Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגז' לא נפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה יופי.

הגעתי לאיזה פחח לתקן את הטמבון. הסתכל אמר סבבה אולי אפילו אפשר עוד היום להספיק לסדר את זה. ביקש ממני לפתוח באגז, פתחתי, הוא הרים וסגר וביקש לפתוח עוד פעם.

זו הייתה פעולה תמוהה מאוד שלו שהוא סגר אותו כי מאז לא הצלחנו לפתוח, שאנחנו לוחצים על הכפתור בתוך האוטו שומעים מאחורה כאילו קול כזה אבל לא נפתח, גם לא עם המפתח, גם לא אחרי כמה שעות, גם לא אחרי מכות בקיצור כלום לא עזר.

הוא אמר לי לבוא בשלישי והוא יוריד את הכיסאות וינסה לפתוח מבפנים.

:evil:

פורסם

ניראה לי זאת איזה מזימה שלו.....

עובדה שהוא נפתח לפני זה.....

את תיהיה פריאר אל תשלם לו שקל על הבגאז'!

צום קל

יוצא לריס?

פורסם
ניראה לי זאת איזה מזימה שלו.....

עובדה שהוא נפתח לפני זה.....

את תיהיה פריאר אל תשלם לו שקל על הבגאז'!

צום קל

גם לי זה נראה מוזר שבהתחלה הוא נפתח ואז הוא סגר אותו ולא נפתח יותר

אני חושב שהוא פשוט רוצה להרוויח עליך יותר כסף!

פורסם

הוא בסה"כ רצה להראות לך שמלבד המגן האח', גם הפח האחורי התעקם ויש צורך ליישרו ולכוון בהתאם את מנעות תא-המטען.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
וזה מעין צורך לשתף אותנו בסיפור או בקשה לעזרה ?

אם יש למישהו רעיון אשמח אם הוא יוכל לתרום ולעזור.

ואני לא חושב שהוא עשה איזה משהו.. באמת שלא.. כי אחר כך מעל שעה ניסינו לפתוח חשבנו אולי זה אלקטרוני עשינו סיבוב עם האוטו וזה וחיכינו ופה ושם. זה ממש לא נראה קטע שהוא בא לסדר אותי.

פורסם

תעשה אתה את מה שהוא מתכנן לעשות ביום שלישי.

תשכיב את 2 המושבים האחוריים (באמצעות שחרור התפס שבגב המושב).

ותכנס פנימה אל תא המטען מכיוון פנים הרכב.

תבדוק האם הוו/כבל תפוס.

תבקש ממישהו שישחק עם הידית בשמן שאתה בפנים ותנסה לאתר את הבעיה.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. כנראה הפגוש מעך משהו. :(

זה שהוא נפתח פעם ראשונה לא אומר כלום - בזמן הפתיחה החלק העקום "נכנס" פנימה ואז הבאגאז' נסגר עליו. קורה לעיתים קרובות בפגיעות מאחור.

2. לקפל מושבים מאחור, לזחול לתוך הבאגאז' עם מברג ופנס ולנסות לפתוח את המנגנון מבפנים. בזהירות. אם לא ילך, ללכת לפחח מיקצועי, עדיף אחד שמכיר את הרכב - אתה ממש לא רוצה לראות פגוש מחובר לפח עם ניטים (ע"ע מוסכי הסדר).

P.

פורסם
1. כנראה הפגוש מעך משהו. :(

זה שהוא נפתח פעם ראשונה לא אומר כלום - בזמן הפתיחה החלק העקום "נכנס" פנימה ואז הבאגאז' נסגר עליו. קורה לעיתים קרובות בפגיעות מאחור.

P.

אבל הדפיקה היא רק למטה... :mad:

פורסם

במבט רגיל מבחוץ קשה לראות את כל הנזק, באוטו של אמא שלי נכנס רכב מקדימה ולא נראה נזר רציני חוץ מהסמל שנשבר, אבל מבט יותר מעמיק הראה שכל הקורה מאחורי הפגוש התעקמה פנימה, ושני הרדיאטורים (קירור ומזגן) נמעכו על המנוע ועוד נזקים סביבתיים.

תנסה ללחוץ קדימה על החלק התחתון של הבגז' כשאתה מנסה לפתוח אותו כדי להוריד לחץ מהלשונית נעילה, אם זה לא יעבוד בחלק מהרכבים אפשר לפרק את הלשונית מתוך הרכב.

בהצלחה.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• תוכן חדש...