Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון הייתי בראשל"צ עם חברה שלי,ובדרך חזרה לבת ים נתקלנו בניידת משטרה שכנראה צילמה אותי (נהגתי על 65 קמ"ש).

זה קרה בקטע הכביש שבין קרית בן גוריון בחולון לבית העלמין (בדיוק מול תחנת דלק היובל- למי שמכיר).

הכביש המדובר הינו כביש רחב עם 3 נתיבים,ובשעה שזה קרה (חצות וחצי) הכביש כמעט ריק.

השאלה שלי היא כזאת- ניידת המשטרה חנתה במקום חשוך שמיועד לעצירת אוטובוסים (שוב, התחנת אוטובוס שמול תחנת דלק היובל לכיוון בת ים),ללא אורות דלוקים או פנסי איתות, ובנוסף השוטרים בניידת פתחו את תא המטען באופן שמי שהגיע מאחורי הרכב בכלל לא יכול להבחין שזה רכב משטרתי,ובזמן הזה הם ישבו בפנים ומימל"זו את העוברים בכביש.

העניין הוא שהבנתי שניידת משטרה שעומדת בצידי הכביש במטרה לתפוס עבירות מהירות וכו' צריכה לעמוד באופן שהיא לא תיהיה מוסתרת על מנת שאנשים יזהו שזו ניידת משטרה.

האם הדבר נכון?

כמו כן,העבירה הזו (זה נשמע לי מוזר שזו עבירה כי סה"כ נהגתי על 65 קמ"ש בכביש ריק ורחב,ואני די בטוח שהם צילמו אותי) הינה עבירת התנועה הראשונה שלי (יש לי רשיון כבר 4 שנים),האם כדאי לי ללכת לבית משפט ולנסות לבקש שיבטלו לי את הדו"ח שאקבל או לשלם וזהו ? :roll::roll::roll:

מאוד אודה לעוזרים !!!

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תשלח 2 מכתבים.... אחד למשרד הרישוי או אנערף לאן , שימירו לך את זה לאזהרה

השני למח"ש... אם תוכל תצלם את הצורה שהם עומדים (אני בטוח שזה לא הפעם הראשונה והאחרונה) וספר להם הכל.

פורסם
ביום חמישי האחרון הייתי בראשל"צ עם חברה שלי,ובדרך חזרה לבת ים נתקלנו בניידת משטרה שכנראה צילמה אותי (נהגתי על 65 קמ"ש).

זה קרה בקטע הכביש שבין קרית בן גוריון בחולון לבית העלמין (בדיוק מול תחנת דלק היובל- למי שמכיר).

הכביש המדובר הינו כביש רחב עם 3 נתיבים,ובשעה שזה קרה (חצות וחצי) הכביש כמעט ריק.

השאלה שלי היא כזאת- ניידת המשטרה חנתה במקום חשוך שמיועד לעצירת אוטובוסים (שוב, התחנת אוטובוס שמול תחנת דלק היובל לכיוון בת ים),ללא אורות דלוקים או פנסי איתות, ובנוסף השוטרים בניידת פתחו את תא המטען באופן שמי שהגיע מאחורי הרכב בכלל לא יכול להבחין שזה רכב משטרתי,ובזמן הזה הם ישבו בפנים ומימל"זו את העוברים בכביש.

העניין הוא שהבנתי שניידת משטרה שעומדת בצידי הכביש במטרה לתפוס עבירות מהירות וכו' צריכה לעמוד באופן שהיא לא תיהיה מוסתרת על מנת שאנשים יזהו שזו ניידת משטרה.

האם הדבר נכון?

כמו כן,העבירה הזו (זה נשמע לי מוזר שזו עבירה כי סה"כ נהגתי על 65 קמ"ש בכביש ריק ורחב,ואני די בטוח שהם צילמו אותי) הינה עבירת התנועה הראשונה שלי (יש לי רשיון כבר 4 שנים),האם כדאי לי ללכת לבית משפט ולנסות לבקש שיבטלו לי את הדו"ח שאקבל או לשלם וזהו ? :roll::roll::roll:

מאוד אודה לעוזרים !!!

עידן.

צילמו או מימלזו? אם ממלזו ולא עצרו - לא קרה דבר, אם ראית פלאש, חכה לדוואר.

פורסם

אתה יכול להתחיל הליך בירוקרטי מתיש ועצבני, שילך בערך כך -

1. תלונה למשטרה על ניידת החונה תוך סיכון עוברי דרך ועבירות בטיחות חמורות

2. המשטרה תדחה את התלונה (לשוטרים הרי מותר לעשות הכל, לא?)

3. תגיש ערעור

4. הערעור ידחה (ראה ההנמקה שלמעלה)

5. פניה לבג"צ....

סיכוי של 50% שאולי תצליח לעשות משהו, (וגם זה, לחייב את הניידות לשים משולש זוהר כשהן מממל"זות).

מיותר לציין שזה יקח שלוש-ארבע שנים לפחות, מה שאומר שאת השוטרים הספציפיים שמימל"זו אותך לא תוכל לתקוע.

אופציה שניה -

פניה למבקר המדינה.

אין לי מושג איך זה עובד, אבל בסוף אולי ימליצו על משהו, והממשלה תקים ועדה לבדיקת ההמלצה...

לסיכום -

אם מימל"זו אותך ולא עצרו במקום - אין דו"ח.

אם צילמו אותך (ראית פלאש?) חכה בבית לדו"ח.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

היה פלאש.

השאלה היא האם הצורה שבה הניידת עמדה בצד היא חוקית (הניידת לא עמדה בצורה שסיכנה את התנועה,אלא פשוט חנתה בתוך מפרץ עצירה של אוטובוסים,אבל ללא איתותים ועם תא מטען שמנע אפשרות לראות את הצ'קלקות הכבויות של הניידת,כך שלא ניתן לזהות שזו משטרה)? וגם אם לא,האם כדאי לי לנסות ללכת לבית משפט ולהמיר את הקנס שאקבל באזהרה.

פורסם

את הקנס אתה תקבל.

עכשיו זה רק כמה אתה מוכן ללכת ראש בראש בשביל הקטנה הזאת שלא ראו את הניידת.

בכל אופן, אם אתה עובר שם הרבה, צלם ושלח לכל מען דכפי.

פורסם

כמה יכולים לקנוס אותי ? נהגתי על 65,גג 68 קמ"ש,אני זוכר בוודאות שאפילו לא הספקתי להגיע ל-70 כי איך שהיה הפלאש הסתכלתי על הספידומטר.

ואני גם לא נהג חדש,וזו עבירה ראשונה.

האם אני אקבל גם נקודות ?

שאלוהים יקח את השוטרים האלה,פשוט ביזיון לצלם מישהו שנוהג בכביש תלת נתיבי ריק ועוד על מהירות 65 קמ"ש !!! ממש סכנה לציבור.......

כ"כ מעצבן לקבל דו"ח על כזה דבר :mad:

פורסם

מאחורי נסעו עוד איזה 2 מכוניות,כ-7 עד 10 מ' מאחורי,נסענו פחות או יותר באותה מהירות.

בכביש אין הגבלת מהירות,אבל אני לא יודע אם הקטע כביש הזה נחשב לעירוני או לבין עירוני (לדעתי עירוני אבל אם מישהו מכיר את הקטע הספציפי ויכול לתקן אותי אז אני אשמח),בכל אופן,זה כביש כמו שאמרתי עם 3 נתיבים,שדה ראיה רחב ללא הפרעה,ובשעה שהייתי בו הוא די שומם,כך שזה די טיפשי לדפוק דו"ח למי שנוסע שם 65 קמ"ש.

זה פשוט מרגיז אותי מחדש בכל פעם שאני חושב על זה,כי לא נהגתי במהירות מטורפת או בצורה שסיכנה אותי או מישהו אחר לצורך העניין,זה פשוט דו"ח בשביל להזרים עוד כסף לקופת המדינה !!!

אוףףףףףף !!!

• תוכן חדש...