Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך יש לי מערכת (פנל) של JVC KD-G335 שמתחבר למגבר שמתחבר לסאב ומהפנל יוצא ישירות כבלים לרמקולים מיקדימה עכשיו יש לי בעיה כוונתי את המערכת שישמעו סארונד רגיל ושאני מגביר מעל ל30 במערכת שזה לא כול כך חזק אז המגבר נכבה יש מצב בגלל שיש לו קרוס אובר אבל אני לא בטוח כי שומעים חלש....

ניסיתי לשחק בפנל ולכוון.

כוונתי שישמעו על 4 מאחורה וממש חלש מקדימה אבל ממש חלש.

אולי אני חייב לחבר גם את הקידמים למגבר או שלא חיברתי את המגבר נכון כי חיברתי את זה לפי מה שאני יודע ולפי מה שרשום בחוברת הדרכה או שיש עוד האפשרות לחבר את המגבר לפנל .....

האא והדגם של המגברPLA4200וPyle מי שיכול לעזור שירשום בבקשה תגובה

תודה מראש

niger_h

פורסם

תשנה כותרת לפני שינעלו פה.

אתה לא הולך למות אם לא יכוונו אותה תוך זמן קצר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סליחה על הכותרת זה פשוט קצת מציק לי ...

טוב חיברתי את המגבר למצבר רגיל עם פיוז ל+ למצבר ו - לשילדה יש לי שני בננות מהפנל חיברתי אותם למגבר עם מפצלים של 4 ואת הסאב חיברתי למינוס ופלוס ליציא של הרמקול ושני יציאות לרמקולים האחורים

רגיל חיברתי כמו שרשום .....

niger_h

• תוכן חדש...