Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור ב 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום הזה וברצוני לשאול אתכם על בעיה שנתגלתה ברכבי.

ברשותי 306 שנת 98 מנוע 1800.

גיליתי שיש נזילה מהרדיאטור (מהחלק העליון בצד ימין) אומנם הנזילה היא דרדלה וזניחה ואני ממלא מים ירוקים פעם בחודשיים וגם זה כי אני רוצה ולא כי חסר - כי אני שאני פותח את המכסה אני עדיין רואה את מפלס המים.

מה שמוזר זה שכאשר אני ממלא מים עד הסוף ביומיים שלאחר מכן אני אראה נזילה / טיפטוף אחרי שאני מחנה את הרכב לכמה שעות אבל אחרי כמה ימים זה נפסק ואין שום נזילה.

ככה זה כבר כמה פעמים ......

יכול להיות שבגלל שהנזילה מקורה למעלה אז שמפלס המים יורד טיפה המקום לא נוזלים?אחרת אני ממש לא מבין איך זה מפסיק תמיד אחרי יומיים.

וזה לא צינור עודפים כי הוא ממוקם בכלל בצד השני.

שאלה נוספת - תיקון או החלפת רדיאטור. עדיף מן הסתם להחליף אבל מה רע בתיקון? ומישהו מכיר מקום טוב אמין וזול באיזור חיפה קריות?

תודה מראש

פורסם

כמובן .אני אנסה לצלם בהקדם.

בכל מקרה אמרת לי למלא מים עד הסוף...זה בדיוק מה שאני מתכוון - שאני ממלא עד הסוף יש נזילה טיפטוף קטן במשך יומיים ואז הכל מסתדר.

עכשיו בדקתי את האיזור והכל יבש לחלוטין ולא מטפטף כלום...

זה קורה רק שאני ממלא עד הסוף.

פורסם

הוא התכוון מקסימום זה עד הקו שמורה מקסימום, לא מקסימום כמות המים שאפשר להכניס לרדיאטור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הכי טוב לגשת לרדיאטוריסט לבדיקה בלחץ

ניתן להחליץ את המיכל הסדוק אולם העלות היא 50 אחוז מחדש

ממליץ על החלפה מלאה לחדש

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אם הנזילה שלך היא מאזור חיבור הצינור, תשנה את מיקום הבנד שאוחז את הצינור, הנזילה תיפסק.

אם זה מאזור חיבור דוד צדדי של הרדיאטור (הפלסטיק בצד), אפשר לפרק ולחבר אותו ולאטום את האזור.

אם זה מרדיאטור עצמו - זה כנראה יהיה מחיבורים של הצינורות לפלטה, וזה לא ניתן לתיקון. חור בגודל כ"כ קטן לא ניתן לזיהוי בבדיקה עם לחץ אויר באמבט, שזה מה שעושים במכוני רדיאטורים.

נוזל לך כשיש הרבה נוזל קירור במערכת לא בכלל המפלס, אלא בגלל שהאטימה כושלת רק מעבר ללחץ מסויים, וכשיוצא קצת נוזל, הלחץ במערכת קטן.

במקרה של נזילה מחיבורי צינורות עם פלטת צד - אין טעם לתקן, זאת נזילה שהיא לא ממקום בודד, והיא תתחיל מחדש.

החלפה מלאה לחדש - תבדוק את המחיר, לפני שאתה קופץ. ההצעה הכי זולה שתמצא, כנראה תהיה סביב 1000 ש"ח.

• תוכן חדש...