Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

אני רוצה לשים סאבוופר אם מגבר אני מפחד שיגנבו לי את זה לאחר שאני משקיע בזה האם ניתן לפרק אותם שאני יוצא מהאוטו והאם זה יגרום נזק כך שאני יפרק כל פעם תודה

פורסם

לא הדבר הזה לא יגרום לשום נזק, רק תוודא שהמערכת כבויה, ורק אז תנתק את הסאב, הנזק היחיד שאהיה הוא שחיקה של טרמינל החיבור ובלאי של קצוות החוטים.

דני

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

לפרק מגבר, משמעו לפרק אותו מהתושבת שמחזיקה אותו, להשאיר את כבלי ה "+", "-" ורימוט משוחררים, RCA משוחרר ואת כבלי הרמקולים משוחררים, אז הייתי ממליץ להתקין אותו כך שלא יראו אותו גם כשהבאג' פתוח (נעשה כבר בעבר).

בקשר לפירוק הסאב כל פעם, אל תשכח שמדובר בתיבה של כמה ק"ג במקרה הטוב, מה שגם זה פותח עיניים לא מעט כל פעם שאתה מוציא ומכניס חזרה לרכב.

עדיף לקבע את התיבה פיזית מחלקה הפנימי לגוף הרכב, ולחבר את דרייבר הסאב עצמו עם הרבה ברגים. (שלוש נקודות)

 

מקווה שעזרתי

מתחדשת*

פורסם

ושאתה תיסע למסיבה\מסעדה\כל מקום חוץ מתחת לבית עם הרכב שלך אתה גם תפרק את הכל? ואיפה תשים הכל? :?

 

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מילא לנתק את הסאבוופר, אבל לפרק בכל פעם שאתה יוצא מהרכב את המגבר זה לא הכי נוח, מסכים איתי?

במקום זה, לא עדיף לעשות בניה כלשהיא ולהרכיב את המגבר מאחוריה כשהיא מסתירה אותו?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא תמיד מספיק להסתיר אותו... אבל לפרק/להרכיב מגבר כל פעם מחדש - זה סיפור מהסרטים. אחרי פעם-פעמיים החשק לעשות את זה ישאף לאפס!

פורסם

טוב תודה לכולם אני ישים את המגבר ומלפניו את הסאב וכך הוא יסתיר ויתקע חזק ככל האפשר את הסאב וופר אר תתגידו לי להיכן להבריק אותו את הסאב?

פורסם

אתה חושב שזה משנה מה רואים? סאב או מגבר? הרי אם יש סאב, ברור שיש גם מגבר.

תחזק אותו ונקווה לטוב.

פורסם

כשמתקינים מערכת - אין מה לעשות, זה אחד הסיכונים.

לא יעזור אם תבריג או תסגור אותו בתוך כספת. מי שרוצה לגנוב - גונב.

 

ובזאת תמו דיוני הגנבות בפורום.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...