Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לקנות לרכב ריפודים אבל שלא יראה עזה , אני מתכוון בלי הרבה "קישוטים" וקשקושים, חשבתי על ריפודים מבד פשוטים בצבע שחור בלי כיתובים בלי כלום.

אני כרגע עם הריפודים האורגילנים והם דיי התלכלכו ונהרסו... אני די נעול על ריפודים פשוטים מבד שחור בלי שום דבר ואם אין כאלו אז לפחות כמה שפחות קשקושים וכיתובים...

אני גר במודיעין אבל אני מוכן לסוע לת"א ירושליים וכל עיר שהיא מרחק עד שעה נסיעה אבל בעקרון אני מקווה לקנות את הריפודים באיזור גוש דן או באיזור ירושליים.

למישהו יש מושג איפה אני יכול לרכוש ריפודים כאלו ואיפה יש מבחר גדול של ריפודים?

ועוד משהו יש לי כל מניי שפשופים על האוטו יש דרך כלשהי שאני יוכל למזער את הנזק הנראה לעין בלי ללכת לפחח? כלומר לקנות ספריי\משחה\משהו שיעזור לי לצמצם את הנזק הנראה לעין?

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

בקשר לכיסויים - אוטו דיפו.

בקשר לשפשופים - בצע חיפוש על פוליש ועל ווקס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בקשר לכיסויים - אוטו דיפו.

בקשר לשפשופים - בצע חיפוש על פוליש ועל ווקס.

יש לנו אוטו דיפו במודיעין והמבחר שם לא מי יודע מה גדול בנוסף פעם אחרונה שקניתי ריפודים לאוטו השני שלנו לא ראיתי ריפודים כמו שאני מחפש (שחורים חלקים בלי כלום) וגם הייתי באוטו דיפו בצומת ביל"ו וגם שם למרות המחבר הגדול לא ראיתי משהו מיוחד ולא התלהבתי ממש, בכל מקרה יש מקום אחר לריפודים או שרק צומת בילו?

פורסם

לדעתי לך תנקה את האורגינאלי ותקנה גופיות שחור חלק כמו אצלי.

יש כתם? הסרה והרכבה פשוטה ואחרי מכונת כביסה זה ניראה פצצה:lol:

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לדעתי לך תנקה את האורגינאלי ותקנה גופיות שחור חלק כמו אצלי.

יש כתם? הסרה והרכבה פשוטה ואחרי מכונת כביסה זה ניראה פצצה:lol:

גם אופציה טובה

יש לך תמונה אולי איך זה יושב? ואיפה אני יכול לקנות גופיות? וזה גם לכסאות האחורים או רק למקדימה?

פורסם

רוב הריפודים מגיעים מ2-3 יבואנים.

בעקרון, נסה בחנויות אביזרים, אייס, הום סנטר וסניפים שונים של אוטו-דיפו.

מה שיפה באוטו-דיפו זה שהם מרעננים את המבחר דיי הרבה ככה שמה שהיה נכון ללפניי חודשיים לא נכון להיום.

יש ריפודים (גם באוטודיפו מוכרים אותם) שנתפרים לך לפי מידה וצבע.

כלומר אתה אומר את חלוקת המושב שלך, יש ידית במשענת מאחורה, או שאין ידית, כמה כיסויי ראש יש וכו'.

ד"א, איזה VW יש לך?

כי אם יש לך כריות אוויר צידיות במושבים, אז יש לך בעיה.

בנוסף, אני הייתי ממליץ לך במקום לזרוק כסף על מושבים לנסות לקחת את הרכב לניקוי מושבים מקצועי.

יש אפילו איזה מישהו שמגיע לך עד הבית, קובי פינוק לרכב שמו, תעשה חיפוש עם השם שלו בפורום.

יש מצב שהריפוד יחזור למצב הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב וגם זה ייראה פי 1000 יותר טוב מכל ריפוד שהוא.

פורסם

יש לי פולו 2001 קומפורטליין כלומר 4 כריות אוויר 2 קדימה 2 אחורה כך שאין לי כריות בצד...

אממ נפל לי גחל של נרגילה על הריפוד אבל עם זה עוד איך שהוא אפשר לחיות הריפוד נראה כמו הכומתה של חטיבה 900 (וזה לא יפה) בקיצור בכל מקרה אני חושב שכיסויים שחורים חלקים יהלמו את האוטו יותר מאשר הריפודים המקוריים...

ואני מעדיף להישאר בתקציב של מתחת ל200 שקל...

פורסם
יש לי פולו 2001 קומפורטליין כלומר 4 כריות אוויר 2 קדימה 2 אחורה כך שאין לי כריות בצד...

אממ נפל לי גחל של נרגילה על הריפוד אבל עם זה עוד איך שהוא אפשר לחיות הריפוד נראה כמו הכומתה של חטיבה 900 (וזה לא יפה) בקיצור בכל מקרה אני חושב שכיסויים שחורים חלקים יהלמו את האוטו יותר מאשר הריפודים המקוריים...

ואני מעדיף להישאר בתקציב של מתחת ל200 שקל...

גבר אתה טועה, 4 כריות אוויר זה 2 קדימה (מלפנים) ו2 בצד (יוצאים מתוך הכיסא נוסע בין החוגרה בצד לכיסא)

אין דבר כזה כריות אוויר מאחורה, אפילו רכב עם 8 כריות לא מגיע עם כריות אחורה...

פורסם

לקנות באוטו דיפו ריפודים זאת לא קנייה חכמה.

יש 2 חברות מובילות בארץ לייצור גופיות וכיסויים מלאים - 'פוגל' ו'הדר רוזן' שידועים גם כ- HR

תתקשר אליהם ותשאל מי מחזיק את המוצרים שלהם באיזור מגורייך וסגור עניין, זה ייצא זול יותר מאוטודיפו.

פוגל - http://www.fogel.co.il/Site/pages/homePage.asp

הדר רוזן - http://www.hadarrosen.com

מתן

פורסם
הייתי מעוניין לקנות לרכב ריפודים אבל שלא יראה עזה , אני מתכוון בלי הרבה "קישוטים" וקשקושים, חשבתי על ריפודים מבד פשוטים בצבע שחור בלי כיתובים בלי כלום.

אני כרגע עם הריפודים האורגילנים והם דיי התלכלכו ונהרסו... אני די נעול על ריפודים פשוטים מבד שחור בלי שום דבר ואם אין כאלו אז לפחות כמה שפחות קשקושים וכיתובים...

אני גר במודיעין אבל אני מוכן לסוע לת"א ירושליים וכל עיר שהיא מרחק עד שעה נסיעה אבל בעקרון אני מקווה לקנות את הריפודים באיזור גוש דן או באיזור ירושליים.

למישהו יש מושג איפה אני יכול לרכוש ריפודים כאלו ואיפה יש מבחר גדול של ריפודים?

ועוד משהו יש לי כל מניי שפשופים על האוטו יש דרך כלשהי שאני יוכל למזער את הנזק הנראה לעין בלי ללכת לפחח? כלומר לקנות ספריי\משחה\משהו שיעזור לי לצמצם את הנזק הנראה לעין?

תלך לוואדי ג'וז בירושלים אתה תמצא שם ריפודים מכל סוג שרק תרצה במחירים מעולים.

פורסם

הסתדרתי בפתרון זול ויצירתי... לדעתי זה יפה (התמונה קצת נמרחת מצטער...):

http://img254.imageshack.us/img254/4669/imgp0544fz5.jpg

פשוט עד שנה שעברה שיחקתי כדורסל בקבוצה ואני עכשיו לפניי גיוס ושמתי לב שלא יוצא לי ללבוש תחולצות האלו אז אמרתי נראה איך זה יצא בינתיים החברים אהבו וגם אני :)

ובקשר לכריות אוויר תודה חידשת לי הייתי בטוח שזה גם מאחורה אבל לפי מה שאתם אומרים אין כזה דבר.

• תוכן חדש...