Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרישיון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אם עברתי דירה אז אני צריך להודיע למשרד הרישוי שישלחו לי רישיון חדש??

אם כן אני צריך לשלם עליו עוד פעם או שהם שולחים בחינם??

ואם תוכלו לרשום לי את המספר שלהם(באזור חולון אם זה משנה) שאני יתקשר לעדכן אותם ...

תודה וחג שמח אנשים smile2rz.gif

פורסם

גוגל הביא את התשובה הזאת:

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_3N9/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_27V/.ce/7_0_3NV/.p/5_0_3AJ/.d/2?PC_7_0_3NV_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_37#7_0_3NV

אני לא מבין אנשים שמחפשים טלפון של משרד הרישוי בפורום במקום במודיעין בזק או באתר משרד התחבורה.

גם אם תעדכן כתובת במשרד הרישוי, לא ישלחו לך רישיון חדש.

את הכתובת החדשה אתה תראה בחידוש הבא של הרישיון.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בסדר את הטלפון הייתי יכול למצוא לבד רק רציתי לדעת אם אני צריך לשנות ברישיון את הכתובת..

אז אתה אומר שלא צריך לעדכן אותם ?ולא ישלחו רישיון חדש??

• תוכן חדש...