Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית לכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446095,00.html

בנוסף בעולם שמשתדל בשנים האחרונות להיות ירוק יותר ויותר פוליטיקלי קורקט, מתי לדעתכם יעצר מירוץ החימוש של ההספקים ?

ולסיום למה אודי מתעקשים לייצר את הדגמים הכי משוגעים שלהם במרכב סטיישן ?

פורסם

הכירות מעמיקה יותר עם שוק הרכב האירופאי ודרישותיו יתנו לך מענה לשאלה בדבר השימוש במרכב הסטיישן.

מירוץ החימוש ימשך כל עוד תהיה דרישה לרכבים אילו, ובעיקר כחלון ראווה ליכולות הייצרן להיות בטופ של הטכנולוגיה העכשווית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לכל היצרנים הגרמנים יש "פטיש" לסטיישנים. 2 הסיבות העיקריות הן :

1.שבגרמניה (ובעוד מספר מדינות) , סטיישנים מוכרים כרכבי עבודה מוכרים במס.

2.הגרמנים הם עם שמטייל המון בכל רחבי אירופה. בסטיישן מגודלת יש מקום בשפע ל 5 אנשים + הרבה ציוד לשבוע טיול.

בקשר לפטיש של סטיישנים עתירי שרירים, את האופנה הזאת אכן המציאה אוודי (עם ה RS4 המקורית אם אני זוכר נכון), תחשוב לבד, אני מציעה לך קנגו (במידה ואתה צריך לעסק שלך רכב מסחרי)כמו שיש כיום בארץ או קנגו עם 250 כ"ס ושילדה בהתאם, את מי תיקח? :twisted:

הגרמנים מטיילים בכל רחבי אירופה וגוררים אחרים משקולות כבדות ומכוערות שנקראות קרוואן:|, צריך הרבה כח בשביל לסחוב את המשקולת המכוערת הזאת למרומי האלפים או לחצות איתו חצי יבשת.

לחילופין, אם אתה נוסע הרבה לטיולים ותמיד מתבאס מקצב ההתקדמות של האוודי 100 1800 סמ"ק שלך(עמוסה ב 5 נפשות ו300 ק"ג ציוד) בכבישים ההרריים של האלפים, פתאום מציעים לך להחליף את האוטו שלך לרכב שיתן לך את אותו מרחב ונוחות, רק שעם 300 כ"ס צנועים, לא תיקח? :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אקח בשתי ידיים :-D

פשוט נראה לי מוזר שהדגם הסדרתי החזק ביותר של אודי הוא סטיישן ולא ה S5 לדוגמא.

אולי הם לא רצו לפגוע במכירות למבורגיני וכיוונו אל ה 911 וה 430 עם ה S5.

פורסם

האמת היא שלאודי שנות ארוכות פשוט לא היתה מכונית סטיישן ממש,אלא גירסת מרכב שניקראה אוואנט.

גם ה 100 C2(שיוצרה בין 76'-83')וגם הדגם שבא אחריה,ה C3 הוצעו עם מרכבי אוואנט,בכל גירסאות המנוע.

גם ב.מ.וו נקטו בדרך דומה,רק שאצלם ניקראה גירסת המרכב הזו טורינג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אולי הם לא רצו לפגוע במכירות למבורגיני וכיוונו אל ה 911 וה 430 עם ה S5.

אני יודע שזה קצת טפשי שאני מצטט את עצמי אבל נזכרתי מאוחר מידי מכדי לערוך.

הכוונה הייתה ל R8

פורסם

זה לא לגמרי נכון שהגירסה הכי חזקה היא סטיישן.

סטיישן הוא אחד המרכבים.

כמו שהאחות הקטנה (ה-RS4) מוצעת גם כסדן וגם כסטיישן.

בעתיד אגב תופיע גם RS5 (לא זוכר הייכן קראתי את הידיעה).

נ.ב.

אני מוכן לקנות את הסטיישן רק כדי לראות את הפרצוף של בעל ה911 כאשר אני עוקף אותו.

פורסם

הערה קטנה...

הRS6 הקודמת האיצה ל-100 ב4.5 שניות (וכמובן 250 קמ"ש מוגבלים אלקטרונית) "רק" עם 450 (או 480?) כ"ס!

למה ה120 כ"ס הנוספים האלו? לפצות על יותר משקל? להגיד ש"לנו יש יותר"?

המירוץ הזה קצת מוגזם ומיותר ובלי תוצאות של ממש.

מעניין

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...