Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וטיפ קטן - אל תעשה שום דאווינים באוטו, שום זריקת תחת או האצה מהירה.

בודדות הבנות שמתרשמות מזה.

רק 10% מהן אוהבות גבר שיודע לנהוג.

המוטו שלהן - אם אתה כזה טוב בכביש, אתה חייב להיות גם כך בסקס.

אביחי

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מציע איזה קפה/פאב, אפשר לשלב את זה עם ביליארד/סנוקר (שמישהו יסביר לי אולי מה ההבדל ביניהם? :) )

קפה:

coffee_morning.jpg

פאב:

20060522-110535-Tir-na-nOg-Irish-Pub.jpg

ביליארד:

(אל תתיחס לכדורים, ביליארד זה סוג המשחק שבו ישנם כדורים מקל ושולחן, זה כמו לאמר מירוץ מכוניות)

billiard.jpeg

סנוקר:

(משחקים על שולחן ביליארד עם מקלות של ביליארד רק הכדורים וחוקי המשחק שונים מ של POOL)

6ft-DL-Snooker-large.jpg

POOL:

(כדורים וחוקים שונים)

Pool%20Game.jpg

מקווה שעזרתי לך

אנו אוהבים לעזור לאנשים במצוקה :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל אחד יכול להיות רומנטי ומושך.

בתור אחד שמכיר את אלון, אני ממליץ לך לקחת את מה שהוא אומר בשתי ידיים. אם הוא הצליח להיות רומנטי ומושך בעיני מישהי, כל אחד יכול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי בפגישה הראשונה- לא ים, לא סנוקר, לא מקום רועש מידי וצפוף ובטח שלא מקום שצריך לחכות שעה לפני שנכנסים.

מקום שקט יחסית כדי שלא תצטרכו לצעוק וכדי שתהיה אוירה נחמדה ולא מלחיצה.

בהצלחה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מישהו קרא לי ?

:shock:

מה לי ולבחורות ? זה הרי ידוע שאני דלוק על בוריס . ( gsi16V = בוריס )

יש כמה אופציות , צריך לברר איזה סוג בחורה עומדת מולך .

בגדול , טיול ( לשם ההיכרות ) ואח"כ למשהו שונה יותר . המועדף זה סרט מצחיק .

בסך הכל אם היא תצחק , זה אומר שהיא נהנית . ואם היא נהנית אז היא תרצה שוב .

פשוט , לא ?

קח טיפ שלא הרבה מודעים אליו :

אם היא אוהבת אנדרנלין , אז בפגישה השנייה לך על קארטינג .

היא תהנה ולא תפסיק לדבר על איזה נינג'ה היא היתה בפניות ואיזה טיל היא היתה בישורת...

שוב , היא תהנה כל כך ומי יודע , אולי בסוף הערב תהיה אחד היחידים כאן בפורום שהם לא בתולים . כולל הנשואים .

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אביחי

וחבל שכך, אם הן היו מעריכות גברים כאלה, הפורום הזה היה צריך להקרא "רומנטיקנים חסרי תקנה"

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

המוטו שלהן - אם אתה כזה טוב בכביש, אתה חייב להיות גם כך בסקס.

בנות לא מתרשמות מהשתוללויות על הכביש כי הן מפחדות וזה לא מושך אותן, חוץ מזה אם תדפוק את הרכב בדרך לדייט זה יהיה מזה סרט רע (ואז גם תוכל להיכנס לשירשור הפאדיחות הגדול).

לגבי מיקום הדייט, זה תלוי - אני יצאתי עם מישהי בפעם השניה למסיבה והיה מעולה, נהנו ביחד והאלכוהול עשה טוב לשנינו :-P זה גם נותן לך להכיר צדדים אחרים בבחורה.

פורסם
ואל תשכח לקחת גומי בארנק. ( לא ללעיסה! )

אין לדעת מה יהיה.

לדייט ראשון?

עדיף לא לפתח ציפיות יותר מדי.

תכלס, כמו שאמרו לך, תדבר איתה, תתעניין בה - אבל תראה לה גם משהו מעצמך.

בהצלחה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה שקונדסון אמר תשנן ותזכור - תהיה מה שאתה וזה הכי טוב, הרי בזה היא גילתה עניין מלכתחילה, לא ?

תשתדל לשמור על קשר כלשהו בSMS, שיחות טלפון וכו' עד שתתראו, וכשתתראו כל דבר שתעשה יהיה בסדר. פשוט בלו יחד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה מזכיר לי שכשחברה שלי ואני התחלנו לצאת, באחת הפעמים הצטרפה אלינו לנסיעה אחת החברות שלה.

העניין הוא שבמהלך הנסיעה התחוור שהטרמפיסטית דווקא חובבת G (ולאו דווקא מהסוג שנשים נולדות איתו). החלטתי לבדוק את העניין, ולאחר שהורדתי את חברתי בביתה ונשארתי רק עם החברה שלה ברכב, עשיתי כמה ניסויים. התחלתי בעדינות ולהפתעתי הרבה זה נגמר בצעקות... של עונג! :shock: החלטתי להרים קצת את הרף, וגם הפעם התוצאות לא אכזבו: הבחורה היתה מאושרת.

גם עם חברה שלי עשיתי בהתחלה את אותם ניסויים. גם איתה זה הסתיים בצרחות, אבל לא כאלה שאתה רוצה לשמוע. אל דאגה, עם הזמן היא כבר התרגלה :twisted:

אז כן, יש בנות שהפטיש שלהן זהה לפטיש שלנו ואז השמחה רבה. איך שלא יהיה, לא כדאי לבדוק את העניין הזה בדייט הראשון. פוטנציאל הנזק גבוה מתוחלת התועלת, וממילא תוכל לברר את זה בשלב מאוחר יותר, בו הסיכון יהיה נמוך יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

GSI - תודה רבה. ועכשיו לשאלה השניה. דייט שני, הבחורה יודעת שאולי נגיע אליי לדירה. עכשיו חשבתי על איזה סרט בDVD וערב יין וגבינות. יש לך עצות לאיזה דברים אני חייב שיהיו בבית (מבחינת כיבוד... וכו')?

אם אתה כבר בשוונג :lol: אני שואל כי נראה לי שיש מצב שייצא פה משהו רציני. ואני רוצה להיות On the safe side.

[אני חשבתי על בקבוקי מים מינרליים/פרייה, פירות כמו סברסים/ענבים וכו' קצת קרקרים אולי, גבינות איכותיות...?] צריך משהו שיעשה עליה את הפוזה של ההשקעה. הדייט הראשון, להלן "הביליארד" היה מצוין, ו...אני מחפש טיפים לדייט הקרוב.

שא ברכה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...