המטפל לא מוכן לענות לדרישותיך תעבור למוסך אחר.

לך בספר טיפולים רשום מרווח טיפולים שונה? אני לא עושה מעל 10K בשנה, כך שכל שנה אני בטיפול, מינימום. כך שבכל מקרה בכל טיפול, מחליפים לי שמנים...

מה חוצמזה, דברים אחרים שדורשים טיפול יותר תכוף?

רון

פורסם

לך בספר טיפולים רשום מרווח טיפולים שונה? אני לא עושה מעל 10K בשנה, כך שכל שנה אני בטיפול, מינימום. כך שבכל מקרה בכל טיפול, מחליפים לי שמנים...

מה חוצמזה, דברים אחרים שדורשים טיפול יותר תכוף?

אצלי בספר טיפולים (וד"א - גם בספר טיפולים שהמוסכים המורשים קיבלו מ"קרסו") החדש כתוב טיפול כל שנתיים או 30Kק"מ :shock::!:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אצלי בספר טיפולים (וד"א - גם בספר טיפולים שהמוסכים המורשים קיבלו מ"קרסו") החדש כתוב טיפול כל שנתיים או 30Kק"מ

זה נכון, אבל כל שנה או 15,000 יש לך טיפול יזום.

לא?

:shock:

רון

פורסם
אתה לא עושה 10K בשנה ?

איך אתה מצליח ?

אני עושה 25 - 30 K בשנה :lol:

על הראלי?!

תמכור תמכור...אתה גומר את הצרפתייה... :D

אין רחמנות???????!!!!!!!! :wink:

קנה דיזל, יא עושק ראלי שכמוך.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
אתה לא עושה 10K בשנה ?

איך אתה מצליח ?

אני עושה 25 - 30 K בשנה :lol:

על הראלי?!

תמכור תמכור...אתה גומר את הצרפתייה... :D

אין רחמנות???????!!!!!!!! :wink:

קנה דיזל, יא עושק ראלי שכמוך.

לא על הראלי ,

עליה אני עושה בערך 10-15 בשנה ...

אבל בג'ז אנחנו כל המשפחה עושים בערך 30K בשנה ..

דרך אגב , זה בכלל לא עשיקת רכב , אל תשכח שרוב הנסיעה היא בין עירונית , הרי נסיעה עירונית שוחקת פי 2 לפחות מנסיעה בין עירונית ....

אנחנו עושים 80% בנסיעה בין עירונית .

• תוכן חדש...