Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם WINISD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ טובים לכלל הנוכחים!

לאחר ש2/3 מהמערכת כבר ברשותי, החלטתי להעלות הילוך בבניית המערכת. משמע, עיצוב הDOOR BUILD לפיג'ו, מאחר ואני לא יכול לסיים את הבנייה בלי הספסיפקציות של התיבה למידים (מורל דוטק אוביישן), לאחר חיפוש מעמיק ויסודי בנבכי הפורום בו לא מצאתי מידה מדוייקת לתיבות, החלטתי לנסות את מזלי עם WINISD, לאחר שחיפשתי את כל הנתונים באתר של מורל, הכנסתי אותם לתוכנה ויצא תיבה של 80 ליטר :shock: (מצ"ב תמונה)

בתמונה המצורפת מצויים כל הנתונים שהכנסתי לדרייבר, וכל הנתונים מבית מורל (users nauel).

מישהו יכול להצביע לי על הטעות שביצעתי בהכנסת הנתונים?

moreldotech.JPG

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תשנה את הנתונים בצד למ"מ או ס"מ, לא מ' או אינצ'ים.

בכלל צריך לשים לב בתוכנה הזאת לכל השטיקים האלה, בטוח שאיזשהו נתון אחד לא נמצא בערך הנכון, הייתי מהמר על השדה של ה SD.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מוצא איפה לשנות, אין שום אופציה לשמות פרמטרים (מטר-> מ"מ, אינטצ' -> ס"מ וכו')

בכל מקרה עשיתי הסבה מ-מ"מ למטרים עם מחשבון... כנראה זה לא זה :cry:

Stay tuned

פורסם

כעיקרון, אם תראה באתר של מורל, רשום שהמידים האלו צריכים לנגן לנפח הדלת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כנס לתפריט בו אתה יכול לערוך את נתוני הדרייבר, וקליק על המידות ישנה אותן למ"מ, מ', ס"מ ואינצ'.

אני חושב שבתמונה שצרפת נתון ה SD שלך עומד על למעלה מ 1 מ', ולהערכתי התכוונת ל 10 ומשהו ס"מ.

תיבה מותאמת לדרייבר אמורה להישמע הכי טוב, אך לא תמיד זה המצב. עם בידוד ואטימה (כן כן, לא התבלבלתי) טובים בדלת ניתן להגיע לתוצאות יפות ביותר, ואני יכול להעיד על הייבריד שיושב בדלת מבודדת היטב שנשמע כמו סאב קטן, על אף ש"מומלץ" לו נפח מזערי של 9 ל'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף למה שכתב לך איתמר- הXMAX שלך עומד על 5.5 ס"מ ולא 5.5 מ"מ .

כדאי שתיעזר במישהו מקצועי , בפעם הראשונה שיראה לך איך לעבוד עם התכנה ,

אם גם כך אתה הולך להשתמש בדלת אטומה ומבודדת - אתה יכול לשים את התכנה בסל המיחזור ,

וללא חשש.

ZZR

פורסם

וואוו, תודה לכל המלומדים :-D!!

עזרתם לי מאוד!

ועכשיו, לתוספת אחרונה לפני שהת'רד הזה ממצה את עצמו.

הכוונה שלי היא לא לבנות רק תיבה למידים, אלא, לבנות את כל הדלת מחדש (כן מחדש) כול מיקום של מתגי החלונות, יצירת משענת יד חדשה (זו הקיימת מעצבנת אותי כבר שנה וחצי) וכמובן דקורציה (אני קצת מכור לכל העסק הזה של לעצב דברים).

התכנון היה להשתמש בבסיס MDF חתוך לפי מידת הדלת ומעליו לצור תיבה אטומה למיד, משענת יד ש"יוצאת" מהבנייה של המיד. בנוסף תכננתי להניח שכבה של dynamat או דומה לו מאחורי הMDF.

אני די מסרב להשתמש בדלת כתיבת תהודה, ולו רק כי זה עושה את זה קל מדי :twisted:.

Stay tuned

פורסם

חוק pareto?

מכיר, על רגל אחת.

מכלכלה לא? חוק ה20-80

כמו 20% צרכנים מספקים כ80% מכלל ההכנסות? ההשלכות של החוק הזה כמעט אין-סופייות,אבל לא הבנתי את הקשר

Stay tuned

• תוכן חדש...