Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל אנשיי הפורום

אני מחפש את אישור (מספר או קוד) ההומולוגציה של FIA ליונדאי אקסנט 2001

ולכל השואלים אז כן הפכתי את גוגל ולא מצאתי

אז אני מאמין שיש פה אנשים עם ידע יותר נרחב איפה לחפש

בתודה מראש כפיר

אין לי בעיה עם מי שנוסע לאט יש לי בעיה עם מי שחושב שהוא יודע לנסוע מהר

פורסם

רגע, הומולוגציה זה ייצור גירסאות חוקיות לכביש של רכב מירוצים, ע"מ שהרכב הנ"ל יעמוד בתקנות של קטגוריית מירוצים מסויימת.

אז איך קשורה לזה יונדאי אקסנט?

או שאני טועה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צלם בהיכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שבת שלום

ל ACCENT WRC יש מנוע 2L מה קוד המנוע שלו או על איזה בסיס

של מנוע הוא בנוי ? כי פה לא ראיתי את זה

http://holland.hyundai-motor.com/user/showroom/UserCar/CarForm2.aspx?Menu_no=311&MenuName=Rally%20Car&carcode=03&CarName=Accent&PageName=rally%20car01

וגם לא פה

http://www.rallycars.com/Cars/Hyundai/Accent_WRC_Specs.html

ושאלה שניה שלא קשורה לפורום הזה כי לא רציתי לפתוח סתם הודעות

האם השילדה של ACCENT 95 היא אותה שילדה של 2001 למרות הצורה החיצונית השונה ?

תודה מראש לכל המתענינים

כפיר

אין לי בעיה עם מי שנוסע לאט יש לי בעיה עם מי שחושב שהוא יודע לנסוע מהר

• תוכן חדש...